Yardım Dosya silmek

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmem
Telefon Modeli
Miu 5splus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Modern pop yazan dosyayi icine girmeden üstüne basarak tek hamlede silmek istiyorum. En sagdaki 3 noktaya basinca sadece boyle gizle çıkıyor. Dosyayi sil çıkmıyor. Icine girip tek tek silmem gerekiyor. Baska yolu yokmu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-30-17-35-50-070_com.miui.player.png
    Screenshot_2019-03-30-17-35-50-070_com.miui.player.png
    152,9 KB · Görüntüleme: 44

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Modern pop yazan dosyayi icine girmeden üstüne basarak tek hamlede silmek istiyorum. En sagdaki 3 noktaya basinca sadece boyle gizle çıkıyor. Dosyayi sil çıkmıyor. Icine girip tek tek silmem gerekiyor. Baska yolu yokmu?
Hocam the Best relaxing classic isimli klasördeki şarkılar benim ilgimi çekebilir.sanki hepsi tek bi zip dosyasından alınmış gibi.nasıl sahip olabilirim o parçalara? Link falan varmı

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam the Best relaxing classic isimli klasördeki şarkılar benim ilgimi çekebilir.sanki hepsi tek bi zip dosyasından alınmış gibi.nasıl sahip olabilirim o parçalara? Link falan varmı
Laptopum bozuk orada. Arsivimden arkadasim atmıştı telefonuma. Biraz anlar bu islerden. Bende şu an mp3. Olarak var. Zip sekilli degil. Bir yolu varsa size verebilirim sarkilari.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosya yöneticisinden silin hocam
Peki isimlerini degistirmek isedim. Dosya. Adini nasil degistirecegim.?

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Laptopum bozuk orada. Arsivimden arkadasim atmıştı telefonuma. Biraz anlar bu islerden. Bende şu an mp3. Olarak var. Zip sekilli degil. Bir yolu varsa size verebilirim sarkilari.

Peki isimlerini degistirmek isedim. Dosya. Adini nasil degistirecegim.?
Dosya yöneticisinde üstüne basılı tutarak herşeyi yapabilirsiniz

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Dosya yöneticisinde üstüne basılı tutarak herşeyi yapabilirsiniz
Olmuyor. Dosya yonetimi muzik klasoru yolunu takip ettim. Müzik icinde absolite albumu ciksin mesela dimi. Bende tek parmakla album. Sileyim dimi. Yok oyle çıkmıyor. Bakin böyle gene teker teker kirmizi mp3 ler çıkıyor. Olmaz. Zaten normal de de böyle diye klasör silmek istedim. Klasor adi degismek istesem gene ayni olmuyor klasorler çıkmıyor ki?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-30-18-06-08-350_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    Screenshot_2019-03-30-18-06-08-350_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    195,8 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2019-03-30-18-08-41-852_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    Screenshot_2019-03-30-18-08-41-852_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    95,8 KB · Görüntüleme: 15
Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
İlk fotoğrafta modernpop yazan yerin altında dosya yolu var. Orayı takip edin

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Google play den bu dosya yöneticisini indirip kuralım,açalım ve gerekli izinleri verelim.sonra ne silmek istiyorsak kolay bi şekilde silip keyfimize bakalım.

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22

Google play den bu dosya yöneticisini indirip kuralım,açalım ve gerekli izinleri verelim.sonra ne silmek istiyorsak kolay bi şekilde silip keyfimize bakalım.
Yani koskoca androit dolu telefonum. Vede ayfon birakmis bi insan olarak gene mi kendisi yapamayan bir sistem kullanıyorum. Elimden geldigi kadar bisey kurmadan yapmak istesemde yokmu bunun caresi? Klasör adi değişmiyor, klasör tek seferde bi tikla silinmiyor. Kesin sonuç bumu?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Yani koskoca androit dolu telefonum. Vede ayfon birakmis bi insan olarak gene mi kendisi yapamayan bir sistem kullanıyorum. Elimden geldigi kadar bisey kurmadan yapmak istesemde yokmu bunun caresi? Klasör adi değişmiyor, klasör tek seferde bi tikla silinmiyor. Kesin sonuç bumu?
Ekran resimleri farklı uygulamalardan. İlk ekran resmi müzik uygulamasından,ikinci ve üçüncü dosya yöneticisinden...müzik uygulaması benzer tarz tür yada aynı sanatçının parçalarını kendisi tek bir klasörde toplayabilir sınıflandırabilir.bu demek değildir ki dosya yöneticisinde de aynı.ben zaten yapılmak istenen olayı tam olarak anlayamadım. Benim müzik uygulaması da aynı şekilde klasör klasör yada sınıflandırarak gösteriyor ama dosya yöneticime girince tüm parçalar tek bir klasörün içinde. Eğer belli bir sanatçıyı silmek istiyorsak dosya yöneticisinin arama kısmına yazıp aratalım sonra da bütün çıkan sonuçları silelim. Bu zor bişey değil.

Ayrıca sistem herşeyi fazlasıyla yapıyor,mesela bendeki poco f1 nerdeyse bulaşık bile yıkayacak.şaka bi yana sistem değil biz yapamıyoruzdur...

Oyla:
Üst Alt