Yardım Ekranda sarı leke !

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
Teknosadan aldığım redmi 5 plus telefonumda bugüne kadar sorun yoktu. Sabah kalktım kullandım sonra duşa girerken orjinal ( kutudan çıkan ) şarj cihazına bağladım. Sonra çıkınca telefona bi baktım sarı leke. Cihazın bootloader kilidi açık. garantisi EvoBT. İzlemem gereken yol nedir sizce? Başınıza böyle birşey gelip EvoBT den istediğinizi alabildiniz mi?

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
Aynı sorun bende de vardı Cepport bana telefonun sol üst kısmı içerden çatlak telefon gönderdi zor farkediliyor küçük belki kargo esnasında oldu yada düşürdüler hiç bir sıkıntı yok kullandım sonra cihaz 5. ayda kendi kendine soldan aşağı düz sarı leke çıkmaya başladı kronik olduğu belli benim gibi olan aynı yerden birçok insanda vardı evobt ye gönderen arkadaşın ki ücretsiz tamir oldu kimi öyle kullanıyor şarj aleti 5. ayda şarj da etmemeye başladı KVK ya gönderdim 17. günde garanti harici diye bildiri yazmışlar aramadıkları halde bir de şunu yazmışlar ; Müsteriye sunulan 550 tl ekran ücreti kabul edilmediginden iade. Sadece şunu diyorum neye göre garanti dahili yapıp aynı kronik sorunu başkasında ücretsiz değiştirirken bana ücret çıkıyor. Cepport ve KVK ya hakkım haram olsun.
evobt nin yaptığını kvk yapmayacaksa kvk garantili telefon almanın anlamı kalmıyor. Sonuçta kvk garantili diye yüksek fiyata satıyorlar.

Oyla:

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Telefonun modeli neydi hocam
Redmi 5 plus 64 gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evobt nin yaptığını kvk yapmayacaksa kvk garantili telefon almanın anlamı kalmıyor. Sonuçta kvk garantili diye yüksek fiyata satıyorlar.
Daha böyle firmalardan boşa para verip garantili ürün almam ne de olsa ürünü garanti dışında bırakıyorlar bunlara 300 lira fazla vereceğime bu tamir işini telefon bozulduğu zaman orjinal ve temiz yapan yer var 200 tl ye yaptırırım. Kvk da değişim ücreti 550 tl daha temiz videosunu çekerek yapan yerde 200 tl.

Oyla:

mozcan461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Benim de takribi 1 sene oldu redmi 5 plus 32gb alalı.
Ve bugünlerde ekran sararma sol üst çok küçük.
Böyle kalsa razıyım.
Bu sorunu yaşayan epey bir kişi var sanırım.
Tam anladığım bir konu değil ama paneli muhtemelen kaliteli değil.
Garantiye göndermeyi düşünmüyorum çünkü daha berbat bir hâlde gönderme olasılıkları az değil.
Bereket 840 küsürlere almıştım.
Artık gittiği yere kadar..

Oyla:

zmssen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zülfikar şen
Cihazım
Xiomi note 4
Konular
0
sarı leke konusunu bende yaşıyorum. bu evo denilen firma için garanti kavramı yok. her sorun kullanıcı hatası. sanki ilk defa telefon kullanıyoruz. baskı uygulamışız çerçeve kırılmış ama camda hiç bir cizik incinme yok. sarı leke var itina ile baskı uygulanmış sanki. 8 ayda sararma oluyor. her 6 ayda bir cam değişmesi gerekiyor anlaşılan. evo bunları örtbas edeceğine üretici firmaya gönderse sorun çözülür kimse bunlarla uğraşmaz.
şimdi servis raporu istedim geldiğinde tüketici mahkemesi ile işi çözmeye çalışacağım.
redmi note 4 64 gb

Oyla:

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
sarı leke konusunu bende yaşıyorum. bu evo denilen firma için garanti kavramı yok. her sorun kullanıcı hatası. sanki ilk defa telefon kullanıyoruz. baskı uygulamışız çerçeve kırılmış ama camda hiç bir cizik incinme yok. sarı leke var itina ile baskı uygulanmış sanki. 8 ayda sararma oluyor. her 6 ayda bir cam değişmesi gerekiyor anlaşılan. evo bunları örtbas edeceğine üretici firmaya gönderse sorun çözülür kimse bunlarla uğraşmaz.
şimdi servis raporu istedim geldiğinde tüketici mahkemesi ile işi çözmeye çalışacağım.
redmi note 4 64 gb
Aynı yalanı banada söylediler baskı yapılmış çerçeve kırılmış hala ne çerçevesi merak ediyorum çerçeve vardı diyorlar cihazın üstünde klasik yalanları öyle birşey yok ...

Oyla:

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Teknosadan aldığım redmi 5 plus telefonumda bugüne kadar sorun yoktu. Sabah kalktım kullandım sonra duşa girerken orjinal ( kutudan çıkan ) şarj cihazına bağladım. Sonra çıkınca telefona bi baktım sarı leke. Cihazın bootloader kilidi açık. garantisi EvoBT. İzlemem gereken yol nedir sizce? Başınıza böyle birşey gelip EvoBT den istediğinizi alabildiniz mi?

BT kiliti kapalı bir şekilde yollayin benim reset problemim vardı Anakartı değiştirip yolladılar evo ile hiç bir sorun yaşamadım şansınızı deneyin hatta telefon 0dan farksiz şekilde gelmişti :)

Oyla:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
BT kiliti kapalı bir şekilde yollayin benim reset problemim vardı Anakartı değiştirip yolladılar evo ile hiç bir sorun yaşamadım şansınızı deneyin hatta telefon 0dan farksiz şekilde gelmişti :)
sorun yaklaşık 10 ay önceydi. ama bilgi için teşekkürler :)

Oyla:

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Benimki 100 tl verdim 4 gb RAM 64 GB hafıza olan telefon gönderdiler 0 benimki 3 32 di siyah di mavi geldi çin versiyonu ama

Oyla:

CVenturas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkcan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Benzer yerde yarım çember şeklinde daha az belirgin olacak şekilde bende de leke oluştu. Biraz gözüme batıyor ama cihazımı garantiye göndermeyi düşünmüyorum. Çok afedersiniz telefonumun içine edip geri göndermelerine katlanamam. İnşallah daha fazla büyüyüp beni servislerin eline düşürmez..

Oyla:
Üst Alt