Sohbet Elveda MiuiForum üyeleri

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
10bintl lik telefonun yaptıklarını 60 binlik telefonla yapınca kendini teselli etmek istiyor gibisin. İphone da da kronik onlarca sorun var. Sorunsuz diye bir şey olmaz teknoloji de. Iphone statü sembolü olarak alınır ve öyle de kalacak.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Aramızda Max 4 çıkacak diyen kandırıkçılar var ama çıkacağını pek sanmıyorum...ekran boyu ile neredeyse (6.95 inch )aynı olan Huawei Nova Y91çıktı yeni, SD 680, yurtdışı fiyatı 264 €uro, TR de oldukça uygun fiyata satılır kanaatindeyim ama sorun şurada....Elma ya benziyor:o

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir dönem sızıntısı oldu ama hemen ertesinde rafa kalktı gibi bir açıklama gelmişti sizin varlığınızı fark etseler en kötü prototipini bile yollarlar bence hocam. 😂

10bintl lik telefonun yaptıklarını 60 binlik telefonla yapınca kendini teselli etmek istiyor gibisin. İphone da da kronik onlarca sorun var. Sorunsuz diye bir şey olmaz teknoloji de. Iphone statü sembolü olarak alınır ve öyle de kalacak.
Lütfen bu tartışmaya girmeyelim sonuçta kişisel tercihler söz konusu.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Takılıyorum sadece hocam ama İPhone gerçekten aştı kendini yazılım olarak zaten iyiydi üstüne işlemci olarak uçuk kaçık fark attı. Ekran kötüydü kat kat iyisini yaptı.
Kamera yazılımı desen onu da yaptı. İPhone alan gerçekten rahat ediyor kendimizi kandırmak anlamsız şu an kullandığım telefonu kullanılabilir yapmak için milyon tane işlem yapıyorum. İmkanı olan herkese bizzat ben tavsiye ediyorum alın diye. Xiaomi gerçekten son kullanıcıya saygısı olmayan bir firmaya dönüştü. Ekonomik gücü olan ülkelerde hiç şansı yok zaten kolay kayıt sayesinde Türkiye'de çok sevilmişti kayıt olayı da ortadan kalkınca hepten gözden düştü.

30 bin liraya telefon alıp arayüzde reklam görmeyi kimse istemez.
En çok Xiaomi kullanan ülke Türkiye ama Xiaomi firması inadına savaş aştı bize bu yüzden kayıp etti baya kullanıcısını bendinde öyle her geçen gün Kayıt işi dirence bıraktı hep

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
İnsanlardaki bu İphone yada Xiaomi takıntısına akıl sır erdirmek mümkün değil. Benim çocuklar İphone' dan başka telefon kullanmaz. Oysa ben üstüne para verseler İphone kullanmam, kullanamam... Alışkanlık meselesi. Evet Xiaomi bir zamanların F/P cihazıydı. Son derece kullanışlı ve akıcı arayüzüyle kullanıcılarını kendine aşık eden bir arayüzü vardı. Kaçak göçek alınıp illegal kullanıma da imkân veriyordu. Ama artık o da zamana uydu, sınırlarını güvenlik duvarlarıyla kapattı; fiyatıyla da neredeyse Apple'a bile rakip oldu. O bir kere alışınca vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz ara yüzü ise hatalarla dolu can sıkıcı güncellemelerle bayağı bir aşık usandırdı.
Bizim efsane Mi6 artık miadını doldurup bir köşeye çekilme zamanı geldiğine karar verince bir ara bende Xiaomi' yi terkedip Android dünyasının yeni yıldızı başka bir Çinli Vivo' nun X80 Pro modelini almayı düşündüm. Sıfırını bulamadım yoksa kesin alacaktım ve konu sahibi emo1616 nın yaptığı gibi Bye bye Xiaomi diyecektim. Sonra eski aşkım yeniden depreşti ve hataları ve günahlarıyla son göz ağrım Xiaomi' nin yeni efsanesi 13 Proya döndüm. Her ne kadar eski heyecanı olmasa da şimdilik aramız iyi. O beni seviyor ben de onu.inlove~~
Skorpi hocam, sizde artık gelmeyecek bir cihazın hayallerini kurmayın. Max 3 ün de bir kenara çekilme vakti geldi de geçiyor. Ama 13 olur ama 13 pro veyahut ta 13 Ultra.... Sizin gibi bir üstada artık üst düzey bir Amiral gemisi telefon yakışır. clap~~
Yakışır değil mi? wasntme~~ :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yakışır, yakışırda, Max3 e hala aşığım, Max4 gelmeyecek, onun da farkındayım ama dediğim gibi şu direnç olayı canımı çok sıkıyor hocam, yoksa Mi13 Pro kesinlikle öncelikle almayı düşündüğüm cihaz, teşekkürler

