Sohbet Email Servisleri...

Hangi Email Servisini Kullanmaktasınız?

• Gmail

Oy: 30 88,2%
  • Outlook.com

Oy: 19 55,9%
  • ProtonMail

Oy: 1 2,9%
  • Yandex.Mail

Oy: 4 11,8%
  • Yahoo! Mail

Oy: 0 0,0%
  • Mail.com

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    34

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Yahoo hakkında düşünceniz nedir hocam hala 1tb veriyor ise hemen geçeyim.
Yahoo'yu çook uzun zamandır kullanıyorum ancak siz yazınca hatırladım, inancınız unutmuşum. :)
Sonraki ilk girişimde bakacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnancınız = inanınız

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
4 hizmet kullanıyorum aslında ikisini kullanmıyorum fakat hesaplarımı aktif tutuyorum. Yahoo mail bir ara 1TB alan veriyordu, halen öylemi bakmadım. O dönem bir kaç mail almıştım lazım olur diye.
Outlook hesabımı da nadir kullanırım, ama sürekli aktif tutuyorum.

Gmail de bolca hesap var fakat asıl kullandığım iki hesap var biri ıvır zıvır için diğeri resmi işler için.

Yandex ise kurumsal mail servisini kullanıyorum, bir ara sınırsız alan vardı ama şuan artık o da Google gibi satmaya başladı galiba. Yandex kurumsal mail genelde web site sahipleri tarafından tercih edilir. Kendinize ait bir alan adınız var ise ücretsiz bol bol mail hesabı açabilirsiniz.

Proton mail güvenlik odaklı galiba ama henüz gizliliği o kadar çok düşünücek derecede gizli bir işler çevirmedim, dolayısı ile hiç kullanmadım.

Bunlar haricindekilerin zaten konuşmaya bile gerek olduğunu düşünmüyorum. Fakat yenilik isteyen arkadaşlara Yahoo tavsiye ederim, el değiştirdikten sonra baya bir geliştirdiler kendilerini.
Hocam birde yandex kurumsal mail kullanmak istiyorum fakat nedense 4-5 tl'lik domainler 2.yılında 80-90 tl'ye çıkıyor sanırım gerçekten kurumsal :)

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam birde yandex kurumsal mail kullanmak istiyorum fakat nedense 4-5 tl'lik domainler 2.yılında 80-90 tl'ye çıkıyor sanırım gerçekten kurumsal :)

Hocam üç kağıt yapıyorlar, çok satmak için ilk yıl ucuz verip ikinci yıl fiyatı arttırıyorlar. Bu yüzden alırken ikinci yıl ki fiyatını da kontrol edin. Yada nic.com.tr den kendi adınıza com.tr alan adı alabilirsiniz her yıl aynı fiyat.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hocam üç kağıt yapıyorlar, çok satmak için ilk yıl ucuz verip ikinci yıl fiyatı arttırıyorlar. Bu yüzden alırken ikinci yıl ki fiyatını da kontrol edin. Yada nic.com.tr den kendi adınıza com.tr alan adı alabilirsiniz her yıl aynı fiyat.
Hocam bu devlete ait bir sistem mi?
Birde ücretleri nedir? Çok fazla bilgi istiyor.
Sizde mi buradan alıyorsunuz? Birde ücretler 5 yıllık kadar daha fazla uzatabilir miyim?

Gerçekten fiyatlar böyleyse başvuru yapıp alayım 5 yıllık kapanma sorunu yaşamaktan korkuyorum açıkcası. Birde 18 yaş altı başvuru kabulu oluyor mu? Bir kaç hafta var daha... :(

Son düzenleme:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam bu devlete ait bir sistem mi?
Birde ücretleri nedir? Çok fazla bilgi istiyor.
Sizde mi buradan alıyorsunuz? Birde ücretler 5 yıllık kadar daha fazla uzatabilir miyim?

Gerçekten fiyatlar böyleyse başvuru yapıp alayım 5 yıllık kapanma sorunu yaşamaktan korkuyorum açıkcası. Birde 18 yaş altı başvuru kabulu oluyor mu? Bir kaç hafta var daha... :(

Evet ODTÜ tarafından devlet adına yönetiliyor. Kayıt esnasında şahıs isimlerinde kimlik belgesi, ticari isimlerde de vergi vs. istiyorlar galiba.
Yaşa dikkat ediyorlar mı bilmiyorum ama 18 üstü olsa iyi olur. Birde max. 5 yıl alınabiliyor.

Ben şahsi ismimi buradan aldım fakat diğerleri için alastry kullanıyordum.

Ayrıca 12 ay ücretsiz istenirse 10 yıla kadar ücretli olarak satılan alanlar var freenom tarafından.

MalamadreX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Aktif olarak yıllardır gmail kullanıyorum . Aslında kurtulmak istiyorum ama android sebebiyle ve resmi iş dışındaki tüm üyeliklerde kullanıyorum. Uzun zamandır Yahoo kullanıyorum ve memnunum . Nerdeyse hiç spam reklam maili gelmiyor . Böyle olduğu sürece yıllarca kullanabilirim. Outlook da uygulamasını kullanıyorum . Tüm mailler orada diğer mail uygulamalarının hepsini sildim .

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chaosoft

Chao
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10
Meslek
Designed
Konular
11
Kendi mailim chao

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Aktif olarak yıllardır gmail kullanıyorum . Aslında kurtulmak istiyorum ama android sebebiyle ve resmi iş dışındaki tüm üyeliklerde kullanıyorum. Uzun zamandır Yahoo kullanıyorum ve memnunum . Nerdeyse hiç spam reklam maili gelmiyor . Böyle olduğu sürece yıllarca kullanabilirim. Outlook da uygulamasını kullanıyorum . Tüm mailler orada diğer mail uygulamalarının hepsini sildim .
İki tür mail kullanıyorum.
1- Bazı yerlerde zorunlu olarak istenen mail(arada girip temizliyorum, çünkü bu sayede çok mail gönderiyorlar)
2- Her yere vermediğim, ya telefonumda ya da özel işlerimde kullandığım mailler.

Üst Alt