Soru Ekran koruyucu

Kaanx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A2 lite
Konular
25
Arkadaşlar daha önce konu açıldı mı bilmiyorum ama bulunduğum bölgede pek imkan yok. Ekrana tam oturan bir ekran koruyucu taktıramadım. Önereceğiniz bir site var mıdır sipariş için

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Cihaz için hangi ekran koruyucuyu kullanırsam kullanayım belirli bir süre sonra ya kabarcık yaptı yada kenarlardan attı. Şu 3d temperli ekran koruyucu dedikleri cihaz ekranını komple kapatanlardan alanların yorumlarını okudum cam ile ekran arasında yaldızlanma oluyor dedikleri için vazgeçtim, hepsi aynı kalitedemi bilmiyorum 15 liraya satanda var 30 liraya satanda. Şuan ekran koruyucusuz kullanıyorum telefonu kaç tane temperli cam aldım harcadığım paranın haddi hesabı yok.

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Cihaz için hangi ekran koruyucuyu kullanırsam kullanayım belirli bir süre sonra ya kabarcık yaptı yada kenarlardan attı. Şu 3d temperli ekran koruyucu dedikleri cihaz ekranını komple kapatanlardan alanların yorumlarını okudum cam ile ekran arasında yaldızlanma oluyor dedikleri için vazgeçtim, hepsi aynı kalitedemi bilmiyorum 15 liraya satanda var 30 liraya satanda. Şuan ekran koruyucusuz kullanıyorum telefonu kaç tane temperli cam aldım harcadığım paranın haddi hesabı yok.
Dostum yalnis anlama urunu satmiyorum ama ben gayet beğendim, ekrani tam kapatıyor, plastik degil temperli cam. Hava kabarcığı ve yaldizlanma yok. Guzelce uygularsan.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:
Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Dostum yalnis anlama urunu satmiyorum ama ben gayet beğendim, ekrani tam kapatıyor, plastik degil temperli cam. Hava kabarcığı ve yaldizlanma yok. Guzelce uygularsan.

Ben uygulamasını beceremiyorum pek tanıdık telefoncuya götürüyorum o uyguluyor, bu güne kadar temperli camlardan (ekranı komple kapatanlar değil) kaç tane kullandıysam dediğim gibi işte ya kabarcık ya kenarlardan attı. Olmazsa 3d korucuyulara bakacağım bir ara düşünüyorum aslında kılcal çizik felan dert değil benim içinde düşünce ekrandan olmamak daha önemli. Peki ekran netliğine bir zararı yok değilmi bunun veya dokunmatiğin algılanmasında takdir edersiniz ki çok yorum var internette herşeyde doğru değil yanlış uygulamalardan dolayı yanlış yorum yapanlar, başka firmanın elamanları olup ürünü kötülemek için kasıtlı yorum yapanlar felan sizin gibi ürünü deneyip memnun kalan arkadaşların yorumları bu bağlamda çok önem arz ediyor.

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Ben uygulamasını beceremiyorum pek tanıdık telefoncuya götürüyorum o uyguluyor, bu güne kadar temperli camlardan (ekranı komple kapatanlar değil) kaç tane kullandıysam dediğim gibi işte ya kabarcık ya kenarlardan attı. Olmazsa 3d korucuyulara bakacağım bir ara düşünüyorum aslında kılcal çizik felan dert değil benim içinde düşünce ekrandan olmamak daha önemli. Peki ekran netliğine bir zararı yok değilmi bunun veya dokunmatiğin algılanmasında takdir edersiniz ki çok yorum var internette herşeyde doğru değil yanlış uygulamalardan dolayı yanlış yorum yapanlar, başka firmanın elamanları olup ürünü kötülemek için kasıtlı yorum yapanlar felan sizin gibi ürünü deneyip memnun kalan arkadaşların yorumları bu bağlamda çok önem arz ediyor.
3d de kenarlardan 5d de komple ekrana yapisiyormus bana oyle dendi arada 7 tl fark vardı ben 5d aldim memnunum, ben biraz takintiliyim ekranin kenarinda ufak bosluk kalmasını sevmiyorum bu urun o açıdan iyi, düz temperli cam yapmak yerine siyah çerçeveli cam yapmışlar o yuzden bu ürünü uygulamak aşırı derecede dikkat istiyor, çentik kamera ahize, bildirim ledi en ufak kaymada yanlış yapışır siyahlık altında kalir ki ben basta yapamadim, söktüm tekrar duzeltim yapıştırdım. Yapistiktan sonra ustune temiz bezle bastirip iyice kenarlardan havasini almak gerekiyor.

