Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın tekrar. Özel mesajınızı çok geç gördüm. Size çıkmış olmasına zaten sevinmiştim ama mesajınızı okuduktan sonra mutluluğum bir kat daha arttı. Telefonunuzu umarım hep güzel günlerde kullanırsınız.
Benim gözüm de size çıkan kulaklıktaydı hocam
Ama buluşma mekanına ilk gelen olmanız nedeniyle bir ödülü bence çoktan hak etmiştiniz
Güle güle kullanın hocam, haıyrlı olsun
Rica ederiz hocam. Bizler de sizlere geldiğiniz, katılımlarınızla bizleri onurlandırdığınız için ok teşekkür ederiz.
Bir sonraki buluşmayı beklemeyelim Mehmet hocam, yılda bir özlüyoruz sizi
Mürvet hocamın bir azerbaycan etkinliği düzenlemesinin vakti bence geldi de geçiyor bile
Bence siz ön ayak olun bir azerbaycan buluşması artık yapılsın bizler de elimizden gelen deteği sağlamaya çalışalım hocam.
Asıl bizler teşekür ederiz hocam sizler teşrif etmeseydiniz bu kadar keyifli olamazdı
Rica ederiz hocam, seneye tekrar bekliyoruz mutlaka
Evet hocam bir sonraki etkinlikte sizi daha erken bekliyoruz
Geldiğiniz ve etkinliğimizi renklendirdiğiniz için biz size teşekkür ederiz hocam
Yanlışınız var hocam... Sizinle yüz yüze tanışma şerefine erişerek en büyük hediye bizlerin oldu.
Çok teşekkürler hocam. İzninizle bu videoyu en.miui.com'da da paylaşmak istiyorum?
Aynen öyle oldu hocam fakat gözlerimiz hep sizi aradı, keşke siz de katılabilseydiniz...