Rom DotOS 5.0.1 Official R for Redmi Note 8

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Ya miui arayüzüne, özelliklerine alışmışım, o yüzden aosp rom ne kadar iyi olursa olsun öyle hissediyorum, içimden geldi yazayım dedim :D
Ben baya seviyorum iki arayüzü de ama gerek daha yüksek ses performansı, gerek daha yüksek ekran parlaklığı ve gerekse daha az sorun olduğu için MIUI tercih ediyorum. Hani bug MIUI'da da çok var ama AOSP romlarda sorun olunca bir süre çektiriyor düzelene kadar. :D

Ha bir de GCam fotoğraf işlenme süresi yaklaşık kat daha hızlı MIUI'da ve mobil veri pil tüketimi ve çekim gücü daha iyi. :) Özelleştirmeden feragat ederim bu güzel şeyler AOSP romlarda da olsa. :)

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Ya miui arayüzüne, özelliklerine alışmışım, o yüzden aosp rom ne kadar iyi olursa olsun öyle hissediyorum, içimden geldi yazayım dedim :D
Hocam bende sizin gibi hissediyorum aosp romlarda.4-5 yıldır MIUI kullanmaktan sanırsam.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Miuimix v12.0.3.0 kurayım diyorum hiç denemedim :D
Navigasyon çubuğu kendisinden açık MMX 12.0.3.0'te. Bu nedenle ram yönetimi birkaç gün sonra yerlere iniyor. EU 12.0.3.0 daha stabil sanki. Ayrıca EU, sistem uygulamalarını daha rafine ediyor; MMX uğraşmıyor, sanki bir yerlerden reklam çıkacak gibi. :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Navigasyon çubuğu kendisinden açık MMX 12.0.3.0'te. Bu nedenle ram yönetimi birkaç gün sonra yerlere iniyor. EU 12.0.3.0 daha stabil sanki. Ayrıca EU, sistem uygulamalarını daha rafine ediyor; MMX uğraşmıyor, sanki bir yerlerden reklam çıkacak gibi. :D
Miuimix zaten uğraşmıyor, eu üstüne yapıyor romları.. Daha pürüzsüz olduğunu dile getirenler oldu, ki bende bunu daha önceden tecrübe etmiştim.. V12.0.3.0 sürümünü hiç denemedim, aklımdaydı.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Miuimix zaten uğraşmıyor, eu üstüne yapıyor romları.. Daha pürüzsüz olduğunu dile getirenler oldu, ki bende bunu daha önceden tecrübe etmiştim.. V12.0.3.0 sürümünü hiç denemedim, aklımdaydı.
Uygulamalar falan farklı hocam EU sürümünden. Üstüne yapıyorsa da sadece romun temelini kullanıyor demektir. Valla 2 haftaya yakın kullandım, hiçbir artısını görmedim, hatta sürekli ram dolduğu için kasmaya başladığı da oldu. Ki, iki defa da reboot attı kendi kendine.

Kullandığım modellerden falan diyeceğim ama diğer tüm romlarda kullandığım modül olan Universal GMS Doze vardı sadece.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Uygulamalar falan farklı hocam EU sürümünden. Üstüne yapıyorsa da sadece romun temelini kullanıyor demektir. Valla 2 haftaya yakın kullandım, hiçbir artısını görmedim, hatta sürekli ram dolduğu için kasmaya başladığı da oldu. Ki, iki defa da reboot attı kendi kendine.

Kullandığım modellerden falan diyeceğim ama diğer tüm romlarda kullandığım modül olan Universal GMS Doze vardı sadece.
Bakalım kurdum bile :D

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Metin, romla ilgili attığın sslerde özelleştirme bölümü türkçe. Son sürümde de öyle miydi ? Bende ingilizce

Üst Alt