- Adım
- Dub
- Cihazım
- Redmi Note 4
- Konular
- 6
Durum çubuğunda çıkan "güncellemeler yüklemeye hazır, cihazınızı yeniden başlatmak için dokunun" bildirimini kapatmanın bir yolu var mıdır?
Son çıkan 9.5.8.0 güncellemesini şu anda yüklemek istemiyorum, fakat telefon kendi kendine "downloaded_rom" klasörüne zip dosyasını indiriyor, sonra da durum çubuğunda yukarıdaki bildirim çıkıyor.
Hiçbir şekilde de kapatamadım, diğer bildirimlere tıklarken yanlışlıkla üzerine basma riski var. Bildirim 3-5 gün sonra kendi kendine gidiyor fakat bir iki gün sonra tekrar çıkıyor.
Çözüm olarak "downloaded_rom" klasöründeki zip dosyasını sildim, fakat bu sefer de aynı dosyayı birkaç gün sonra otomatik olarak tekrar indirdi.
Güncellemeyi otomatik olarak indirmesini engelleyecek bir ayar da bulamadım.
Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Not: Güncelleme dışındaki bildirimler sorunsuz kapanıyor.
Son çıkan 9.5.8.0 güncellemesini şu anda yüklemek istemiyorum, fakat telefon kendi kendine "downloaded_rom" klasörüne zip dosyasını indiriyor, sonra da durum çubuğunda yukarıdaki bildirim çıkıyor.
Hiçbir şekilde de kapatamadım, diğer bildirimlere tıklarken yanlışlıkla üzerine basma riski var. Bildirim 3-5 gün sonra kendi kendine gidiyor fakat bir iki gün sonra tekrar çıkıyor.
Çözüm olarak "downloaded_rom" klasöründeki zip dosyasını sildim, fakat bu sefer de aynı dosyayı birkaç gün sonra otomatik olarak tekrar indirdi.
Güncellemeyi otomatik olarak indirmesini engelleyecek bir ayar da bulamadım.
Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Not: Güncelleme dışındaki bildirimler sorunsuz kapanıyor.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: