Yardım Ekran hassasiyeti

Akaju

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, hepsiburadadan 2 gün önce Redmi note8 pro 128gb aldım. Telefon gayet 10 numara fakat ekranındaki hassasiyet beni biraz ürküttü.

Ekranın alt panelindeki kare yuvarlak ve üçgen tuşları çok hassas, parmağımı değmeden bile işlem yapıyor.

2. diğer problem ise kurşun kalemin arkasıyla ekrana dokundugumda gene bu üçgen yuvarlak kare kısımda işlem yapıyor, ekranın daha üst kısımlarında bazı noktalarında işlem yapıyor bazı yerlerinde yapmıyor.

bunlar normal midir ? yardımcı olursanız sevinirim

Akaju

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kısım ingilizce. Touch sensore tıklıyorum önüme kare kare panel açılıyor tıkladıkça yeşile dönen. o kısımda herkeste kalibrasyon ayarı var bende yok :( tıklanabilcek tek şey olarak ''fail'' var

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
o kısım ingilizce. Touch sensore tıklıyorum önüme kare kare panel açılıyor tıkladıkça yeşile dönen. o kısımda herkeste kalibrasyon ayarı var bende yok :( tıklanabilcek tek şey olarak ''fail'' var
Hocam o bölüm bir nevi kalibrasyon ve "Pass" vermesi gerekir. Ekran koruyucu kullanıyorsanız mümkünse çıkartarak tekrar gözlemleyin.

Oyla:

Akaju

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o bölüm bir nevi kalibrasyon ve "Pass" vermesi gerekir. Ekran koruyucu kullanıyorsanız mümkünse çıkartarak tekrar gözlemleyin.
Onu veriyor zaten tek tek bütün karelere tıkladığım zaman, ama ekran ya gerçekten çok hassas xiaomi note serisinde yada bende bir problem var. kulaklıgın kablosu dokununca bile işlem yapıyor bazen. ayrıca ekran koruyucu yok. ben ondan oldugunu düşünmeye başladım

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Onu veriyor zaten tek tek bütün karelere tıkladığım zaman, ama ekran ya gerçekten çok hassas xiaomi note serisinde yada bende bir problem var. kulaklıgın kablosu dokununca bile işlem yapıyor bazen. ayrıca ekran koruyucu yok. ben ondan oldugunu düşünmeye başladım
İlginç bir durum hocam, aynı model kullanan arkadaşlar konuya yazmasını bekleyelim.

Oyla:

emo4888

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrecan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
Herkese iyi günler dilerim, aynı durumu yaşıyorum cam filminden kaynaklandığını düşünüyorum çok hassas bir durumda şuan ekran tişörtümü degdirince bile bazen algılıyor.

Oyla:

Anestezicik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Red mi note 8
Konular
19
Benim kendi deneyimlerime göre bahsettiğiniz gibi "Çok korkunç" bir hassasiyeti var. PUBG Tetik kullandığımda fark etmiştim. Ateş etmememe vs. rağmen cihaz ekranı tepki veriyordu... Ekran koruyucu ve stok ekran ile denedim.

Oyla:

Karamel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halit
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
0
Benim kendi deneyimlerime göre bahsettiğiniz gibi "Çok korkunç" bir hassasiyeti var. PUBG Tetik kullandığımda fark etmiştim. Ateş etmememe vs. rağmen cihaz ekranı tepki veriyordu... Ekran koruyucu ve stok ekran ile denedim.
Redmi Note 9 Puro kullanıyorum.Ekran kaydırmak için parmağınızı oynattığınızda parmağın hareketi kadar ilerliyor.Yani akışkanlıkta hassasiyet yetersizliği var.Diğer tıklamalar da ise aşırı bir hassasiyet görmüyorum.

Oyla:
Üst Alt