- Adım
- Oflu
- Cihazım
- iPhone 15 Pro M
- Konular
- 498
Bugün bir iPhone alacak olsam 12ProMax alırdım uzun yillar degismeden kullanirdim
Ben yaşlı, kel ve göbekli, teknoloji özürlü kara cahilin tekiyim, ne işim olur benim jailbreak ile hocamApple cihazınızı jailbreak yapmayacaksanız olur
) o da belli bir sure sonra koyverirSize OnePlus daha çok yakışır hocam
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Bu durumda fazlasıyla mantıklı geliyor kulağa, sizin için hayırlısı olsun hocam.Sevgili hocam, şimdilik, eğer covidden ölmez isek, Max 3 ile gittiği yere kadar gideceğim inşallah...ORD den eser kalmadı çok şükür, EU kararlı kullanıyorum aylarca...AOSP Romları takip ediyorum, alayı bug'lu...Minovo Rom sonrası zaten hepden tırstım, EU dan global kararlıya mı dönsem diye de düşünmekteyim... Esasında eski tuşlu bir Nokia almak lazım ama torunlarımla görüntülü görüşme nedeniyle, akıllı bir cihaz almak durumundayım...O nedenle iPhone u çok ciddi olarak düşünmekteyim...aslında Xiaomi Ultra hedefimde ama o da ateş pahası, o nedenle Max 3 ile gittiği yere kadar devam...sonrasında zaten Mi 12/13 veya 14 de ateş pahası olacaktır, aynı fiyatın biraz üstüne ekleyerek, iPhone almak bana mantıklı geliyor...ilerlemiş yaşımda zaten artık bir şey de bozamam, anlamadığım konularda da, torunları devreye sokarım diye düşünmekteyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Strategy Analytics verilerine göre her ne kadar listenin başında Samsung ve üçüncü sırada gözümüzün nuru Xiaomi görünse de, bana göre her sene sadece çıkarılan 3 cihazla 2021 in ilk çeyreğinde 57 milyon cihaz satışı gerçekleştirmiş (tabiki daha eski modellerde bu satışa dahil sanırım ) olan Apple bana göre Dünya lideridir.
Xiaomi artık gerek yazılımın oturtulamaması, gerekse hala yeni sayılan cihazlara güncelleme vermemesi nedeniyle bir çoğumuzun maalesef gözünden düşmektedir.
Yeni çıkan Amiral modellerinin fiyatları ise el yakmaktadır.
O nedenle elimdeki Mi Max 3 e gözüm gibi bakıyorum ancak o da ilerki bir zamanda maalesef su koyverecek.
Max 3 sonrası, yaş da epeyce ilerledi, bir iPhone almayı ciddi ciddi düşünebilirim...
Siz çok değerli eski iPhone kullanıcı Forum üyelerine sorum şu: Bir çoğunuz iPhone kullanıyordunuz, ancak F/P nedeniyle Xiaomi ye döndünüz....herkes gerçekten de Xiaomi den memnun mu (iPhone sonrası), tekrar iPhone a dönen oldu mu ve benim gibi ileri yaşa sahip birisinin sorunsuz bir iPhone almasını önerirmisiniz? Teşekkürler
Teşekkürler hocam, yakışır mı, yakışmaz mı, ondan tam emin değilim, Max3 öldüğünde, iPhone alacak param olur inşallahFiyat politikası eskisi gibi olsa keşke ama fiyatları epey uçtu. Forumda da son günlerde kamera problemi yaşayan çok kişi var ; Xiaomi inşallah planlı eskitme yapmıyordur. Size de yakışır hocam Iphone