- Adım
- Haktaner
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 28
Dediğiniz sıkıntılardan sadece arada bir ekran donması vardı bende. O da uygulamalarla alakalıydı genelde. Mesela bir uygulamada bir şey yazarken klavye donuyordu ama bildirim çubuğunu açıp vs kullanabiliyordum. Uyumluluk sorunu olsa gerek güncelleme ile çözülür. Yakınlık sensörünü de test ettim az önce stabildi hocamyeni almış olduğum mi note 10 lite cihazım ilk günden beni bir çok sorunla mağdur etti
1-Telefonla Görüşürken ekran açılıyor yanağımın değmesi neticesi ile başka uygulamalara giriyor ve dk tuttum görüşmem 1 dk geçtiği zaman ekran açılıyo kimi zaman kulağıma götürsem dahi konuşmayı bitirmeden ekran kapanmıyor kulağımda açık kalıyor
2-Telefonla konuşurken aniden telefon kendini kapattı
3-Ekranda görüntü donuyor altan dokunmatik çalışıyo baga girmiş gibi kapatmadan düzelmiyor
4-uygulamada gezinirken aniden ekran kararıyor ekranda sadece sarj işareti görünyo güç tuşu yeniden uyandırıyorum
telefon elime gelir gelmez güzel hissiyatlar oluşturdu gerek ekranı ile gerek kamera gereksede ses kalitesiyle ama sorun üzreine sorun çıkardı cihaz hepsiburadan alındı 64 Gb lık versiyon