Yardım Dosya silmek

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmem
Telefon Modeli
Miu 5splus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Modern pop yazan dosyayi icine girmeden üstüne basarak tek hamlede silmek istiyorum. En sagdaki 3 noktaya basinca sadece boyle gizle çıkıyor. Dosyayi sil çıkmıyor. Icine girip tek tek silmem gerekiyor. Baska yolu yokmu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-30-17-35-50-070_com.miui.player.png
    Screenshot_2019-03-30-17-35-50-070_com.miui.player.png
    152,9 KB · Görüntüleme: 44

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Yani koskoca androit dolu telefonum. Vede ayfon birakmis bi insan olarak gene mi kendisi yapamayan bir sistem kullanıyorum. Elimden geldigi kadar bisey kurmadan yapmak istesemde yokmu bunun caresi? Klasör adi değişmiyor, klasör tek seferde bi tikla silinmiyor. Kesin sonuç bumu?
Sağ üstteki 4 kareye dokunun ordan 'şarkıya göre" seçin

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Ekran resimleri farklı uygulamalardan. İlk ekran resmi müzik uygulamasından,ikinci ve üçüncü dosya yöneticisinden...müzik uygulaması benzer tarz tür yada aynı sanatçının parçalarını kendisi tek bir klasörde toplayabilir sınıflandırabilir.bu demek değildir ki dosya yöneticisinde de aynı.ben zaten yapılmak istenen olayı tam olarak anlayamadım. Benim müzik uygulaması da aynı şekilde klasör klasör yada sınıflandırarak gösteriyor ama dosya yöneticime girince tüm parçalar tek bir klasörün içinde. Eğer belli bir sanatçıyı silmek istiyorsak dosya yöneticisinin arama kısmına yazıp aratalım sonra da bütün çıkan sonuçları silelim. Bu zor bişey değil.

Ayrıca sistem herşeyi fazlasıyla yapıyor,mesela bendeki poco f1 nerdeyse bulaşık bile yıkayacak.şaka bi yana sistem değil biz yapamıyoruzdur...
Simdi anlatayim size, muzik uygulamasina girince absolite klasorunu gorduk dimi. Evet muzik uygulamasinin. Icindeyken istiyoruzki absolite klasorunu tek seferde icindeki 38 sarki ile silelim. Silmek icin sagindaki 3 ust uste noktaya gidip bakıyoruz. Sadece gizle ciktigi icin hic bisey yapamıyoruz. Sonra klasore dokunup bisey ciksin diye bakıyoruz çat icine giriyoruz oda ise yaramıyor. Yada diyoruz ki. Absoliteyi silmeyelimde adını remixler yapalım. Ayni seyleri yapıyoruz adida değişmiyor. Sonra sizin dediginizi yapıp muzik uygulamasından çıkıyoruz. Son 2 resim attigim dosya yonetimine. Giriyoruz. Orada da sari klasör şeklinde absolite olarak klasör arıyoruz. 2 adımda sadece kirmizi mp3 lere varıyoruz absolite burada klasor olarak yok olmuş icindekiler ve diger modern pop vss olan klasör lerde yok sadece iclerindeki mp3ler uzunca bir liste olarak var. Sizin tarifinize gore burada kalsor absolite yada modern pop olmalıydı ama yok. Icindekiler karisik olarak var. Bana klasör adi. Değiştirmek yada klasörü toptan silmek icin bir care yokmu demiştim sayın ozgr.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ üstteki 4 kareye dokunun ordan 'şarkıya göre" seçin
Oyle yapinca karışıyor hepsi. Oyle istemiyurum. Ben pc deki. Gibi klasor yapmak klasör silmek klasör adi değiştirmek istiyorum. Bunu yapamıyor degilim. Telefon desteklemiyor mu onu anlamak. Istedim

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Hocam Bir müzik çalardan çok şey beklemeyin. Eğer her istediğimizi yapan bir yazılım olsaydı o zaman geliştiriciler ne yapacaktı :)

