hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın2 adet alicam bu anlamda kalitelidir ve fiyat birde iletişim numaranızı alabilirmiyim
merhaba hocam şu anda elimde sadece siyah tam kapatan ekran koruyucu kaldı mi5s için.. yakında stoklarda olacak beyaz renkmerhaba mi5s beyaz tam kapatan almak istiyorum. bilgi verebilirseniz işlem basamaklarını çok iyi olur.
özelden yazdım hocam..REDMİ NOTE 4 SD için tam kapatan ekran koruyucu fiyat alabilirmiyim?
Geldi mi acabamerhaba hocam şu anda elimde sadece siyah tam kapatan ekran koruyucu kaldı mi5s için.. yakında stoklarda olacak beyaz renk
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toptan değil birtane ayırt sana zahmet. Hatunun gazabına uğrayacam valla. Birde miband 2 kordon yanında. Zahmet olmasın. Eyvallahgeldi bitti bile hocam.. toptan verdim hepsini...![]()
siyah var da beyaz bitti hocam.. gelince hallederiz inşallah. hatta yarın arkadaşlara sorayım varsa ellerinde alayım senin içinToptan değil birtane ayırt sana zahmet. Hatunun gazabına uğrayacam valla. Birde miband 2 kordon yanında. Zahmet olmasın. Eyvallah
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi