- Adım
- Caner
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 6
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 10.3.5.0 Global
- Telefon Modeli
- Redmi note 8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Arkadaşlar iyi günler.. Telefondan misal bir film yada ne bileyim canli tv vs birsey acip tv ekranina yansitti mi haliyle saatlerce izliyorum, telefon ekranindada ekran acik o görüntü oynuyor, hangi surumdeydim o zaman bilemiyorum daha önce ekrana yansıttığım görüntü ilerlerken telefon ekrani kararıyor tuşları kilitliyor ama tvde görüntü devam ediyordu buda telefonun sarj yemesi ve bosa acik kalmasini engelleyerek güzel birseydi
Konunun ozeti : telefonu tv ye yansittigimda telefon ekranin kapanip tvde açtığım seyin oynamasını istiyorum ek programlarla olur mu? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Herkes var forumda hayrına birisi şuraya baksa ramazan mübarek gün dua etsek bizde size, telefonda film açıyorum tv ynsitiyorum telefonun ekranida açık kalıyor sarji falan bitirecek deli oldum ya
Konunun ozeti : telefonu tv ye yansittigimda telefon ekranin kapanip tvde açtığım seyin oynamasını istiyorum ek programlarla olur mu? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herkes var forumda hayrına birisi şuraya baksa ramazan mübarek gün dua etsek bizde size, telefonda film açıyorum tv ynsitiyorum telefonun ekranida açık kalıyor sarji falan bitirecek deli oldum ya
Son düzenleme: