Rom Efsane gelmek üzere Resmi LineageOS 17.1

at1512

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
LineageOS 17.1 de Yüz tanıma varmı? Ben mi göremedim?

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
Telefonu yedekte tutuyordum ana cihaz sorun çıkarınca tekrar kullanmaya başladım son sürümleri deneyen oldumu? Resmen aşmış kendini en ufak bir hata yok ve çok kararlı çalışıyor tepkiler çok hızlı.

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Telefonu yedekte tutuyordum ana cihaz sorun çıkarınca tekrar kullanmaya başladım son sürümleri deneyen oldumu? Resmen aşmış kendini en ufak bir hata yok ve çok kararlı çalışıyor tepkiler çok hızlı.
Ben denemeyi düşünüyorum son beta güncellemesi ile batarya performansında ciddi düşüş oldu

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Bugün denedim ancak aosp tabi ki kullanamadığım için yaklaşık 45dakika sonra geri MIUI geçtim.. ancak oldukça akıcı bir rom daha önce denediğim aosplar gibi lag veya kasma hiç görmedim. Gerçi kurulumunu tamamamen yapmadım oyun filan oynamadım batarya için bişey diyemiyorum ancak aosp severler için iyi bence

dogukanna06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dogukan
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
Şuanlık 1 haftadır kullanan biri olarak hız MIUI la kıyas edilemez şekilde arttı Eksikler yüz tanıma yok. Birde bir ayarı varmıdır bilen yardımcı olursa sevinirim müzik açıkken ekranı kapatırsam duruyor müzik takılıyor donuyor kesik kesik çalışıyor ekranı açınca sıkıntı yok bu iki eksik harici eksik görmedim

resevk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Şuanlık 1 haftadır kullanan biri olarak hız MIUI la kıyas edilemez şekilde arttı Eksikler yüz tanıma yok. Birde bir ayarı varmıdır bilen yardımcı olursa sevinirim müzik açıkken ekranı kapatırsam duruyor müzik takılıyor donuyor kesik kesik çalışıyor ekranı açınca sıkıntı yok bu iki eksik harici eksik görmedim
Batarya nasıl ben kurduğumda su gibi akıyordu oyunlarda denersen sevinirim teşekkürler

dogukanna06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dogukan
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
Batarya nasıl ben kurduğumda su gibi akıyordu oyunlarda denersen sevinirim teşekkürler
Batarya MIUI ile aynı güç tasarrufu modunda miuidan 1 2 saat kadar fazla süre aldım ama dediğim gibi sorun yaşamadım su gibi bitme olayı olmadı öyle beni memnun etti pil 1 2 sorun var yukarda yazdığım harici tavsiye ederim MIUI çekilmez aosptan sonra çok ağır geliyor

maviates78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
1
Batarya MIUI ile aynı güç tasarrufu modunda miuidan 1 2 saat kadar fazla süre aldım ama dediğim gibi sorun yaşamadım su gibi bitme olayı olmadı öyle beni memnun etti pil 1 2 sorun var yukarda yazdığım harici tavsiye ederim MIUI çekilmez aosptan sonra çok ağır geliyor
Hocam nasıl kurdunuz kendi recovery mi kullandınız güncellemeleri nasıl yaptınız gapps hangisini yüklediniz ayrıntılı Bilgi verir misiniz 1 saate kuracağım

Ferhat.21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 7
Konular
17
Hocam bende geçmek istiyorum ama gcam den vazgeçiyorum acaba g cam lineage os ta çalışıyormu

Üst Alt