Buna şov yapmak deneyelim.
Siz biliyorsunuz ve latife yaptığınızı biliyorum ama bilmeyen tanımayan arkadaşlar için bir açıklama yapayım.
Benim amacım Mi cihazları birebir olarak görmek isteyen arkadaşların bu isteklerine cevap verebilmek. Keşke imkanım olsaydı da diğer ürünleri de getirebilseydim. 2 sırt çantası ile 1 omuz çantası ancak bu kadar ürünü alabildi. Resimlerden görmek ile canlı olarak görmek çok farklı. Benim de sahip olmayı istediğim daha birçok Mi ürünü var. Keşke onlara sahip olan arkadaşlar da onları getirseydi de ben de o ürünleri görebilseydim. Yoksa nispet yapmak yada hava atmak gibi bir şey asla söz konusu olamaz. Kimse sırf hava atmak için Ümraniye'den Sirkeci'ye minibüsle, otobüsle o sıcakta 3 çanta ile gelmezdi.
Zaten yaptığımız ilk buluşmamızda bu şekilde düşünecek arkadaşlar olabilir diye çekincelerim vardı ve bunu da yönetim ile paylaşmıştım. Ancak vereceği faydanın daha fazla olacağına kanaat getirdik ve bu şekilde devam ediyor. Geçmiş 2 buluşmada diğer arkadaşlar da ellerindeki ürünleri getirmişlerdi. Bu sene şartlar el vermediği için getiremediler. Umarım gelecek buluşmalarda herkes getirir ve cihazlar daha fazla kişiye ulaşmış olur.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk