Yardım Eklenemedi. Hata Kodu:10000 - Unlock Yapamıyorum

AllForYouX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
mi 6
Konular
1
Merhabalar,

Telefonumu unlock yapmak istediğimde başlıkta belirttiğim gibi " Eklenemedi. Hata Kodu:10000 " hata kodu alıyorum. Telefonu sıfırladım , Cihaz bul kapattım, hesaptan çıkış yapıp girdim. Cihazı sildim ekledim ama hala çözemedim.

Telefonum : Mi 8 Son sürüm.

AllForYouX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam usb sekmeside açık. Sitedeki adımları takip ederek yapıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam OEM kilidiniz açıkmı

Evet hocam usb sekmeside açık. Sitedeki adımları takip ederek yapıyorum.

Yabancı forumlarda da bugün tarihli bu konular açılmış fakat herhangi bir çözüm bulunamamış. Eşiminde telefonu mi 8 onda da aynı hatayı alıyorum

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Telefonunda global stable rom yüklü demi?

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
O hata bildiğim kadarıyla global stable rom kurdugun için.. Telefona developer rom kurman lazım.açıldıktan sonra ayarlardan cihazım bölümüne gir miui sürüm yazısına 6 7 kere tıkla geliştirici seçenekleri aktif olsun..geliştirici seceneklerine gir..usb hata ayıklamayı aç..oem kilidi açmayı aktif et..mi kilit açma secenegıne gir ekranda cihaz ekle olcak tıkla baglanamıyor derse interneti kapat aç tekrat tıkla.. Sonra cihazın mi hesabını isteyebilir (tam hatırlamıom)gir.cihaz basarıyla eklendi yazısı ekranda belirip gidicek.sonra mi unlock uygulamasına gir cihazı fastbootta baglayınca bu hatayı vermez süre vericek sana süre dolunca kilidi açabilirsin

Oyla:

AllForYouX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunda global stable rom yüklü demi?
Evet MIUI Global 10.3 Kararlı
Linkten eski tarihli sürümler ile işlemi tekrar deneyin.

Mi Unlock Tool – Xiaomi Tools

Hocam cihaz ekle dediğimde bu hata geliyor. Pc tarafında sorun yok. Telefona yönlendiriyor cihaz ekle gel diyor

O hata bildiğim kadarıyla global stable rom kurdugun için.. Telefona developer rom kurman lazım.açıldıktan sonra ayarlardan cihazım bölümüne gir miui sürüm yazısına 6 7 kere tıkla geliştirici seçenekleri aktif olsun..geliştirici seceneklerine gir..usb hata ayıklamayı aç..oem kilidi açmayı aktif et..mi kilit açma secenegıne gir ekranda cihaz ekle olcak tıkla baglanamıyor derse interneti kapat aç tekrat tıkla.. Sonra cihazın mi hesabını isteyebilir (tam hatırlamıom)gir.cihaz basarıyla eklrndi yazısı ekranda belirip gidicek.sonra mi unlock uygulamasına gir cihazı fsstbootta baglayınca bu hatayı vermez süre vericek sana süre dolunca kilidi açabilirsin

Yazdıklarınızı daha önce yaptım ama cihaz ekle dediğimde yukarıdaki hatayı veriyor. Adım adım tekrar şimdi teyit ettim hala aynı

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Evet MIUI Global 10.3 Kararlı

Hocam cihaz ekle dediğimde bu hata geliyor. Pc tarafında sorun yok. Telefona yönlendiriyor cihaz ekle gel diyor

Siz deneyin kesinlikle MI Unlock güncel sürümlerinde değişik hata kodları alan bir çok kişi eski tarihli sürümler ile sorunlarını çözdüler.

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
O hata bildiğim kadarıyla global stable rom kurdugun için.. Telefona developer rom kurman lazım.açıldıktan sonra ayarlardan cihazım bölümüne gir miui sürüm yazısına 6 7 kere tıkla geliştirici seçenekleri aktif olsun..geliştirici seceneklerine gir..usb hata ayıklamayı aç..oem kilidi açmayı aktif et..mi kilit açma secenegıne gir ekranda cihaz ekle olcak tıkla baglanamıyor derse interneti kapat aç tekrat tıkla.. Sonra cihazın mi hesabını isteyebilir (tam hatırlamıom)gir.cihaz basarıyla eklendi yazısı ekranda belirip gidicek.sonra mi unlock uygulamasına gir cihazı fastbootta baglayınca bu hatayı vermez süre vericek sana süre dolunca kilidi açabilirsin
Bunu yaptınsa hata vermemesi lazım 3 gün önce kardesımın mi 8 lite nın kilidini açım dedim aynı hatayı almıstım..sonradan aklıma geldi developer yüklemem gerektiği ve sana yazdıklarımı yaptım suan saat beklıom

Ben mi6 kullanıom kardesim mi8 lite bendeki mi unlock linkini atım bununla yaptım..dene istersen

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Siz deneyin kesinlikle MI Unlock güncel sürümlerinde değişik hata kodları alan bir çok kişi eski tarihli sürümler ile sorunlarını çözdüler.

Düzeltme siz cihazdan ekleme kısmından bahsediyorsunuz.İş güç yorgunluk kusura bakmayın. Sayın @caglar104 arkadaşımızın dediği gibi geliştirici sürümü bir rom yükleyip işlemleri tekrar deneyin.Stabil romların bazı sürümlerinde bu hataya rastlanılıyor.

Oyla:
Üst Alt