Yahoo'yu çook uzun zamandır kullanıyorum ancak siz yazınca hatırladım, inancınız unutmuşum.Yahoo hakkında düşünceniz nedir hocam hala 1tb veriyor ise hemen geçeyim.
Hocam birde yandex kurumsal mail kullanmak istiyorum fakat nedense 4-5 tl'lik domainler 2.yılında 80-90 tl'ye çıkıyor sanırım gerçekten kurumsal4 hizmet kullanıyorum aslında ikisini kullanmıyorum fakat hesaplarımı aktif tutuyorum. Yahoo mail bir ara 1TB alan veriyordu, halen öylemi bakmadım. O dönem bir kaç mail almıştım lazım olur diye.
Outlook hesabımı da nadir kullanırım, ama sürekli aktif tutuyorum.
Gmail de bolca hesap var fakat asıl kullandığım iki hesap var biri ıvır zıvır için diğeri resmi işler için.
Yandex ise kurumsal mail servisini kullanıyorum, bir ara sınırsız alan vardı ama şuan artık o da Google gibi satmaya başladı galiba. Yandex kurumsal mail genelde web site sahipleri tarafından tercih edilir. Kendinize ait bir alan adınız var ise ücretsiz bol bol mail hesabı açabilirsiniz.
Proton mail güvenlik odaklı galiba ama henüz gizliliği o kadar çok düşünücek derecede gizli bir işler çevirmedim, dolayısı ile hiç kullanmadım.
Bunlar haricindekilerin zaten konuşmaya bile gerek olduğunu düşünmüyorum. Fakat yenilik isteyen arkadaşlara Yahoo tavsiye ederim, el değiştirdikten sonra baya bir geliştirdiler kendilerini.
Hocam birde yandex kurumsal mail kullanmak istiyorum fakat nedense 4-5 tl'lik domainler 2.yılında 80-90 tl'ye çıkıyor sanırım gerçekten kurumsal
Hocam bu devlete ait bir sistem mi?Hocam üç kağıt yapıyorlar, çok satmak için ilk yıl ucuz verip ikinci yıl fiyatı arttırıyorlar. Bu yüzden alırken ikinci yıl ki fiyatını da kontrol edin. Yada nic.com.tr den kendi adınıza com.tr alan adı alabilirsiniz her yıl aynı fiyat.
Gerçekten fiyatlar böyleyse başvuru yapıp alayım 5 yıllık kapanma sorunu yaşamaktan korkuyorum açıkcası. Birde 18 yaş altı başvuru kabulu oluyor mu? Bir kaç hafta var daha...Hocam üç kağıt yapıyorlar, çok satmak için ilk yıl ucuz verip ikinci yıl fiyatı arttırıyorlar. Bu yüzden alırken ikinci yıl ki fiyatını da kontrol edin. Yada nic.com.tr den kendi adınıza com.tr alan adı alabilirsiniz her yıl aynı fiyat.
Hocam bu devlete ait bir sistem mi?
Birde ücretleri nedir? Çok fazla bilgi istiyor.
Sizde mi buradan alıyorsunuz? Birde ücretler 5 yıllık kadar daha fazla uzatabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten fiyatlar böyleyse başvuru yapıp alayım 5 yıllık kapanma sorunu yaşamaktan korkuyorum açıkcası. Birde 18 yaş altı başvuru kabulu oluyor mu? Bir kaç hafta var daha...
İki tür mail kullanıyorum.Aktif olarak yıllardır gmail kullanıyorum . Aslında kurtulmak istiyorum ama android sebebiyle ve resmi iş dışındaki tüm üyeliklerde kullanıyorum. Uzun zamandır Yahoo kullanıyorum ve memnunum . Nerdeyse hiç spam reklam maili gelmiyor . Böyle olduğu sürece yıllarca kullanabilirim. Outlook da uygulamasını kullanıyorum . Tüm mailler orada diğer mail uygulamalarının hepsini sildim .