Sağolun hocam.. Telegramdan bildirim gelince telefon mu çöktü? neyin bildirimiymiş oHayırlısı olsun hocam..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telegramdan bildirim geldi telefon çöktü kendi kendine yeniden başlıyor. Yok ben AOSP ile yapamıyorum.
AyarlarBildirimler seffaf geliyor bunu değiştirecek ayar bulamadım. Bulan varsa bilgi verebilir mi?
Valla bilmiyorum hocam Sakıncalı bir durum da yoktu oysaki, hay Allah.Sağolun hocam.. Telegramdan bildirim gelince telefon mu çöktü? neyin bildirimiymiş o
Size iyi hocam, bize iyi olmuyor kurunca.Şarj iyi gibi..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Size iyi hocam, bize iyi olmuyor kurunca.
Maşallah hocam, gayet iyi, çok yakışmış. Bizde böyle durmaz A11 romlar.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hiç oyun oynamadan.. Sanki iyi değil idare eder gibi, ne bileyim
Kendimi çıplak hissediyorum hocam.Maşallah hocam, gayet iyi, çok yakışmış. Bizde böyle durmaz A11 romlar.
Ahahah, garip bir yorum oldu hocam.Kendimi çıplak hissediyorum hocam.
Ya miui arayüzüne, özelliklerine alışmışım, o yüzden aosp rom ne kadar iyi olursa olsun öyle hissediyorum, içimden geldi yazayım dedimAhahah, garip bir yorum oldu hocam.