Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teknosadan aldığım redmi 5 plus telefonumda bugüne kadar sorun yoktu. Sabah kalktım kullandım sonra duşa girerken orjinal ( kutudan çıkan ) şarj cihazına bağladım. Sonra çıkınca telefona bi baktım sarı leke. Cihazın bootloader kilidi açık. garantisi EvoBT. İzlemem gereken yol nedir sizce? Başınıza böyle birşey gelip EvoBT den istediğinizi alabildiniz mi?
Arkadaslar bende bu telefonu kullaniyorum yeni aldim boyle bir sorun yasamamam icin ne yapmam lazim eski telefonumu yagmurlu havalarda vs kullanmistim baska marka birsey olmadi hic ekranina ama ekran koruyucu vardi onda buna onereceginiz koruyucu varmi ben yagmurlu havalarda elime almaya korkarim elim islakken dokunmayack miyim telefona
Aynı sorun bende de vardı Cepport bana telefonun sol üst kısmı içerden çatlak telefon gönderdi zor farkediliyor küçük belki kargo esnasında oldu yada düşürdüler hiç bir sıkıntı yok kullandım sonra cihaz 5. ayda kendi kendine soldan aşağı düz sarı leke çıkmaya başladı kronik olduğu belli benim gibi olan aynı yerden birçok insanda vardı evobt ye gönderen arkadaşın ki ücretsiz tamir oldu kimi öyle kullanıyor şarj aleti 5. ayda şarj da etmemeye başladı KVK ya gönderdim 17. günde garanti harici diye bildiri yazmışlar aramadıkları halde bir de şunu yazmışlar ; Müsteriye sunulan 550 tl ekran ücreti kabul edilmediginden iade. Sadece şunu diyorum neye göre garanti dahili yapıp aynı kronik sorunu başkasında ücretsiz değiştirirken bana ücret çıkıyor. Cepport ve KVK ya hakkım haram olsun.
Hayalet ekran yani Ghost Screen dediğimiz olay gibi duruyor. Ya da ısınmadan kaynaklı ısı ekrana vurup böyle birşey de olmuş olabilir.
Eğer ghost screense garantiye vermeden önce şunları uygulayın.
1. Led Teste gelip parlaklığı fulle alın. Ve sürekli basın. Test biterse birdaha teste alıp bidaha yapın 2-3 dakika düzelmediyse 5 dakika bunu yapın.
Yada GPlayden ghost scren fix uygulamalarını insirip kullanın.
2. Ekran Konstrast ve parlak alan değiştirici indirin. Eğer root varsa kernel auditor indirin screene alın. Bu lekeyi görmeyeceğniz parlaklı ve konstrat değerini bulmaya çalışın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada garantiye göndermeden önce videoya alın telefonunuzu ve videoda telefonun tğm kısımlarını gösterin ssrj aletini gösterin ve ayarlardan test kısmına gelip tüm testleri video içine alın. Ayrıca ekran kilidini ce mi hesabınızı videoda kapatın. Kendileri cihazı bozup (veya tamir edip herneyse (Bazı servisler cihazı bozup gönderiyor.) birdaha size gönderiğinde aynı videoda yaptıklarınızı birdaha yapın. Eğer bozukluj varsa birdaha gönderin. Servisin kendi hataları size vurmaya çalışırsa bu görüntğler bir kanıtınız olur. Mağdur olmazsınız.
Ben boşa yolladım kasada yamukluk var diyorlar ben anlamadım kullandığım telefonun yamuk olduğunu nasıl hesaplıyorlar taktığı gözlükleri mi yamuk o yüzden 550 lira ekran değişim ücreti çıktı. Bu durumda inşallah içini açmamışlardır çünkü kasa yamuk dendi ?
Ben boşa yolladım kasada yamukluk var diyorlar ben anlamadım kullandığım telefonun yamuk olduğunu nasıl hesaplıyorlar taktığı gözlükleri mi yamuk o yüzden 550 lira ekran değişim ücreti çıktı. Bu durumda inşallah içini açmamışlardır çünkü kasa yamuk dendi ?