Dokunmatik hakkındaki yazım:

Dokunmatik hassasiyeti çok iyi, canlılık da güzel renk değişimi felan yapmıyor, parlama yapmıyor, biraz parmak izi var sadece. Ekran caminda hiç boşluk bırakmıyor

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
3d de kenarlardan 5d de komple ekrana yapisiyormus bana oyle dendi arada 7 tl fark vardı ben 5d aldim memnunum, ben biraz takintiliyim ekranin kenarinda ufak bosluk kalmasını sevmiyorum bu urun o açıdan iyi, düz temperli cam yapmak yerine siyah çerçeveli cam yapmışlar o yuzden bu ürünü uygulamak aşırı derecede dikkat istiyor, çentik kamera ahize, bildirim ledi en ufak kaymada yanlış yapışır siyahlık altında kalir ki ben basta yapamadim, söktüm tekrar duzeltim yapıştırdım. Yapistiktan sonra ustune temiz bezle bastirip iyice kenarlardan havasini almak gerekiyor.

Dokunmatik hakkındaki yazım:

Aynı benim gibisiniz, bende takıntılı bir insanım ne yazık ki artık aldıklarımın hiçbiri olmayınca ekran koruyucusuz kullandım birde küçük bir kabarcık bile kalsa belirli bir süre sonra iyice büyüyor yayılıyor felan bu dediğiniz ürünü alacağım, bende 5d alırım o zaman 7 tl fark için olsun temiz olsun. Uygulamasını bizim tanıdığa yaptırtırım bu üründen onlardada vardı ama İphone için felan Xiaomi varmı yokmu bilmiyorum umarım takmada sıkıntı yaşamayız

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Aynı benim gibisiniz, bende takıntılı bir insanım ne yazık ki artık aldıklarımın hiçbiri olmayınca ekran koruyucusuz kullandım birde küçük bir kabarcık bile kalsa belirli bir süre sonra iyice büyüyor yayılıyor felan bu dediğiniz ürünü alacağım, bende 5d alırım o zaman 7 tl fark için olsun temiz olsun. Uygulamasını bizim tanıdığa yaptırtırım bu üründen onlardada vardı ama İphone için felan Xiaomi varmı yokmu bilmiyorum.
Telefoncu arkadaş eli yatkinsa yapar, ben söküp taktım yine sıkıntı olmadı Telefonunuza bildirim ledini yakmak icin msj gönderin yanip yanip sonsun ki yapan arkadas nokta gibi boşluğu kaydirmasin. Ust taraftan da kamerayi hizalasin. İs bitimi kenarları bir bez yardımıyla bastırarak iyice yapıştırın ki açılma olmasın

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Telefoncu arkadaş eli yatkinsa yapar, ben söküp taktım yine sıkıntı olmadı Telefonunuza bildirim ledini yakmak icin msj gönderin yanip yanip sonsun ki yapan arkadas nokta gibi boşluğu kaydirmasin. Ust taraftan da kamerayi hizalasin. İs bitimi kenarları bir bez yardımıyla bastırarak iyice yapıştırın ki açılma olmasın

Peki hocam teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için iyi geceler dilerim.

Oyla:

Kaanx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A2 lite
Konular
25
An itibariyle telefonumda kullandığım, ekrani tam kapatan, dokunmatik hassasiyeti iyi olan ekran koruyucumun linkini aşağıya bırakıyorum

Not: 5d olan versiyonu seçip satın alın.
Edit1: 3d de kenarlardan 5d de komple ekrana yapisiyormus bana oyle dendi arada 7 tl fark vardı ben 5d aldim memnunum, ben biraz takintiliyim ekranin kenarinda ufak bosluk kalmasını sevmiyorum bu urun o açıdan iyi, düz temperli cam yapmak yerine siyah çerçeveli cam yapmışlar o yuzden bu ürünü uygulamak aşırı derecede dikkat istiyor, çentik kamera ahize, bildirim ledi en ufak kaymada yanlış yapışır siyahlık altında kalir ki ben basta yapamadim, söktüm tekrar duzeltim yapıştırdım. Yapistiktan sonra ustune temiz bezle bastirip iyice kenarlardan havasini almak gerekiyor.

Edit2:
Dokunmatik hassasiyeti çok iyi, canlılık da güzel renk değişimi felan yapmıyor, parlama yapmıyor, biraz parmak izi var sadece. Ekran caminda hiç boşluk bırakmıyor

Xiaomi Mi A2 Lite 5D Tam Kaplayan Ekran Koruyucu

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim bugün itibariyle taktırdım telefona çok güzel oldu.. Çok teşekkürler..

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Almış olduğum 5D Ekran koruyucum bugün geldi, kendi korunaklı kutusunda elime geçti ayrıyetten satıcı tekrar ambalajlamış yaptığı işe önem verdiği aşikar düşünen var ise bende tavsiye ederim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mbilgili05

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Almış olduğum 5D Ekran koruyucum bugün geldi, kendi korunaklı kutusunda elime geçti ayrıyetten satıcı tekrar ambalajlamış yaptığı işe önem verdiği aşikar düşünen var ise bende tavsiye ederim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mbilgili05
Uygulamayi yaptıktan sonra fotoğrafini atabilir misiniz

Oyla:
Üst Alt