- Adım
- recep
- Cihazım
- mi4
- Yaş
- 35
- Konum
- Diyarbakır
- Katılım
- 6 Ağustos 2017
- Konular
- 5
- Mesajlar
- 20
- Tepkime puanı
- 8
- Puanları
- 3
cihazımı taaa d.bakır'dan gönderdim 10 numara hizmet.. gayet güzel bir şekilde yapıp gönderdiler teşekkür ederim
taaaa Diyarbakır nedir hocam... her yer biziz , biz heryeriz.... güle güle kullanın her zaman beklerimcihazımı taaa d.bakır'dan gönderdim 10 numara hizmet.. gayet güzel bir şekilde yapıp gönderdiler teşekkür ederim![]()
özelden yazdım hocam..Benim telefonda Ghost Screen sorunu başladı, ekran LG. Sizin ekran markası nedir acaba?
150 mm mı hocam ekranRedmi note 3 pro snapdragon lcd mevcut mu hocam? Ve arka kapak. Kullandığınız ürünler orjinal mi, yüksek kaliteli muadil mi?
ekranı yukardan aşağıya ölçün hocam zahmet olmazsaHocam 150mm mi bilmiyorum. Snapdragonlu model.
Tamam eve geçince öleceğim. Ben kod gibi bir şey sandım, 150mm diyinceekranı yukardan aşağıya ölçün hocam zahmet olmazsa
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi