Yardım Eklenemedi Hata kodu:10000

SemihOzel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Note 8 pro cihazım da bootloader kilidini açmak için hesap ekle yapıyorum fakat eklenemedi hata kodu 10000 hatası alıyorum bu hatayı alıp çözen var mıdır ? i.mi.com'dan cihazlarıma baktığım zaman cihaz gözükmüyor ama cihaz buldan telefonu çaldırabiliyorum.
Mi hesabından çıkış giriş yaptım komple mi hesabımı silip yeni açtım telefonu sıfırladım 11 sürümüne güncelledim fakat ne yaptıysam olmadı. Yapabiliceğim başka birşey var mıdır ?

hsynbrgz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redminote 8 pro
Konular
2
Hocam bu cihaz özelinde değil genel konuşuyorum onu baştan söyleyeyim ama 5 farklı imei atılmış xiaomi cihaz kullandım. dediğiniz gibi mi cloud kullanılmama durumu yok onu belirteyim. bu cihaz için de şöyle söyleyeyim daha imei atılmadı o yüzden bu cihaz özelinde bir durum varsa bilemiyorum.
Mİ Serverlarında sorun olabilirmi ? size zahmet bakabilirmisiniz ? mesela ana ekran düzeni yedeğini almaya çalışırmısınız acaba sizdede bu durum olucakmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu bende düşündüm ,denemek lazım,eğer yedeği alınan cihaz unlock ise program cihaz zaten açık uyarısı da verebilir .ama denemekten zarar olmaz.

LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulursam denicegim hocam ilgine teşekkür ederim.

Oyla:

SemihOzel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Ben az önce denedim aynı durum değişiklik yok. Cihaz çöp olucak galiba bu gidişle IMEI atılsa yeter bana ama açamadık bir türlü kilidi. Yazılım ile alakalı büyük ihtimal. Çünkü direk cihaz ekle yapıyorum mi hesabına giriş yapmadan, yönlendiriyor hesaba giriş yap diye giriş yapılıyor cihazı eklemeye çalışıyor fakat cihaz bul özelliği açılmıyor. Açılmadığı için doğrulanamadı hatası veriyor. Ayarladan cihaz bul'u açıp tekrar cihaz ekle dediğim zaman ise 10000 hatasını veriyor. Cihazın miuı sürümünü düşürebilsek belki sorun düzelebilir ama oda yapılamıyor.
Ayrıca server'larda problem olduğunu düşünmüyorum sıkıntı olsa yabancı forumlarda da olurdu sorun çözülürdü bir iki güne

Oyla:

hsynbrgz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redminote 8 pro
Konular
2
Ben az önce denedim aynı durum değişiklik yok. Cihaz çöp olucak galiba bu gidişle IMEI atılsa yeter bana ama açamadık bir türlü kilidi. Yazılım ile alakalı büyük ihtimal. Çünkü direk cihaz ekle yapıyorum mi hesabına giriş yapmadan, yönlendiriyor hesaba giriş yap diye giriş yapılıyor cihazı eklemeye çalışıyor fakat cihaz bul özelliği açılmıyor. Açılmadığı için doğrulanamadı hatası veriyor. Ayarladan cihaz bul'u açıp tekrar cihaz ekle dediğim zaman ise 10000 hatasını veriyor. Cihazın miuı sürümünü düşürebilsek belki sorun düzelebilir ama oda yapılamıyor.
Ayrıca server'larda problem olduğunu düşünmüyorum sıkıntı olsa yabancı forumlarda da olurdu sorun çözülürdü bir iki güne
Farkli yontemlerle kilit açılamazmi acaba arastirmak lazim.

Oyla:

SemihOzel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Ben araştırdım biraz ama sonuç bulamadım. 11.03 sürümünü bekliyorum şimdi belki yeni güncelleme gelince düzelir

Oyla:
Üst Alt