Yardım Ekranda sarı leke !

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
Teknosadan aldığım redmi 5 plus telefonumda bugüne kadar sorun yoktu. Sabah kalktım kullandım sonra duşa girerken orjinal ( kutudan çıkan ) şarj cihazına bağladım. Sonra çıkınca telefona bi baktım sarı leke. Cihazın bootloader kilidi açık. garantisi EvoBT. İzlemem gereken yol nedir sizce? Başınıza böyle birşey gelip EvoBT den istediğinizi alabildiniz mi?

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Şöyle de bişey var, belki de camın bitiminden almış sıvıyı içeri smoking~~

Tam Olarak Ne Olduğunu Bilemeyiz Ama Büyük Oranda Sıvı Sızıntısı Gibi Gözüküyor Hocam Garantiye Gönderin Şansınızı Deneyin.

Oyla:

classy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
8
Arkadaslar bende bu telefonu kullaniyorum yeni aldim boyle bir sorun yasamamam icin ne yapmam lazim eski telefonumu yagmurlu havalarda vs kullanmistim baska marka birsey olmadi hic ekranina ama ekran koruyucu vardi onda buna onereceginiz koruyucu varmi ben yagmurlu havalarda elime almaya korkarim elim islakken dokunmayack miyim telefona

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Sıvı ile alakası yok. Aşırı ısınma ile alakalı.

Oyla:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
O zaman benim anakartım mı sıkıntılı?

Oyla:

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Aynı sorun bende de vardı Cepport bana telefonun sol üst kısmı içerden çatlak telefon gönderdi zor farkediliyor küçük belki kargo esnasında oldu yada düşürdüler hiç bir sıkıntı yok kullandım sonra cihaz 5. ayda kendi kendine soldan aşağı düz sarı leke çıkmaya başladı kronik olduğu belli benim gibi olan aynı yerden birçok insanda vardı evobt ye gönderen arkadaşın ki ücretsiz tamir oldu kimi öyle kullanıyor şarj aleti 5. ayda şarj da etmemeye başladı KVK ya gönderdim 17. günde garanti harici diye bildiri yazmışlar aramadıkları halde bir de şunu yazmışlar ; Müsteriye sunulan 550 tl ekran ücreti kabul edilmediginden iade. Sadece şunu diyorum neye göre garanti dahili yapıp aynı kronik sorunu başkasında ücretsiz değiştirirken bana ücret çıkıyor. Cepport ve KVK ya hakkım haram olsun.

Oyla:

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Hayalet ekran yani Ghost Screen dediğimiz olay gibi duruyor. Ya da ısınmadan kaynaklı ısı ekrana vurup böyle birşey de olmuş olabilir.
Eğer ghost screense garantiye vermeden önce şunları uygulayın.
1. Led Teste gelip parlaklığı fulle alın. Ve sürekli basın. Test biterse birdaha teste alıp bidaha yapın 2-3 dakika düzelmediyse 5 dakika bunu yapın.
Yada GPlayden ghost scren fix uygulamalarını insirip kullanın.
2. Ekran Konstrast ve parlak alan değiştirici indirin. Eğer root varsa kernel auditor indirin screene alın. Bu lekeyi görmeyeceğniz parlaklı ve konstrat değerini bulmaya çalışın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada garantiye göndermeden önce videoya alın telefonunuzu ve videoda telefonun tğm kısımlarını gösterin ssrj aletini gösterin ve ayarlardan test kısmına gelip tüm testleri video içine alın. Ayrıca ekran kilidini ce mi hesabınızı videoda kapatın. Kendileri cihazı bozup (veya tamir edip herneyse (Bazı servisler cihazı bozup gönderiyor.) birdaha size gönderiğinde aynı videoda yaptıklarınızı birdaha yapın. Eğer bozukluj varsa birdaha gönderin. Servisin kendi hataları size vurmaya çalışırsa bu görüntğler bir kanıtınız olur. Mağdur olmazsınız.

Son düzenleme:
Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Geçmiş olsun boşa yollama ekran değişecek aynısı benim gm 5 plus da da olmuştu garantiye yolladım 280 tl para istediler boşa 30 gün telefonsuz kalma

Oyla:

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Geçmiş olsun boşa yollama ekran değişecek aynısı benim gm 5 plus da da olmuştu garantiye yolladım 280 tl para istediler boşa 30 gün telefonsuz kalma
Ben boşa yolladım kasada yamukluk var diyorlar ben anlamadım kullandığım telefonun yamuk olduğunu nasıl hesaplıyorlar taktığı gözlükleri mi yamuk o yüzden 550 lira ekran değişim ücreti çıktı. Bu durumda inşallah içini açmamışlardır çünkü kasa yamuk dendi ?

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Ben boşa yolladım kasada yamukluk var diyorlar ben anlamadım kullandığım telefonun yamuk olduğunu nasıl hesaplıyorlar taktığı gözlükleri mi yamuk o yüzden 550 lira ekran değişim ücreti çıktı. Bu durumda inşallah içini açmamışlardır çünkü kasa yamuk dendi ?
Telefonun modeli neydi hocam

Oyla:
Üst Alt