Rom dotOS v5.1.1 POCO X3/NFC [11] [FanEdition]

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Emin olmak için soruyorum hocam kusura bakmayıngiggle~~ Sizdeki configi bilmiyorum ben yukarı da paylaştım linki onu kullanıyorsunuz sandım, deneyin birde onu
Hocam eyvallah uğraştırdım. Bu configs ile selfi fotoğraf kaydı çözüldü. Fakat portre de 2 fotoğraf kaydı devam ediyor

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hocam eyvallah uğraştırdım. Bu configs ile selfi fotoğraf kaydı çözüldü. Fakat portre de 2 fotoğraf kaydı devam ediyor
Onun sorun olduğunu sanmıyorum hocam, ayarı vardır belki ama göremedim :D Başka gcamlerde hatırlıyorum sanki

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Onun sorun olduğunu sanmıyorum hocam, ayarı vardır belki ama göremedim :D Başka gcamlerde hatırlıyorum sanki
Hocam çok sinir oldum. Ayarları 3 kere hatim indim. Portre de hem bulanık hem normal şekilde kayıt ediyor

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
nasildi ekran süresi falan kac saat aliyordun
Eu stabil 12.0.7 den yeni geçtim arrowa. Eu da oyun oynamazsam oto parlaklık da 60hz de streambreaker v4 kernel ile 11 saat falan ekran süresi.
Sadece oyun oynayarak 60hz %80 parlaklık en yüksek grafiklerde mobil legend ve call of duty de 6 saat civardı alıyordum.

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Eu stabil 12.0.7 den yeni geçtim arrowa. Eu da oyun oynamazsam oto parlaklık da 60hz de streambreaker v4 kernel ile 11 saat falan ekran süresi.
Sadece oyun oynayarak 60hz %80 parlaklık en yüksek grafiklerde mobil legend ve call of duty de 6 saat civardı alıyordum.
7 gün var bl acilmasina
wifi ile 10 saat oyunsuz aliyorum
7 saatte 3g ile tr rom var
ama google uygulamalarini sevmiyorum
eu rom ile arrow arasinda kaldim pek ondan ona yapmim istiyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arrowda kac aliyosun ekran suresi ?

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hocam elimde 2 tane telefon var biri note 9 pro 6 aydır kullanıyorum diğeri poco X3 yeni geçti elime. Note 9 proda önce rom kurardık sonra vendor fw. Bunda sırası neden farklı telefondan telefona değişiyor mu

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Hocam elimde 2 tane telefon var biri note 9 pro 6 aydır kullanıyorum diğeri poco X3 yeni geçti elime. Note 9 proda önce rom kurardık sonra vendor fw. Bunda sırası neden farklı telefondan telefona değişiyor mu
bence poco kendi kendine has bisiler yapmaya calisiyor

hocam bide senin tafsiyelerin guzel :) poco bl zamani bekliyorum denedigin romlari sorarim sana yakinda :)

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
7 gün var bl acilmasina
wifi ile 10 saat oyunsuz aliyorum
7 saatte 3g ile tr rom var
ama google uygulamalarini sevmiyorum
eu rom ile arrow arasinda kaldim pek ondan ona yapmim istiyorum hocam

arrowda kac aliyosun ekran suresi ?
Hocam söylemeyi unuttum. Wifi yok full 4g de kullanıyorum. Arrowos a da 1-2 saat önce geçtim. En az 2-3 gün sonra oturur şarjı. O zaman ekran süresi konusudan paylaşırım zaten. O kadar aosp gezdim. Benim düşüncem en sorunsuz ve akıcısı Arrowos rom.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
bence poco kendi kendine has bisiler yapmaya calisiyor
Zaten note 9 proda sadece port romlarda yapıyordum bu işlemi aosp romlarda vendor fw içinde oluyordu ama pocoda farkettim ki romların içinde vendor fw yok boyutu da düşük. Doğru sıranın bu olduğundan emin olmak istiyorum sadece , ben romdan sonra vendor ve fw flaşlanır diye biliyorum çünkü.

Üst Alt