Yardım Ekranda küçük leke

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
siz günceleme diyorsunuz ben yeni sürümlerde diyorum bence fark yok . eski sürüm rom atın mesela miui 11
Biraz olsa içim rahatladı ilk aldığımda başkalarina sorduğumda ölü piksel mürekkep akması falan dediler hatta bende öyle sandım çünkü çentikten aşağı doğru gidiyordu hatta başka cihazım olsa iade edecektim, dediğim gibi kamerada fazla belli olmuyor ama siz anlamışsınızdır umarım lekeyi

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Biraz olsa içim rahatladı ilk aldığımda başkalarina sorduğumda ölü piksel mürekkep akması falan dediler hatta bende öyle sandım çünkü çentikten aşağı doğru gidiyordu hatta başka cihazım olsa iade edecektim, dediğim gibi kamerada fazla belli olmuyor ama siz anlamışsınızdır umarım lekeyi
sorun değil hocam keza ben de o noktayı ilk gördüğümde [ artık nasıl bir şanssa(!) o nokta tam aynı yerde idi ] amoled yanması sanmıştım ama rom atınca düzeldi :D

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Google hizmetlerinin bir uygulaması yüzünden çıkıyor o hocam. Bildirim panelinde hiçbir bildirim yok ama orada ufak bir gri nokta var. Sizin de tam kameranın olduğu kısma gelmiş. Endişelenecek bir şey yok, korkmayın.tam ekran bir pixel testi videosu açın YouTube'dan. Daha sonra ekranı büyültün iki elinizle, yani video tamamen ekranı kaplasin. Kendiniz iyice bakin yine o leke var mı yok mu diye.

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
sorun değil hocam keza ben de o noktayı ilk gördüğümde [ artık nasıl bir şanssa(!) o nokta tam aynı yerde idi ] amoled yanması sanmıştım ama rom atınca düzeldi :D
Valla ben kameranın çentigi alt tarafa doğru uzaninca bende amoled yanması veya ölü pixel sandım hatta iade edecektim.O yuvarlak kamera çentigi varya onun altında benimki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google hizmetlerinin bir uygulaması yüzünden çıkıyor o hocam. Bildirim panelinde hiçbir bildirim yok ama orada ufak bir gri nokta var. Sizin de tam kameranın olduğu kısma gelmiş. Endişelenecek bir şey yok, korkmayın.tam ekran bir pixel testi videosu açın YouTube'dan. Daha sonra ekranı büyültün iki elinizle, yani video tamamen ekranı kaplasin. Kendiniz iyice bakin yine o leke var mı yok mu diye.
Dediginiz bu nokta kamera çentiginden bildirim çubuğuna kadar uzanıyor değil mi, pixel testi yaptım ama kamera çentigi gitmediği için o nokta da gitmiyor

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Valla ben kameranın çentigi alt tarafa doğru uzaninca bende amoled yanması veya ölü pixel sandım hatta iade edecektim.O yuvarlak kamera çentigi varya onun altında benimki.

Dediginiz bu nokta kamera çentiginden bildirim çubuğuna kadar uzanıyor değil mi, pixel testi yaptım ama kamera çentigi gitmediği için o nokta da gitmiyor
telefonunuza tamamen beyaz olan bir foto indirin sonra o fotyu galeriden açın fotonun üstüne bir kez dokunun durum çubuğu gidecektir eğer ölü pixel vs varsa orada belli olur

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
telefonunuza tamamen beyaz olan bir foto indirin sonra o fotyu galeriden açın fotonun üstüne bir kez dokunun durum çubuğu gidecektir eğer ölü pixel vs varsa orada belli olur
Yaptım ama kameranın çentigi altındaki o nokta duruyor çentik gitmediği için o leke de gitmiyor

Sizin cihaz da mi mi11 lite

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Yaptım ama kameranın çentigi altındaki o nokta duruyor çentik gitmediği için o leke de gitmiyor

Yok benim cihazım mi 9 da bir soru soracağım çen

Yok hocam mi 9 ama bir şey soracağım siz o beyaz resmi açtığınız zaman aşağıda isaretledigim yer gidiyor mu

Ekli dosyalar

• IMG_20211203_230250.jpg
    IMG_20211203_230250.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 6

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58

Mehmet.celik1990

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco m3
Konular
8
Kamera çıkıntısının altında bu o yuvarlak, kamera çıkıntısının altında ufak damla şeklinde resmi iyice yakınlaştırın bildirim çubuğuna uzanıyor küçük saydam şekilde

Bakın yuvarlak içine aldığım küçük nokta işte kamerada fazla belli olmuyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Custom ROM deneyin hocaların da dediği gibi

Üst Alt