- Adım
- Rıdvan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 19
Yokbu romda, miui romlarda olduğu gibi görüşme kaydetme özelliği var mı?
Yokbu romda, miui romlarda olduğu gibi görüşme kaydetme özelliği var mı?
Ben denemeyi düşünüyorum son beta güncellemesi ile batarya performansında ciddi düşüş olduTelefonu yedekte tutuyordum ana cihaz sorun çıkarınca tekrar kullanmaya başladım son sürümleri deneyen oldumu? Resmen aşmış kendini en ufak bir hata yok ve çok kararlı çalışıyor tepkiler çok hızlı.
Batarya nasıl ben kurduğumda su gibi akıyordu oyunlarda denersen sevinirim teşekkürlerŞuanlık 1 haftadır kullanan biri olarak hız MIUI la kıyas edilemez şekilde arttı Eksikler yüz tanıma yok. Birde bir ayarı varmıdır bilen yardımcı olursa sevinirim müzik açıkken ekranı kapatırsam duruyor müzik takılıyor donuyor kesik kesik çalışıyor ekranı açınca sıkıntı yok bu iki eksik harici eksik görmedim
Batarya MIUI ile aynı güç tasarrufu modunda miuidan 1 2 saat kadar fazla süre aldım ama dediğim gibi sorun yaşamadım su gibi bitme olayı olmadı öyle beni memnun etti pil 1 2 sorun var yukarda yazdığım harici tavsiye ederim MIUI çekilmez aosptan sonra çok ağır geliyorBatarya nasıl ben kurduğumda su gibi akıyordu oyunlarda denersen sevinirim teşekkürler
Hocam nasıl kurdunuz kendi recovery mi kullandınız güncellemeleri nasıl yaptınız gapps hangisini yüklediniz ayrıntılı Bilgi verir misiniz 1 saate kuracağımBatarya MIUI ile aynı güç tasarrufu modunda miuidan 1 2 saat kadar fazla süre aldım ama dediğim gibi sorun yaşamadım su gibi bitme olayı olmadı öyle beni memnun etti pil 1 2 sorun var yukarda yazdığım harici tavsiye ederim MIUI çekilmez aosptan sonra çok ağır geliyor
Hocam bende geçmek istiyorum ama gcam den vazgeçiyorum acaba g cam lineage os ta çalışıyormuBatarya MIUI ile aynı güç tasarrufu modunda miuidan 1 2 saat kadar fazla süre aldım ama dediğim gibi sorun yaşamadım su gibi bitme olayı olmadı öyle beni memnun etti pil 1 2 sorun var yukarda yazdığım harici tavsiye ederim MIUI çekilmez aosptan sonra çok ağır geliyor