Soru Elite Rom kullanan var mı ?

ulstaner53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
K50 Gaming
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU 13.0.11
Telefon Modeli
K50 Gaming (Poco F4 GT)
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar elite rom lite, Elite Rom NextGen kullanan var mı?
Batarya ve performans konusunda nasıl, stabilitesi iyi mi ?
Not: Cihazım K50 Gaming (Poco F4 GT) EU 13.0.11 kullanıyorum.

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Arkadaşlar elite rom lite, Elite Rom NextGen kullanan var mı?
Batarya ve performans konusunda nasıl, stabilitesi iyi mi ?
Not: Cihazım K50 Gaming (Poco F4 GT) EU 13.0.11 kullanıyorum.
senin cihazın için aynı yorumu yapamam fakat ben poco x3 pro için elite romu kullanıyorum ufak tefek sorunlar olsa bile bazen çözülüyo ama genellikle güzel bir rom fakat nextgen hakkında aynı şeyleri söyleyemem mesela poco x3 pro için weekly rom olan sürümler zaten mükemmel hayır mirza ne koyabilir nextgene arkadaş ne yapacak telefonunu iphone 14 promax e mi çevirecek😂😂 bir kaç yabancı arkadaşlarıma sordum para verilecek bir rom değil. Ayrıca mirza m3tinkn hocamı engelledi sebebi de 3 kuruşluk rom yapıp satma dediği için🤣🤣🤣🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısacası normal elite romu kendi cihazında deneyimle ben normalde stabil olmaz diye weekly kullanmıyordum ki zaten çok önceden poco x3 pro için weekly yoktu ama cidden güzel yaptı şu son weekly sürümlerinde

Oyla:

ulstaner53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
K50 Gaming
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senin cihazın için aynı yorumu yapamam fakat ben poco x3 pro için elite romu kullanıyorum ufak tefek sorunlar olsa bile bazen çözülüyo ama genellikle güzel bir rom fakat nextgen hakkında aynı şeyleri söyleyemem mesela poco x3 pro için weekly rom olan sürümler zaten mükemmel hayır mirza ne koyabilir nextgene arkadaş ne yapacak telefonunu iphone 14 promax e mi çevirecek😂😂 bir kaç yabancı arkadaşlarıma sordum para verilecek bir rom değil. Ayrıca mirza m3tinkn hocamı engelledi sebebi de 3 kuruşluk rom yapıp satma dediği için🤣🤣🤣🤣🤣

kısacası normal elite romu kendi cihazında deneyimle ben normalde stabil olmaz diye weekly kullanmıyordum ki zaten çok önceden poco x3 pro için weekly yoktu ama cidden güzel yaptı şu son weekly sürümlerinde
Bu bendeki cihazda da 13.1.22.10.25 sürümü çıktı en son günlük beta haftalığa geçecekmiş xiaomi bende en son çıkan bu sürümü mü indirsem acaba ?

Bir de bu weekly daily sürümlere geçerken twrpden sadece format data mı yapiyorsun ?

Bir de gunluk da sürümü yukledikten sonra twrp gitme durumu olur mu ?

Oyla:

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Bu bendeki cihazda da 13.1.22.10.25 sürümü çıktı en son günlük beta haftalığa geçecekmiş xiaomi bende en son çıkan bu sürümü mü indirsem acaba ?

Bir de bu weekly daily sürümlere geçerken twrpden sadece format data mı yapiyorsun ?

Bir de gunluk da sürümü yukledikten sonra twrp gitme durumu olur mu ?
twrp 4 wipe yapıyorsun by arada en son sürümü kullan twrpnin ayrıca biraz youtube dan araştır rom nasıl atılır diye twrp gitmemesi içinde magisk flaşlayabilirsin romu twrp den kurduktan sonra reboot demeden önce magisk flaslarsın twrp gitmez

Oyla:

ulstaner53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
K50 Gaming
Konular
2
twrp 4 wipe yapıyorsun by arada en son sürümü kullan twrpnin ayrıca biraz youtube dan araştır rom nasıl atılır diye twrp gitmemesi içinde magisk flaşlayabilirsin romu twrp den kurduktan sonra reboot demeden önce magisk flaslarsın twrp gitmez
Cihazın official twrpsi yok skkk unofficial kullaniyorum twrp de magisk sadece twrp gitmemesi icin mi ise yariyor ?

Oyla:

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Cihazın official twrpsi yok skkk unofficial kullaniyorum twrp de magisk sadece twrp gitmemesi icin mi ise yariyor ?
magisk root hocam

cihazınızı rootlamak için magisk
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ulstaner53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
K50 Gaming
Konular
2
magisk root hocam

cihazınızı rootlamak için magisk
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Reis son sorum simdi daily beta romu kurdum diyelim bu 13.1.22.10.25 i sonrasinda 26 27 filan geldiği zaman yine 4 wipe yapmamiz gerekecek mi yoksa guncelleme gibi flashlasak olur mu otadan bildirim geliyor galiba twrp den de yükleniyor.

Oyla:

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Reis son sorum simdi daily beta romu kurdum diyelim bu 13.1.22.10.25 i sonrasinda 26 27 filan geldiği zaman yine 4 wipe yapmamiz gerekecek mi yoksa guncelleme gibi flashlasak olur mu otadan bildirim geliyor galiba twrp den de yükleniyor.
elite romdasın ve diyelim sürümün 13.05 ya 13.06 geldiği zaman sadece twrp den yüklemen yeterli yani wipe yapmana gerek yok elite de ota yok güncelleme geldiği zaman sourceforge.net sitesinden indirip twrp den yükleme yapman yeterli wipe yapmana gerek yok(güncelleme için) fakat weakly de iken kalkıpta stabil romu yüklemeye çalışma bozulabilir

Oyla:

ulstaner53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
K50 Gaming
Konular
2
elite romdasın ve diyelim sürümün 13.05 ya 13.06 geldiği zaman sadece twrp den yüklemen yeterli yani wipe yapmana gerek yok elite de ota yok güncelleme geldiği zaman sourceforge.net sitesinden indirip twrp den yükleme yapman yeterli wipe yapmana gerek yok(güncelleme için) fakat weakly de iken kalkıpta stabil romu yüklemeye çalışma bozulabilir
Anladim reis peki bu rootu bir kere yapsak yeterli mi yoksa her romdan sonra boot.img yi calistirmamix lazim mi

Oyla:

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Anladim reis peki bu rootu bir kere yapsak yeterli mi yoksa her romdan sonra boot.img yi calistirmamix lazim mi
romu güncelledikten sonra gider sen tekrar yüklersin magiski rom güncelleme yaptıktan sonra

Oyla:
Üst Alt