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
İnsanlardaki bu İphone yada Xiaomi takıntısına akıl sır erdirmek mümkün değil. Benim çocuklar İphone' dan başka telefon kullanmaz. Oysa ben üstüne para verseler İphone kullanmam, kullanamam... Alışkanlık meselesi. Evet Xiaomi bir zamanların F/P cihazıydı. Son derece kullanışlı ve akıcı arayüzüyle kullanıcılarını kendine aşık eden bir arayüzü vardı. Kaçak göçek alınıp illegal kullanıma da imkân veriyordu. Ama artık o da zamana uydu, sınırlarını güvenlik duvarlarıyla kapattı; fiyatıyla da neredeyse Apple'a bile rakip oldu. O bir kere alışınca vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz ara yüzü ise hatalarla dolu can sıkıcı güncellemelerle bayağı bir aşık usandırdı.
Bizim efsane Mi6 artık miadını doldurup bir köşeye çekilme zamanı geldiğine karar verince bir ara bende Xiaomi' yi terkedip Android dünyasının yeni yıldızı başka bir Çinli Vivo' nun X80 Pro modelini almayı düşündüm. Sıfırını bulamadım yoksa kesin alacaktım ve konu sahibi emo1616 nın yaptığı gibi Bye bye Xiaomi diyecektim. Sonra eski aşkım yeniden depreşti ve hataları ve günahlarıyla son göz ağrım Xiaomi' nin yeni efsanesi 13 Proya döndüm. Her ne kadar eski heyecanı olmasa da şimdilik aramız iyi. O beni seviyor ben de onu.inlove~~
Skorpi hocam, sizde artık gelmeyecek bir cihazın hayallerini kurmayın. Max 3 ün de bir kenara çekilme vakti geldi de geçiyor. Ama 13 olur ama 13 pro veyahut ta 13 Ultra.... Sizin gibi bir üstada artık üst düzey bir Amiral gemisi telefon yakışır. clap~~
Yakışır değil mi? wasntme~~ :D
Tam rapor budur Xiaomi firmasında malesef firma kaybettirdi bizi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Yeni cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bilgi deneyiminizi paylaşmaya devam edin sağlıcakla kalın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygun fiyatlı işlem görmüş cihaz alıp kullanıyoruz direnç işlemi görmüş cihaz kullanıyorum şimdilik sorun yok inşallah da olmaz
Yakışır, yakışırda, Max3 e hala aşığım, Max4 gelmeyecek, onun da farkındayım ama dediğim gibi şu direnç olayı canımı çok sıkıyor hocam, yoksa Mi13 Pro kesinlikle öncelikle almayı düşündüğüm cihaz, teşekkürler

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yeni cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bilgi deneyiminizi paylaşmaya devam edin sağlıcakla kalın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygun fiyatlı işlem görmüş cihaz alıp kullanıyoruz direnç işlemi görmüş cihaz kullanıyorum şimdilik sorun yok inşallah da olmaz
İşlem görmüş cihaz alıp kullanmak tabiki bir çözüm ve sizin tercihiniz hocam....ben şahsen ikinci el/kullanımış cihaz alma taraftarı değilim, o nedenle bizim emektar Max3 ile , nereye kadar bilmiyorum şimdilik ama devam...

Üst Alt