Ekran değişimden sonra sebeke sorunu yaşayan varmı

cihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihaan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
slm arkadaşlar bugun mi4 ekran 2. kere değiştirdim bu sefer şebeke çekmiyor. ekran değişimden sonra şebeke sorunu çözmek için tekrar bütün parçaları çıkartıp düzgün bir şekilde yerleştirdim gene olmadı. fakat dışarı çıktıgımda sadece belli başlı yerlerde şebeke çektiğini gördüm . önceden her yerde şebeke sinyali geliyorken simdi sıkıntılı bu sorunun kaynagı ne olabilir donanımdan mı yazılımdan mı bir türlü anlamadım....
yardımlarınız için şimdiden teşekürler....

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Anten kablosu zarar görmüş olabilir, başka birşey gelmiyor aklıma.

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Hocam sarj soketinide degistinizmi. Dokunmatik tuslarin altinda olan komple devresini?

Oyla:

cihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihaan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anten kablosu zarar görmüş. O incecik kablonun içinde 2 uç vardır. Canlı uç yada blendaj ucu zarar görmüş olabilir.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

değiştirme yaparken yooutube
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
kanalda ki videoyu izledim. fakat çıkarma yaparken alt kısımdan başlayıp batarya kenarından yukarı tarafa gidden ince kablo ana karta yapışıyor. ana karta birleşen ince telin başındaki uç çıktı onu tekrar yaptım. bundan sonraki aşama ne yapabilirim ....

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
değiştirme yaparken yooutube
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
kanalda ki videoyu izledim. fakat çıkarma yaparken alt kısımdan başlayıp batarya kenarından yukarı tarafa gidden ince kablo ana karta yapışıyor. ana karta birleşen ince telin başındaki uç çıktı onu tekrar yaptım. bundan sonraki aşama ne yapabilirim ....
Aynen dediğim gibi olmuş, anten kablonuz zarar görmüş ve değişmesi gerekiyor. Nerden bulursunuz orasını bilemiyorum.
Onu yapmak o kadar kolay değil. O incecik kablo içinde bir blendaj bir de canlı uç var. Yani tek uç değil, 2 uç var. Aynen evlerimizde kullandığımız anten kablosu gibi. Tek fark bu minicik ve gözle görmek bile çok zor.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihaan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen dediğim gibi olmuş, anten kablonuz zarar görmüş ve değişmesi gerekiyor. Nerden bulursunuz orasını bilemiyorum.
Onu yapmak o kadar kolay değil. O incecik kablo içinde bir blendaj bir de canlı uç var. Yani tek uç değil, 2 uç var. Aynen evlerimizde kullandığımız anten kablosu gibi. Tek fark bu minicik ve gözle görmek bile çok zor.

O parça yurtdisi sitelerinde var ordan alırım bu arada Yardımlarınız için çok faydalı oldu benim için. teşekürü borç bilirim.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
O parça yurtdisi sitelerinde var ordan alırım bu arada Yardımlarınız için çok faydalı oldu benim için. teşekürü borç bilirim.
Rica ederim.

Oyla:
Üst Alt