Sohbet Elveda MiuiForum üyeleri

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Merhaba değerli hocalarım
Foruma ilk katıldığım günden son katılım sağladığım zamana kadar hem bana değerli hocalarımdan bana çok şey kattı be bu yardımlaşma ile bende yeni arkadaşlara ve benim denediğim ve yapmak isteyen arkadaşlara yön gösterdiğim oldu .Ama Xiaomi ile gerçekten bu forumu iyiki tanıdım bir çok şeyi sizlerden öğrendim zamanla üst üste bilgi birikimi oldu :).Bu forumda bu kadar yardımlaşmayı başka telefon forumunda görmedim gerçekten çok iyi bir konu bu.Ve Xiaomi ile başlayan yolculuğumuz sonra Oneplus be şuan da hep zirve olarak gördüğüm iPhone 14 yd cihazına geçtim .Ve artık telefon olarak Xiaomi bırakmış durumdayım maalesef ama ev ürünleri olarak memnunum robot vs ürünleri olarak .Ve her yeni apple kullanıcı gibi sizlere tavsiye edebililirim diğer üst modellere benim gibi paranız yetmez ise gerçekten başarılı düz seriside ama en çok beğendiğim konu ekrana süresi altta ekran görüntüsü paylaştım önceki 2 gün ve bugün pazar günü + 20 şarj kalan ekran süresini.

Ve değerli hocalarım lafın kısası eskiden sürekli takıldığım forum artık uğrayamaz oldum üzgünüm ama maalesef artık buna mecbur bırakıldım bu gelen güncellemeler ve buglar yüzünden yıldım ve eskisi kadar kolay kolay kayıt durumları da yok nerdeyse firmamın bu kadar savaş açması çok üzücü bizim gibi insanları telefon olarak soğuttu malesef .Ve siz değerli insanlarda uzak kalıyorum buna üzülüyorum sadece bu sorunlardan dolayı .Her şey için ve bana her katılan bilgi için ve yardımcı olduklarınız için teşekkürler MiuiForum .Allah’a emanet olun dikkat edin kendinize çok giremesem de arada girmeye çalışıcam ☺️🫡🙌

Ekli dosyalar

• 6D0B54B1-5909-4C3E-87A6-40CF512B8C5D.png
    6D0B54B1-5909-4C3E-87A6-40CF512B8C5D.png
    766,5 KB · Görüntüleme: 87
  • 784CE93A-CA7B-4234-B814-F853A0BD2AF2.png
    784CE93A-CA7B-4234-B814-F853A0BD2AF2.png
    774,3 KB · Görüntüleme: 60
  • F358FC71-ADF2-4E80-A341-A72884C52E49.png
    F358FC71-ADF2-4E80-A341-A72884C52E49.png
    738,5 KB · Görüntüleme: 58

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Arada bir gelip İPhone alın rahat edin gibisinden gıdıklayıcı mesajlarınızı bekliyoruz.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Arada bir gelip İPhone alın rahat edin gibisinden gıdıklayıcı mesajlarınızı bekliyoruz.
Yok ya ben o sözleri söylemeyi sevmem gelince gündemde sorun var ise yardımcı olurum milllete boşverin şu markayı buna geçin demem kendi tercihleri benim demem ile bişey değişmiceğinden ona demenin hiçbir ifadesi yok kısaca .

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanrsınız İnşallah...elveda kelimesini ben şahsen çok sevmiyorum ve inanıyorum ki, tekrar aramızda olacaksınız....Xiaomi dışında bir cihaz kullanmak, Xiaomiyi kullananlar için oldukça zordur...görüşmek üzere

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Sevgili hocam, siz gıdıklanmaya pek hevesli gibisiniz geldi bana...gidişat hiç iyi değil, üzdünüz beni;(

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Sevgili hocam, siz gıdıklanmaya pek hevesli gibisiniz geldi bana...gidişat hiç iyi değil, üzdünüz beni;(

Takılıyorum sadece hocam ama İPhone gerçekten aştı kendini yazılım olarak zaten iyiydi üstüne işlemci olarak uçuk kaçık fark attı. Ekran kötüydü kat kat iyisini yaptı.
Kamera yazılımı desen onu da yaptı. İPhone alan gerçekten rahat ediyor kendimizi kandırmak anlamsız şu an kullandığım telefonu kullanılabilir yapmak için milyon tane işlem yapıyorum. İmkanı olan herkese bizzat ben tavsiye ediyorum alın diye. Xiaomi gerçekten son kullanıcıya saygısı olmayan bir firmaya dönüştü. Ekonomik gücü olan ülkelerde hiç şansı yok zaten kolay kayıt sayesinde Türkiye'de çok sevilmişti kayıt olayı da ortadan kalkınca hepten gözden düştü.

30 bin liraya telefon alıp arayüzde reklam görmeyi kimse istemez.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Takılıyorum sadece hocam ama İPhone gerçekten aştı kendini yazılım olarak zaten iyiydi üstüne işlemci olarak uçuk kaçık fark attı. Ekran kötüydü kat kat iyisini yaptı.
Kamera yazılımı desen onu da yaptı. İPhone alan gerçekten rahat ediyor kendimizi kandırmak anlamsız şu an kullandığım telefonu kullanılabilir yapmak için milyon tane işlem yapıyorum. İmkanı olan herkese bizzat ben tavsiye ediyorum alın diye. Xiaomi gerçekten son kullanıcıya saygısı olmayan bir firmaya dönüştü. Ekonomik gücü olan ülkelerde hiç şansı yok zaten kolay kayıt sayesinde Türkiye'de çok sevilmişti kayıt olayı da ortadan kalkınca hepten gözden düştü.

30 bin liraya telefon alıp arayüzde reklam görmeyi kimse istemez.
Biliyorum hocam...bende izninizle size takıldım...yani kısacası bana Mi13 Pro almayın, Xiaominin Efsanesi Mi Max3 ünüz var, zaten bir ayağınız çukurda, Efsane ile devam edin mi diyorsunuz8-|

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Biliyorum hocam...bende izninizle size takıldım...yani kısacası bana Mi13 Pro almayın, Xiaominin Efsanesi Mi Max3 ünüz var, zaten bir ayağınız çukurda, Efsane ile devam edin mi diyorsunuz8-|

Mi Max 4 çıkana kadar devam hocam. 🤭

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Mi Max 4 çıkana kadar devam hocam. 🤭
Aramızda Max 4 çıkacak diyen kandırıkçılar var ama çıkacağını pek sanmıyorum...ekran boyu ile neredeyse (6.95 inch )aynı olan Huawei Nova Y91çıktı yeni, SD 680, yurtdışı fiyatı 264 €uro, TR de oldukça uygun fiyata satılır kanaatindeyim ama sorun şurada....Elma ya benziyor:o

Üst Alt