Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

dortbaba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dort Baba
Cihazım
mi max 2
Konular
0
tamiri mümkün değil hocam yeni ekran takılması gerekiyor.. değişimi siz mi yapmistiniz

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok ben yapmadım. Bu konuda çok iyi olduğu iddia edilen bir servis yaptı. Bu şekilde yollamaya kalktı. Kabul etmedim. Pztesiye kadar süre istediler. Çözeceğiz dediler ama inanmıyorum. Eğer siz yapılır (en azından yeni ekranla da olsa bu sıkıntı çözülür, yeni gibi olur) diyorsanız, size yönlendireyim.

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Yok ben yapmadım. Bu konuda çok iyi olduğu iddia edilen bir servis yaptı. Bu şekilde yollamaya kalktı. Kabul etmedim. Pztesiye kadar süre istediler. Çözeceğiz dediler ama inanmıyorum. Eğer siz yapılır (en azından yeni ekranla da olsa bu sıkıntı çözülür, yeni gibi olur) diyorsanız, size yönlendireyim.
bu şekilde nasıl yollanır hocam Allah aşkına... göz var mantık var vicdan var.. elimde mi max 2 ekran yok maalesef.bitti şu an için.. büyük parti siparişlerimiz arasında var ama kaç günde tr de olur vs bilmiyorum.. yardımcı olmak isterdim şu an mümkün olsaydı hocam

dortbaba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dort Baba
Cihazım
mi max 2
Konular
0
bu şekilde nasıl yollanır hocam Allah aşkına... göz var mantık var vicdan var.. elimde mi max 2 ekran yok maalesef.bitti şu an için.. büyük parti siparişlerimiz arasında var ama kaç günde tr de olur vs bilmiyorum.. yardımcı olmak isterdim şu an mümkün olsaydı hocam

Ok. Geldiğinde haber verirseniz memnun olurum. Olmadı cihazı bu haliyle satacağım. Daha 1 aylık cihaz Delta cihazı. Daha önce bu forumu bilseydim, iyice araştırmadan yollamazdım servise. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Ok. Geldiğinde haber verirseniz memnun olurum. Olmadı cihazı bu haliyle satacağım. Daha 1 aylık cihaz Delta cihazı. Daha önce bu forumu bilseydim, iyice araştırmadan yollamazdım servise. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
tahmin ettim delta olduğunu hocam çok şikayet var malesef.. geldiğinde haber veririm hocam satmamis olursanız seve seve ilgilenirim.. hayırlı akşamlar geçmiş olsun tekrar

echoes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağdaş
Cihazım
Mi 9
Konular
1
tahmin ettim delta olduğunu hocam çok şikayet var malesef.. geldiğinde haber veririm hocam satmamis olursanız seve seve ilgilenirim.. hayırlı akşamlar geçmiş olsun tekrar

Hocam mi 6 ekran değişimi yapıyor musunuz. Mavi. Dokunmatik ve parmak izinde sorun yaşamak istemiyorum.

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Hocam mi 6 ekran değişimi yapıyor musunuz. Mavi. Dokunmatik ve parmak izinde sorun yaşamak istemiyorum.
mi6 ekranı adetli geliyor hocam şu an için kalmadı malesef

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba,
Mi Max2 Ekran değişimi sonrası navigasyon tuşlarının ikisi yanmaz oldu ve sağ alt kısımda ışık sızması var. Bunun tamiri mümkün mü acaba?

Merhaba,

Servis ve hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili daha detaylı inceleme yapabilmemiz adına, özel mesaj yoluyla tarafımıza iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Delta Teknik Servis

Moderatör tarafında düzenlendi:

Z4fo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
0
Merhaba. Xiaomi a1 cihazimin arka kamera cami catladi bunun degisimi mumkun mudur ?

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Merhaba. Xiaomi a1 cihazimin arka kamera cami catladi bunun degisimi mumkun mudur ?
gecmiş olsun hocam.. elimizde olmadıgı için yardımcı olamayacagız malesef hayırlu gunler

Z4fo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
0
gecmiş olsun hocam.. elimizde olmadıgı için yardımcı olamayacagız malesef hayırlu gunler
Hayirli gunler size de. Bir arkadas temin edecek 1 aya kadar artik onu bekleyecegim. Selamlar

Üst Alt