Yardım Ekran Yansitma.. Telefon ekran karartma

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.5.0 Global
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar iyi günler.. Telefondan misal bir film yada ne bileyim canli tv vs birsey acip tv ekranina yansitti mi haliyle saatlerce izliyorum, telefon ekranindada ekran acik o görüntü oynuyor, hangi surumdeydim o zaman bilemiyorum daha önce ekrana yansıttığım görüntü ilerlerken telefon ekrani kararıyor tuşları kilitliyor ama tvde görüntü devam ediyordu buda telefonun sarj yemesi ve bosa acik kalmasini engelleyerek güzel birseydi
Konunun ozeti : telefonu tv ye yansittigimda telefon ekranin kapanip tvde açtığım seyin oynamasını istiyorum ek programlarla olur mu? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes var forumda hayrına birisi şuraya baksa ramazan mübarek gün dua etsek bizde size, telefonda film açıyorum tv ynsitiyorum telefonun ekranida açık kalıyor sarji falan bitirecek deli oldum ya

Son düzenleme:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Up

Yok mu bir Allah'in kulu yardimci olacak

Son düzenleme:
Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6

Yok mu kimseeeeee yardimci olacak

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Şöyle bir öneride bulunabilirim sanırım cihazın redmi note 8 ve android 9 sana lazım olan ise redmi note 8 android 9 yüklü miui 11 sürümünden ayarlar apk sını yükleyip ilgili ayarın sende gözükmesi.

Yani birisinden rica et miui 11 android 9 kullanan aynı cihaz sahini biri apksını sana atsın miui 11 arayüzü ve seçeneklerine sahip ayarlara sahip ol.

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Şöyle bir öneride bulunabilirim sanırım cihazın redmi note 8 ve android 9 sana lazım olan ise redmi note 8 android 9 yüklü miui 11 sürümünden ayarlar apk sını yükleyip ilgili ayarın sende gözükmesi.

Yani birisinden rica et miui 11 android 9 kullanan aynı cihaz sahini biri apksını sana atsın miui 11 arayüzü ve seçeneklerine sahip ayarlara sahip ol.
Aynen hocam tamda düşündüğüm o ama kimseden ses yok günlerdir

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Aynen hocam tamda düşündüğüm o ama kimseden ses yok günlerdir
ben mi mix cihazımda miui 11 yüklemiştim ve bütün sistem apklarını yedekledim. Daha sonra miui 10 a dönerek görüntü ve özellik getirecek apkları geri yüklemiştim (tabi çoğu çalışmıyor.) deneme yöntemiyle. Sende en kötü boyle yapabilirsin yada ilgili konularda kişilere mesaj atarak rica edebilirsin.

benim ki android 8 olduğu için çalışmayacaktır o sebeple yardımcı olamayacağım bu konuda.

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
ben mi mix cihazımda miui 11 yüklemiştim ve bütün sistem apklarını yedekledim. Daha sonra miui 10 a dönerek görüntü ve özellik getirecek apkları geri yüklemiştim (tabi çoğu çalışmıyor.) deneme yöntemiyle. Sende en kötü boyle yapabilirsin yada ilgili konularda kişilere mesaj atarak rica edebilirsin.

benim ki android 8 olduğu için çalışmayacaktır o sebeple yardımcı olamayacağım bu konuda.
Denemek lazım dediğiniz gibi hocam yardiminiz için çok ama çok teşekkür ediyorum

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Şuanda miui 11 sürümündeyim ve ekran yansitmada ekranim kararıyor ve yansitma devam ediyor durum 11 surumunde normal yani diyeceğim şu ki miui 10 sürümünde olupda ekran yansitip ekrani kararmayan arkadaslar icin miui 11 deki ekran yansitma cast apksini sistemden aldim isterseniz paylasayim miui 10 daki arkadaslar bir kurup denesinler sonucu paylaşsınlar olur mu.?

Oyla:
Üst Alt