Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

alpaguhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
merhaba hocam.. gecmıs olsun.. redmi pro için ekran tedarik asamasındayız .. su an için elimizde ekran yok malesef.. bundan onceki değişim ucretimiz kargo dahil 370 tl idi hocam..
eyvallah hocam kolay gelsin

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
yeni ürünler geldi hocam. o anki ekranlarda öyle sıkıntılar vardı evet şu an elimizdeki ekranlarda parmak izi çalışıyor.. sadece mavi renk var..

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hayırlı işler dilerim öncelikle. Mi5s lerde de ekran değişiminde parmak izi sorunu oluyordu sanırım öncekilerde. Son durumda mi5s lerde parmak izi çalışıyor mu ekran değişimi yapınca?

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Hocam hayırlı işler dilerim öncelikle. Mi5s lerde de ekran değişiminde parmak izi sorunu oluyordu sanırım öncekilerde. Son durumda mi5s lerde parmak izi çalışıyor mu ekran değişimi yapınca?
Merhaba hocam.. mi5s için aynı sıkıntı hala devam ediyor..home tuşu calısıyor parmak izi malesef calısmıyor

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Merhaba hocam.. mi5s için aynı sıkıntı hala devam ediyor..home tuşu calısıyor parmak izi malesef calısmıyor
Anladım hocam, mi6 da hemen hemen aynı parmak izi teknolojisi var, ilginç bir durum :) Teşekkür ederim hızlı yanıtınız için.

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13

EgemenAslan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Merhaba mi mix ekran değişim fiyatı nedir bir de telefon ile konuşurken karşı tarafın sesi kendisine yankılı olarak geliyor sorun nedir ve ücreti ne kadar dır? Teşekkür ederim.
[doublepost=1516497968,1516497940][/doublepost]Merhaba mi mix ekran değişim fiyatı nedir bir de telefon ile konuşurken karşı tarafın sesi kendisine yankılı olarak geliyor sorun nedir ve ücreti ne kadar dır? Teşekkür ederim.

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Merhaba mi mix ekran değişim fiyatı nedir bir de telefon ile konuşurken karşı tarafın sesi kendisine yankılı olarak geliyor sorun nedir ve ücreti ne kadar dır? Teşekkür ederim.
[doublepost=1516497968,1516497940][/doublepost]Merhaba mi mix ekran değişim fiyatı nedir bir de telefon ile konuşurken karşı tarafın sesi kendisine yankılı olarak geliyor sorun nedir ve ücreti ne kadar dır? Teşekkür ederim.
mi mix için yedek parça teminimiz mevcut degil hocam malesef.. hayurlı gunler

Olcayog

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Olcay
Cihazım
Xaomi note4x
Konular
0
Merhaba redmi note 3 pro cihazimin ekranini değiştirdim değişimden sonra telefon kendi kendine işlemler yapmaya başladı basmadigim yerlere basıyor bunu nasıl cozeriz yeniden ekran değişimi gerekli mi şuan cihazı rahat kullanamıyorum

Üst Alt