- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 9
Dolby nin 6.7 beta versiyonu aosp android q direkt çalışıyor sadece magisk ile kurdum problemsiz şuan.
Hocam Miuipro romda deneme şansım olmadı.Henüz forumda kuran arkadaşta olmadı takip ettiğim kadarıyla. SeLinux Manager kurulumunda permissive seçtiğinizden emin olmak için, kontrol etmenizi rica ederim. Dolby nin ayarlarda görünmemesine rağmen ana ekrana kısayol atmasını tecrübe eden arkadaş olmuştu.Adımları uygulayarak cihaza reset attım, cihaz açıldı ama ayarlar/uygulamalarda dolby görünmüyor. Neyi eksik yaptım bilmiyorum. Cihaz mi 8 - miuipro 9.12.26.
Bu modülleri magisk managerdeki çöp kutusu işaretiyle kaldırsam problem yaratırmı? Tekrar yüklemeyi denemek lazım.Hocam Miuipro romda deneme şansım olmadı.Henüz forumda kuran arkadaşta olmadı takip ettiğim kadarıyla. SeLinux Manager kurulumunda permissive seçtiğinizden emin olmak için, kontrol etmenizi rica ederim. Dolby nin ayarlarda görünmemesine rağmen ana ekrana kısayol atmasını tecrübe eden arkadaş olmuştu.
Hocam oluşan sorunu biraz daha detaylı yazabilir misiniz. EU stabilde çalıştıran arkadaş oldu.Mi 9T / EU Stabil 11.0.2 dolby kuramadim yardimci olabilecek vaemi
Hayır sorun olmaz. o şekilde de kaldırabilirsiniz.Bu modülleri magisk managerdeki çöp kutusu işaretiyle kaldırsam problem yaratırmı? Tekrar yüklemeyi denemek lazım.
Teşekkür ederim.Hayır sorun olmaz. o şekilde de kaldırabilirsiniz.
Miuipro romda çalışmadığını tecrübe etmiş olduk, sayenizde Hocam.İzninizle Mi8 miuipro da çalışmadığını referans etmek isterim.Denedim yine olmadı. Magisk modüllerde görünüyor lakin ne uygulamalarda ne de ana ekranda uygulama görünmüyor. Bende olmadı.
Tabiki hocam ne demek. Referans edebilirsiniz.Miuipro romda çalışmadığını tecrübe etmiş olduk, sayenizde Hocam.İzninizle Mi8 miuipro da çalışmadığını referans etmek isterim.
İlginize teşekkür ederim Hocam.Tabiki hocam ne demek. Referans edebilirsiniz.
Rica ederim hocam. İlgi gördüğümde karşılıksız bırakamıyorum.İlginize teşekkür ederim Hocam.