Doğru diyorsunuz hocam "konu dışı sohbet" yeri var forumda. Ancak arkadaşın sorunu ile ilgili o kadar forumlar var ki. konu dışı sohbet yeri var diye herkes farklı hususlarda konu açsın ne diyelim."Konu dışı sohbet" forumundayız. Teknoloji/yazılıma dair pek bir şey beklemek saçma zaten.
Ayrıca ayıp bi şey değil anlattığı.
Böyle bir bölüm ve hak varsa açsın nolmul ki. Ben burada hakaret, ayıp ya da ahlak dışı bir şey göremedim. Sadece başlık pek iyi değil.
E demek ki bu formu kendine yakın hissediyor arkadaş. Sizleri sevmiş ki buraya yazmış.
Ayrıca bana bakmayın ben ortamı germeyi seven biriyim.
Driclor ne demek diye merakimdan girdim girmez olaydım. Program falan zannettim.
Hocam burası bir yazılım/teknoloji forumu. Tamam bazı sorunlarımız olur, sıkıntılarımız olur. Sorununuz sağlık sağlık konusuna hiçbir şey denmez Allah en kısa zamanda şifasını versin ama konu dışı sohbet demek buraya koltuk altinizin terledigini hepimize duyurmak demek değil. Forumun siradan bir üyesi olmanın yanısıra forumda bulunan kadınları, küçükleri, diğer üyeleri de düşünmeniz gerekir. Konu açma şeklinizi beğenmedim. Bunu soracağınız forum burası değil.
Bende foruma sohbet amaçlı geliyorum Kod yazmaktan/görmekten midem bulanıyor artık.