Ben DynamicSpot kullanıyorum. Play Store'dan yükledim, yukarıda link bıraktığım mesajdaki ayarları yaptım ve hiç sorun yaşamadım şu ana kadar. Buraya mesaj yazma nedenim diğer konuda belirttiğim gibi bu kuş simgesi olan DynamicSpot'tan daha iyi diye iddia edilen uygulamayı eleştirmek, DynamicSpot'a kötü diye yorum yapıp bende daha iyisi var dedikten sonra daha da işe yaramayan bir uygulama paylaşılmasını eleştirdim ve buna hakkım olduğunu düşünüyorum. Herkesin zevki farklıdır tabii fakat ben işlev ve tamamen göz önünde olan verilere dayanarak yazıyorum. O uygulama magisk modülüydü benim yüklediğimde konu sahibinin de daha önce belirttiği gibi. Şunu anlamak gerekiyor ki birisi için en iyi olan birşey bir başkası için tamamen çöp olabilir, ortada bariz belli olan özellik eksiklikleri dahi olsa buradaki gibi en iyisi bu diye ortaya atlamak gereksiz.
DynamicSpot içerisinde sistem bildirimlerini engelleme özelliği var, güncellemeden sonra denemedim fakat o çalışıyorsa şu an gayet de kullanılabilir Android'de.