Yardım Eklenemedi Hata kodu:10000

SemihOzel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Note 8 pro cihazım da bootloader kilidini açmak için hesap ekle yapıyorum fakat eklenemedi hata kodu 10000 hatası alıyorum bu hatayı alıp çözen var mıdır ? i.mi.com'dan cihazlarıma baktığım zaman cihaz gözükmüyor ama cihaz buldan telefonu çaldırabiliyorum.
Mi hesabından çıkış giriş yaptım komple mi hesabımı silip yeni açtım telefonu sıfırladım 11 sürümüne güncelledim fakat ne yaptıysam olmadı. Yapabiliceğim başka birşey var mıdır ?

munog

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
10
Konular
0
bende hesap sıfırla dedim 168 saat bekle dedi haftaya pazara kadar bekletiyor :) şuanki orjinal yazılımda google kişi menüsü var berbat ve görüşme ses kayıt yok sırf bu sebep valla

sende o hata yok o zaman,ben unlock etmek isterken hesabı ekle diyor,hesap ekli olmasına rağmen

Oyla:

SemihOzel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
sizde de olmuyor mu hocam hesap ekleme? unlock tool e bağlayıp süreci başlatmak isterken ne hatası veriyor ?
Benim cihazı görmüyor unlock işlemi yaparken hiçbir tepki vermiyor. i.mi.com dan cihazlarıma baktığım zamanda gözükmüyor sanki bu telefondan mi hesabıma giriş yapmamışım gibi oluyor

Oyla:

munog

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
10
Konular
0
Benim cihazı görmüyor unlock işlemi yaparken hiçbir tepki vermiyor. i.mi.com dan cihazlarıma baktığım zamanda gözükmüyor sanki bu telefondan mi hesabıma giriş yapmamışım gibi oluyor

ilginç ,ben hesaba giriyorum bilinmeyen cihaz olarak gözüküyor,cihazımı bul özelliği aktifken,plakası değişik belki ondandır diye düşündüm,sizin cihaz garantili mi

Oyla:

SemihOzel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
ilginç ,ben hesaba giriyorum bilinmeyen cihaz olarak gözüküyor,cihazımı bul özelliği aktifken,plakası değişik belki ondandır diye düşündüm,sizin cihaz garantili mi
Benimde cihaz bul'dan gözüküyor bilinmeyen cihaz olarak ama cihazlarımdan gözükmüyor belkide hesap ve cihaz eklenemediği için gözükmüyor dur tam hakim değilim konuya

Oyla:

SemihOzel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Mi Cloud'dan ayarlar bölümündeki cihazlarım kısmında cihaz gözükmediği için hesap ekle yapılamıyor sorun bundan kaynaklanıyor fakat çözümünü bulamadım ne yapsam olmadı IMEI atılamıcak cihaz çöp olucak galiba

Oyla:
Üst Alt