Yardım Ekran parlaklığı düşmesi

selocan55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selahattin
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
4
X3 nfc eu 12.09 yüklü ekran parlaklığı sonda olmasına rağmen bazen ekran parlaklığı düşüyor kendi ve fener düğmesi gördüğünüz gibi pasif hale geliyor parlaklık düzelince düğme de aktif oluyor eu 12.06 kullanırken de aynı sorun vardı ne zaman olacağı belli olmuyor bazen 2 saate bir bazen 10 dakikada bir oluyor genelde 1 dakika içinde düzeliyor neyden kaynaklanıyor bu daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-07-28-16-24-59-936_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2021-07-28-16-24-59-936_com.miui.home.jpg
    374,8 KB · Görüntüleme: 13

adal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
R E İ S
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
9
X3 nfc eu 12.09 yüklü ekran parlaklığı sonda olmasına rağmen bazen ekran parlaklığı düşüyor kendi ve fener düğmesi gördüğünüz gibi pasif hale geliyor parlaklık düzelince düğme de aktif oluyor eu 12.06 kullanırken de aynı sorun vardı ne zaman olacağı belli olmuyor bazen 2 saate bir bazen 10 dakikada bir oluyor genelde 1 dakika içinde düzeliyor neyden kaynaklanıyor bu daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu?
Merhaba, Ekran parlakliginizi otomatik duzeyine alip birkez daha dener misiniz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

selocan55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selahattin
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, Ekran parlakliginizi otomatik duzeyine alip birkez daha dener misiniz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Demedim fakat yine aynısı oluyor olduğu zaman düzelince hemen feneri açıyorum bi kaç dakika sonra fener kapanıyor ekrana uyarı geliyor cihaz aşırı ısındı fener kullanilamaz diyor ekran parlaklığıni da düşürüyor ama cihaz sıcak bile değil ki neden böyle yapıyor anlamıyorum.

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Demedim fakat yine aynısı oluyor olduğu zaman düzelince hemen feneri açıyorum bi kaç dakika sonra fener kapanıyor ekrana uyarı geliyor cihaz aşırı ısındı fener kullanilamaz diyor ekran parlaklığıni da düşürüyor ama cihaz sıcak bile değil ki neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Rom kaynaklı olabılır hocam yedeklemenızı alıp sıfırlamak lazım duzelıcektır

selocan55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selahattin
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom kaynaklı olabılır hocam yedeklemenızı alıp sıfırlamak lazım duzelıcektır
Sanmıyorum ya zaten eu 12.0.6 kullanırken de aynı problem vardı daha 1 hafta oldu 12.0.9 a geçeli sıfırdan kurdum ama 12.0.8 kullanırken yoktu bu sorun eminim

KurtBeyOo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem Efe
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel
Konular
31
acaba sorun düzeldi mi? bazen bende bu sorunu yaşamaktayım, lakin cihaz da rom yazılım yok. Orijinal

Üst Alt