- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- redme note3
- Konular
- 3
mi note 3 eu stabilde çalışırmı acep
Android pie ise sorun yaşanıyor Hocam.mi note 3 eu stabilde çalışırmı acep
hocam uygulamada ne varsa tek tek yaptim calismadiHocam oluşan sorunu biraz daha detaylı yazabilir misiniz. EU stabilde çalıştıran arkadaş oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır sorun olmaz. o şekilde de kaldırabilirsiniz.
EU Stabil 11.0.2 yanlış hatırlamıyorsam android pie dı. bu sürüm Android 10 romlar için port edilmiş o yüzden sorun çıkarıyor. Ama Sayın zekirdek Hocam biraz uğraşarak çalıştırmayı başarmıştı.hocam uygulamada ne varsa tek tek yaptim calismadi
Böyle bir çözüm üretmişti.@MarcoPasha hocam, 9T de çalıştırmayı başardım. Dolby den ayar yaptıktan sonra ana ekran sayfalarından birine widget olarak ekledim. Açma düğmesine bastım ve çalışıyor dolby i açmadan
Paylaşım için teşekkürler Hocam, Emeğinize sağlık.Android q aosp kullananlar bunu direkt magisk den kursun başka bir şey yapmalarına gerek yok baya stabil bir sürüm. Android 8 deki versiyonundan stabil olduğunu bile söyleyebilirim.
Sabah deneyip sonucu paylaşırım Hocam. Şu an eu beta güncellemesi yapıyorum.Miui için deneme fırsatım olmadı gönüllü deneyecek varsa deneyebilir mağlum benim telefon android q miui almıyor.
Pie için direkt bu versiyonu kurun başka bir şey yapmayın.Bende neden gürünmüyor magisk de görünüyor ama uygulamalarda Dolby yok kurulumu harfiyen yaptım Android sürümüm 9 eu beta rom