Telefonunuz garantili mıdır acaba ?Nokta duruyor ama kamera çentigi kısmı da duruyor resmi tam ekran yaptığım zaman
hocam bence götürün bir çünkü fotoğrafı tam ekran yapınca o damlanın gitmesi lazımdı ama gitmedi demişsiniz burada farklı bir durum var bence
Başka cihazım olmadığı için goturemem ama 5 6 aydır böyle duruyor beni rahatsız etmiyor fazla belli olmadığı için ama büyür mü onu düşünüyorum buyumezse herhangi bir sorun yaratmıyorhocam bence götürün bir çünkü fotoğrafı tam ekran yapınca o damlanın gitmesi lazımdı ama gitmedi demişsiniz burada farklı bir durum var bence
hocam eğer garanti çok önemli değilse bl kilidini açıp rom atın ha eğer önemliyse servise götürün rom atsın ( miui 11 olmasını vurgulayarak söyleyin ) zaten rom atma işlem uzun sürmez maks 10 dk atma 5dk de telefonun açılması sürerBaşka cihazım olmadığı için goturemem ama 5 6 aydır böyle duruyor beni rahatsız etmiyor fazla belli olmadığı için ama büyür mü onu düşünüyorum buyumezse herhangi bir sorun yaratmıyor
Bl kilidi açınca garanti gidiyormu önceden başka cihazda açtım garantide bir sorun olmadı ama mi11 lite direk MIUI 12 ile çıktı sanırım,siz garanti sorunca garantiye yollayın ekranı degistirsinler diyeceksiniz sandımhocam eğer garanti çok önemli değilse bl kilidini açıp rom atın ha eğer önemliyse servise götürün rom atsın ( miui 11 olmasını vurgulayarak söyleyin ) zaten rom atma işlem uzun sürmez maks 10 dk atma 5dk de telefonun açılması sürer