F Fsm Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Fatih Cihazım Xiaomi remdi Yaş 33 Konum İzmir Katılım 27 Ocak 2017 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 30 Ocak 2017 #1 Arkadaslar yardım edın parmak izi okuyucu ve kılıt ekranı acmıyor Ikı gun oldualalı mı hesabını da almamstım ne yapmalıyım
Arkadaslar yardım edın parmak izi okuyucu ve kılıt ekranı acmıyor Ikı gun oldualalı mı hesabını da almamstım ne yapmalıyım
N nslrl Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım tuncay Cihazım xiami mi5 Yaş 40 Konum bursa Katılım 26 Ocak 2017 Konular 5 Mesajlar 22 Tepkime puanı 3 Puanları 3 31 Ocak 2017 #2 el feneri falan açarak sarzinin bitmesini sağlayan tekrar açılınca düzelir diye umuyorum MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
el feneri falan açarak sarzinin bitmesini sağlayan tekrar açılınca düzelir diye umuyorum MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zenex Zirveye Doğru Onursal Yönetici Teknisyen Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Baki Cihazım OnePlus 7T Pro Meslek Öğrenci Konum Trabzon Katılım 15 Ocak 2016 Konular 62 Mesajlar 8.895 Çözümler 10 Tepkime puanı 8.550 Puanları 338 31 Ocak 2017 #3 Şifre yanlış mı diyor? Bootloader kilidiniz açık mı? Cihazı yeniden başlatmayı denediniz mi? Oyla: Oyla 0 Downvote