Rom Efsane gelmek üzere Resmi LineageOS 17.1

bahadircck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bahadır
Cihazım
mi8se
Konular
0
Ben de şarj hızlı bitti gibi geldi. Sizde durum nedir ?

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
semender44 dediklerine katılıyorum, bu romun yerine farklı aosp - caf romlar deneyebilirler romun changelog kısmından eklenilen özellikler, tweaks vb. görerek hoşunuza gideni kurabilirsiniz yoksa aosp - caf romların çoğu birbirinin kopyası gibidir.

marde347

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Huawei Mate
Konular
0
Rom kurulumu için öncesinde herhangi bir fw vs yüklemek gerekiyor mu yoksa format data ve diğer wipeları yaptıktan sonra rom ve gapps paketi flashlamak yeterli mi?

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Rom kurulumu için öncesinde herhangi bir fw vs yüklemek gerekiyor mu yoksa format data ve diğer wipeları yaptıktan sonra rom ve gapps paketi flashlamak yeterli mi?
Lineage OS kurarken maintainerların stock romdaki vendor gibi vendor build etmesi şart olduğundan, romu kurarken herhangi bir firmware flashlamanıza gerek yok. Format data ve 4 wipe yaptıktan sonra romu ve gapps kurun ve yeniden başlatın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hevesinizi kırmak istemem. Lineage Os bomboş oluyor. Hiçbir ek özellik olmuyor. Sadece genelde hatasız çalışıyor. Ama şöyle bir özelliği var bir kez offical lineage alınca değişik özelleştirmeler bulunan onlarca rom daha geliyor çünkü yüzde doksanı lineage üzerine inşa ediliyor.
Zaten Lineage OS kurmak isteyenler, o saflık ve sadelik için kuruyor zaten stabilliği de buradan geliyor :).

Son düzenleme:

marde347

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Huawei Mate
Konular
0
Lineage OS kurarken maintainerların stock romdaki vendor gibi vendor build etmesi şart olduğundan, romu kurarken herhangi bir firmware flashlamanıza gerek yok. Format data ve 4 wipe yaptıktan sonra romu ve gapps kurun ve yeniden başlatın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten Lineage OS kurmak isteyenler, o saflık ve sadelik için kuruyor zaten stabilliği de buradan geliyor :).

Teşekkür ederim bilgileriniz için peki bu rom ile birlikte magisk yüklemem durumunda telefon brick olur mu ? Magisk yüklemenin herhangi bir zararı var mı bu romda? Şimdiden teşekkürler.

tijda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tijda
Cihazım
Note 7
Konular
13
2020/06/09 son güncelleme

Ferhat.21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 7
Konular
17
Arkadaşlar linkteki rom yani zip dosyasının yanında bide recovery. İmg var o ne için

emrebzk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
civil aviation
Konular
5
Şu lineage os stabil romu olsa müthiş olacakta. Sürekli gecelik rom yayınlanıyor..

marde347

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Huawei Mate
Konular
0
Arkadaşlar linkteki rom yani zip dosyasının yanında bide recovery. İmg var o ne için

Ben de dün yükledim hocam. Orangefox recoveryden format data yaptıktan sonra 4 wipela direk zip dosyası ve gapss ardından da magisk yükledim. Netice xiaomi.eu romla kıyas edilemeyecek kadar stabil ve mükemmel bir rom. Diğer telefonlarda da kullandım bu sürümü de oldukça beğendim, tavsiye ederim.

Üst Alt