- Adım
- Hasan Salih
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 22
En iyi şarj döngüsü %20 ile %80 arası mı oluyor ?
Evet.En iyi şarj döngüsü %20 ile %80 arası mı oluyor ?
Tavsiye edilen bu hocam. 20 altında pek tutmamaya özen gösterin, gerisi mühim değil. Tavsiyeye uyarsanız biraz daha sağlıklı batarya ömrünüz olmuş olur.En iyi şarj döngüsü %20 ile %80 arası mı oluyor ?
Teşekkürler hocamTavsiye edilen bu hocam. 20 altında pek tutmamaya özen gösterin, gerisi mühim değil. Tavsiyeye uyarsanız biraz daha sağlıklı batarya ömrünüz olmuş olur.
Teşekkürler hocam
Alışkanlık bende 20-100 kullanıyorum. 100 olmadan çıkarmıyorum. 80de cikarsam psikolojik olarak etkiliyor zaten surekli 20,80 arasi kullansak bataryanin neredeyse yarisini hiç kullanmamış oluyoruz. Bu durumda sarj sureside yarı yarıya kadar olacak..
Alışkanlık bende 20-100 kullanıyorum. 100 olmadan çıkarmıyorum. 80de cikarsam psikolojik olarak etkiliyor zaten surekli 20,80 arasi kullansak bataryanin neredeyse yarisini hiç kullanmamış oluyoruz. Bu durumda sarj sureside yarı yarıya kadar olacak..
Tam sormak için konuya girdiğim ve almak istediğim cevapSürekli öyle kullanmaya gerek yok zaten hocam. Evdeyken veya dışarıda fazla işiniz olmadığı zamanlarda bu şekilde şarj etmeniz daha sağlıklı.
Hayır yanılıyorsunuz hocam. Orijinal şarj cihazı elbette bataryayı korur ama kaliteli bircok yan sanayi şarj cihazı da aynı işlevi görür.Cok net bilgi vereyim. Orjinal sarj cihazı haricinde cihaz kullanımı kesinlikle hızlı bir şekilde pili bozmaktadir
Hayır yanılıyorsunuz hocam. Orijinal şarj cihazı elbette bataryayı korur ama kaliteli bircok yan sanayi şarj cihazı da aynı işlevi görür.