Fakat istediğiniz herşeyi ve fazlasını yapacak bir uygulama istiyorsanız PowerAmp adındaki uygulamayı deneyimleyebilirsiniz.
Albüm içeriğini basılı tutarak silebilirsiniz.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Simdi anlatayim size, muzik uygulamasina girince absolite klasorunu gorduk dimi. Evet muzik uygulamasinin. Icindeyken istiyoruzki absolite klasorunu tek seferde icindeki 38 sarki ile silelim. Silmek icin sagindaki 3 ust uste noktaya gidip bakıyoruz. Sadece gizle ciktigi icin hic bisey yapamıyoruz. Sonra klasore dokunup bisey ciksin diye bakıyoruz çat icine giriyoruz oda ise yaramıyor. Yada diyoruz ki. Absoliteyi silmeyelimde adını remixler yapalım. Ayni seyleri yapıyoruz adida değişmiyor. Sonra sizin dediginizi yapıp muzik uygulamasından çıkıyoruz. Son 2 resim attigim dosya yonetimine. Giriyoruz. Orada da sari klasör şeklinde absolite olarak klasör arıyoruz. 2 adımda sadece kirmizi mp3 lere varıyoruz absolite burada klasor olarak yok olmuş icindekiler ve diger modern pop vss olan klasör lerde yok sadece iclerindeki mp3ler uzunca bir liste olarak var. Sizin tarifinize gore burada kalsor absolite yada modern pop olmalıydı ama yok. Icindekiler karisik olarak var. Bana klasör adi. Değiştirmek yada klasörü toptan silmek icin bir care yokmu demiştim sayın ozgr.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyle yapinca karışıyor hepsi. Oyle istemiyurum. Ben pc deki. Gibi klasor yapmak klasör silmek klasör adi değiştirmek istiyorum. Bunu yapamıyor degilim. Telefon desteklemiyor mu onu anlamak. Istedim
Bu ekran resminde zaten absolute klasörünün dosya yöneticisindeki yeri görünüyor.benim yukarda verdiğim es dosya yöneticisini indirip kuralım gerekli izinleri verelim.sonra MÜZİK klasörünü açalım,orda silmek istediğimiz absolute klasörü var,onun üstüne basık tutalım ve işaretleyelim klasörü.sonra altta seçenekler çıkacak yada sağ üstte 3 nokta olur ona basalım sil diyelim silelim klasörü.bu çok ama çok basit bi olay,bunca arkadaş yardımcı olmaya çalışmış ama nasıl oldu da yapamadık anlamadım.buarada relaxing zip dosyasını torrentten buldum.doğru ya afyona torrentten bişey indirilmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Bu ekran resminde zaten absolute klasörünün dosya yöneticisindeki yeri görünüyor.benim yukarda verdiğim es dosya yöneticisini indirip kuralım gerekli izinleri verelim.sonra MÜZİK klasörünü açalım,orda silmek istediğimiz absolute klasörü var,onun üstüne basık tutalım ve işaretleyelim klasörü.sonra altta seçenekler çıkacak yada sağ üstte 3 nokta olur ona basalım sil diyelim silelim klasörü.bu çok ama çok basit bi olay,bunca arkadaş yardımcı olmaya çalışmış ama nasıl oldu da yapamadık anlamadım.buarada relaxing zip dosyasını torrentten buldum.doğru ya afyona torrentten bişey indirilmiyor
Tamam. Bir daha deneyeceğim. Masalsi bir anlatımdi. Cunku bu konulardaki geri bilgimi Nazikçe fark edip, detaylica zaman verdiniz. Tatli tatlı okurken hic gerilmedim. :) normalde okurken bile aciklamanin icinde yeniden. Açıklanması gereken bilmediğim seyler çıkabiliyor. Tesekkur edeyim size. Sarkilara gelince Torrenti bulunmasaydi bende şarkıları seve seve paylasirdim.sizinle.Sevindim bulunmasina.:)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Tamam. Bir daha deneyeceğim. Masalsi bir anlatımdi. Cunku bu konulardaki geri bilgimi Nazikçe fark edip, detaylica zaman verdiniz. Tatli tatlı okurken hic gerilmedim. :) normalde okurken bile aciklamanin icinde yeniden. Açıklanması gereken bilmediğim seyler çıkabiliyor. Tesekkur edeyim size. Sarkilara gelince Torrenti bulunmasaydi bende şarkıları seve seve paylasirdim.sizinle.Sevindim bulunmasina.:)
Rica ederim ne demek.forumda teşekkür edebilen insanları görmek sevindirici.Valla hocam daha açık ve anlaşılır anlatamazdım,eğer bunu da yapamazsak dükkanı kapatıp gidelim torrentten buldum bulmasına ama inmiyor,ya yoğunluk var yada bağlantıda bişey var.daha sonra tekrar deneyeceğim

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Rica ederim ne demek.forumda teşekkür edebilen insanları görmek sevindirici.Valla hocam daha açık ve anlaşılır anlatamazdım,eğer bunu da yapamazsak dükkanı kapatıp gidelim torrentten buldum bulmasına ama inmiyor,ya yoğunluk var yada bağlantıda bişey var.daha sonra tekrar deneyeceğim
Hocam, çok affedersiniz, Konu dışı ama yeni saç stilinize gerçekten de bayıldım...
bu seneki buluşmaya lütfen gelin de, yakından tanışalım İnşallah...
birbirimizi çok rahat buluruz nasılsa, siz fazlaca esmer tenlisiniz, bende bastonlu yaşlı bir ihtiyar8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam, çok affedersiniz, Konu dışı ama yeni saç stilinize gerçekten de bayıldım...
bu seneki buluşmaya lütfen gelin de, yakından tanışalım İnşallah...
birbirimizi çok rahat buluruz nasılsa, siz fazlaca esmer tenlisiniz, bende bastonlu yaşlı bir ihtiyar8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hahahaha akşam akşam kahlaha attım.hocam dün işyerinde canım sıkıldı pek iş yoktu, baktım orda bi paspas var,neden olmasın dedim ve sonuç ortada,güneş ışığı ve paspas beni baya açtı :)hep saçımızı süpürge mi yapacağız,biraz da paspas yapalım :)hocam tanışmak için can atıyorum ama nedense zaman uymuyor işte,ki zaten aynı şehirde de değiliz ama inşallah olacak geleceğiz biraraya

Oyla:
Üst Alt