- Adım
- Emin
- Cihazım
- Poco X3 GT
- Konular
- 18
Teşekkür ederim
Elinize sağlık. Ben de telefonu mi8se aldığından beri 40% - 81% arası kullanıyorum.
ACCA uygulamasıyla 81% şarj olduğunda otomatik durmasını sağlıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefonumun şarjı yaklaşık 18 saat gitmektedir. Bu şarj süresinden çok memnunum ancak zaman içerisinde bu sürenin azalmasından korkuyorum. Doğru bildiğim yanlışları yazınızla öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim.
Teşekkürler konuyu okuduktan sonra doğru yolda olduğumdan bir kere daha emin oldum.
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu şarj olayında yanlışmı anladım acaba %20 üzeri şarja takıp %80 e geldimi şarjdan çıkarmak yani %100 oluncaya kadar şarj edilmeyecek.Yoksa %20 ile %80 arası herhangi bir değerde şarja takıp %100 olunca şarjdan çıkarmak.Bunun hangisi uygulanacak.
Bu uygulamayı nerden indirebilirim birde Play store aradığım zaman acca muhasebe yugulaması çıkıyor.Elinize sağlık. Ben de telefonu mi8se aldığından beri 40% - 81% arası kullanıyorum.
ACCA uygulamasıyla 81% şarj olduğunda otomatik durmasını sağlıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu uygulamayı nerden indirebilirim birde Play store aradığım zaman acca muhasebe yugulaması çıkıyor.