Yardım Ekran Süresi Hakkında

ufuksey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Merhabalar,
Cihazı yeni aldım, şu an 3. veya 4. şarjında.
İnternette pek çok kullanıcı 9-10 saat ekran süresinden bahsediyor ve ekran görüntüleri paylaşıyor.
Benim cihazım 5-6 saat arasında bir ekran süresi alıyor. (Wifi, mobil veri, konum, bluetooth sürekli açık, akıllı saatim ile sürekli bağlı)
Sim kart yuvasını değiştirmek, uygulamaların batarya kullanımını optimize etmek gibi öneriler gelmiş ama bu önerilerin ekran süresini %50 arttırması bana pek mümkün gelmiyor.
Benden başka 5-6 saat ekran süresi alan var mı? 9-10 saat ekran süresi alanlar mobil veri, bt ve konum bilgilerini sürekli kapalı mı tutuyor? MIUI'da bilinen batarya problemleri var mı?
Teşekkürler.

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Şöyle bir durum var sıfır cihaz almışsın, 8-10 saat ekran süresi alarak, belki 2 günde 1 şarj etmek varken. Cihazın 4000 ma lik bataryası sorunlu diye, bunu kabullenip bu şekilde mi kullanmak? Birde batarya doldur boşalt yaptıkça performans düşecek. İleri de yazılımsal değil ise senin bataryan hiç dayanamayacak. GPS açık kullanmanız başlı başına hata, dediğim gibi kullanın sonuçları görelim.

Oyla:

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
Merhabalar,
Cihazı yeni aldım, şu an 3. veya 4. şarjında.
İnternette pek çok kullanıcı 9-10 saat ekran süresinden bahsediyor ve ekran görüntüleri paylaşıyor.
Benim cihazım 5-6 saat arasında bir ekran süresi alıyor. (Wifi, mobil veri, konum, bluetooth sürekli açık, akıllı saatim ile sürekli bağlı)
Sim kart yuvasını değiştirmek, uygulamaların batarya kullanımını optimize etmek gibi öneriler gelmiş ama bu önerilerin ekran süresini %50 arttırması bana pek mümkün gelmiyor.
Benden başka 5-6 saat ekran süresi alan var mı? 9-10 saat ekran süresi alanlar mobil veri, bt ve konum bilgilerini sürekli kapalı mı tutuyor? MIUI'da bilinen batarya problemleri var mı?
Teşekkürler.
Oyun oynamadan full parlaklık ile en az 5 saat alıyorum bu tabi kullanıma göre değişir mesela film izlerseniz daha uzun gider ama instagram da takılırsaniz şarkınız daha hızlı gider vs.

Oyla:

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Oyun oynamadan full parlaklık ile en az 5 saat alıyorum bu tabi kullanıma göre değişir mesela film izlerseniz daha uzun gider ama instagram da takılırsaniz şarkınız daha hızlı gider vs.
Kullanım farkları tabi ki olur, ikimizin de damacansı dolu, ben tasarruflu az az döküyorum 9-10 saatte bitiyor. Siz açmışsınız sonuna kadar parlaklığı erken biter tabi. Ekran parlaklığı otomatik kullan, birde öyle bak batarya performansı nasıl. Bence otomatikte ekran parlaklığı çokta güzel ayarlıyor. Hissettirmeden yumuşak geçişler yapıyor, gündüz de ekran çok iyi görünüyor.

Oyla:

cemalibas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
5
Hocam selam

Bunu nasıl başarıyorsunuz :)
Bende Mi9 var. En fazla 4 saat alıyorum.
Otomatik başlatma kapalı.
Bütün uygulamalar kısıtlı.
Sonuç aşağıda ki gibi.
Öneriniz var mıdır?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-25-20-16-55-362_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-11-25-20-16-55-362_com.miui.securitycenter.jpg
    259,6 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2019-11-25-20-16-23-735_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-11-25-20-16-23-735_com.miui.securitycenter.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2019-11-25-20-16-17-321_com.miui.securitycenter.jpg