S
Silinen üye 65171
Guest
en iyi ekranı kaplayan kaliteli bişey arıyorum ?
Hangi üründen bahsediyorsunuz hocam?ben aldım beğenmedim kalitesiz ve ekrana tam olmuyor pişmanım yenisini alıcam
Ürün ekranı tam kaplamadığını yukarıdaki öneri mesajımda belirtmiştim .sizin önerdiğiniz ürünü aldım ekrana tam oturmuyor çentik bile oturmuyor tam ortalı bile değil başka bir telefonun olan yada standart üretilmiş bir koruyucu poco ya özel değil kesinlikle ve kalitesiz
Bende Nano Ekran Koruyucu Öneririm. Önerdiğim ürünü aşağıya bırakıyorum. Henüz Ekran Koruyucu Almadı iseniz değerlendirmenizi tavsiye ederim
2 aydır sorunsuz kullanıyorum. 5-6 kez telefonu düşürmeme karşın çizik, çatlak , kırık oluşmadı. Çok memnunum .
Forumda bu önerimden yola çıkarak ürünü satın alıp kullanan arkadaşlarda mevcut ve üründen memnunlar.
Nano Ekran Koruyucular, Tamperli(Kırılmaz) ekran koruyuculara göre daha ince olduğundan telefon estetiğini bozmuyor.
Ekranı tam kaplayan koruyucu ekranlar (3d/5d) kılıfla beraber kullanımlarda uyumsuzluklara yol açabiliyor ve kalın olmaları sebebiyle telefon estetiğini bozuyor.
Kenarlarda kılıfla kullanabilmek adına çok az göze batmayan boşluk kalıyor.
Darbeyi emen yapısı ve Tamperli Ekran Koruyuculara göre kırılma oranı çok düşük olması sebebiyle ömrü uzun.
Üzerinde pek parmak izi bırakmadığından temiz bir kullanım sağlıyor.
Uygulaması ise gayet kolay. Evde herhangi bir gözlük bezi yardımı ile uyguladım ve herhangi bir hava kabarcığı oluşmadı. Dokunmatik hissiyatıda çok iyi .
Ürün fiyatı çok makul ve Yorumlardanda görüleceği üzere memnuniyet yüksek seviyede.
sizin önerdiğiniz ürünü aldım ekrana tam oturmuyor çentik bile oturmuyor tam ortalı bile değil başka bir telefonun olan yada standart üretilmiş bir koruyucu poco ya özel değil kesinlikle ve kalitesiz
Önermiş olduğum ürün gayet yeterli koruma sağladığından ve kullanışlı olduğundan fazlasına pekte ihtiyaç duyulmuyor. 4 aydır en ufak bir deformasyon ile karşılaşmadan cihazımı layıkıyla koruyorEkranı tam kaplayan ekran koruyucu almıştım pocophone için hocam 5d full kavisli ilk sorun kameraların ortasındaki hoparlör boşluğundan içeriye toz girip kamerayı tozla kaplaması oldu ikincisi çok basit bir şekilde parçalandı ; Nano kullanıyorum tariktastan arkadaşımızın dediğini şuanlık daha iyisini bulamadım ama iPhone xs maxin ekran koruyucuları uyuyormuş diye duydum bilmem dener misiniz ?
Hocam aşağıdaki Link'ten ürüne ulaşabilirsinizarkadaşlar bende pocof1 için kılıf ve ekran koruyucu bakıyorum fakat daha birşey bulamadım.çok fazla çeşit var.
tariktastan arkadaşın önerdiği koruyucu şuan satışa kapalı başka ne önerirsiniz.
Hocam bende yaklaşık 3 senedir tamperli camdan nano cama geçtim. Ve anlattığınız sebeplerden dolayı bir daha kırılmaz cam almam dedim. Ama aldığım nanolar hep leke tutuyordu. Parmak izi tutuyordu. Oneplus-6t telefonum için Çinden nillkin tempered cam siparişi verdim çünkü çok övüyorlar. Geldi. Nanoyu çıkarıp yapıştırdım. Ve baktım ki hissiyat çok güzel. Kolay kolay leke tutmuyor. Dokunmatik kaygan çok iyi. Biraz kaba evet. Ama Yine de temperli camın kalitelisi oldu mu, nano filan hikaye diye düşünüyorum.Bende Nano Ekran Koruyucu Öneririm. Önerdiğim ürünü aşağıya bırakıyorum. Henüz Ekran Koruyucu Almadı iseniz değerlendirmenizi tavsiye ederim
2 aydır sorunsuz kullanıyorum. 5-6 kez telefonu düşürmeme karşın çizik, çatlak , kırık oluşmadı. Çok memnunum .
Forumda bu önerimden yola çıkarak ürünü satın alıp kullanan arkadaşlarda mevcut ve üründen memnunlar.
Nano Ekran Koruyucular, Tamperli(Kırılmaz) ekran koruyuculara göre daha ince olduğundan telefon estetiğini bozmuyor.
Ekranı tam kaplayan koruyucu ekranlar (3d/5d) kılıfla beraber kullanımlarda uyumsuzluklara yol açabiliyor ve kalın olmaları sebebiyle telefon estetiğini bozuyor.
Kenarlarda kılıfla kullanabilmek adına çok az göze batmayan boşluk kalıyor.
Darbeyi emen yapısı ve Tamperli Ekran Koruyuculara göre kırılma oranı çok düşük olması sebebiyle ömrü uzun.
Üzerinde pek parmak izi bırakmadığından temiz bir kullanım sağlıyor.
Uygulaması ise gayet kolay. Evde herhangi bir gözlük bezi yardımı ile uyguladım ve herhangi bir hava kabarcığı oluşmadı. Dokunmatik hissiyatıda çok iyi .
Ürün fiyatı çok makul ve Yorumlardanda görüleceği üzere memnuniyet yüksek seviyede.
Zore marka Samaung A30 yada A50 için olan Fiber Nano ekran koruyucusunu alabilirsiniz. Tam kapar ve çok kalitelidiren iyi ekranı kaplayan kaliteli bişey arıyorum ?
Hocam aynı durumu Nano Koruyucular içinde söyleyebiliriz. Gerçekten kalitelisini temin eder iseniz Ne parmak izi , ne de herhangi bir sorun yaşamazsınız .Hocam bende yaklaşık 3 senedir tamperli camdan nano cama geçtim. Ve anlattığınız sebeplerden dolayı bir daha kırılmaz cam almam dedim. Ama aldığım nanolar hep leke tutuyordu. Parmak izi tutuyordu. Oneplus-6t telefonum için Çinden nillkin tempered cam siparişi verdim çünkü çok övüyorlar. Geldi. Nanoyu çıkarıp yapıştırdım. Ve baktım ki hissiyat çok güzel. Kolay kolay leke tutmuyor. Dokunmatik kaygan çok iyi. Biraz kaba evet. Ama Yine de temperli camın kalitelisi oldu mu, nano filan hikaye diye düşünüyorum.