- Adım
- Mehmet Ali
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Meslek
- Özel Güvenlik
- Konular
- 3
Evet her ikisinde de denedim sorunsuz çalışıyor
Teşekkür ederim hocamEvet her ikisinde de denedim sorunsuz çalışıyor
Viper + jms çalışıyor dolby yine çalışmadı tekrar mi kaldırıp yüklesem acabaMagisk modüllerden tekrar sil yeniden başlat sonra sırasıyla viper + dobly kur yeniden başlat jms ile audio aynı anda yükle yeniden başlat işlem tamamdır
Tekrar dene olmasa hepsini sırasıyla yükle viperi yükle yeniden başlat dobly yükle yeniden başlat james yükle yeniden başlat enson audio library olacak şekilde sırayla yükle birde öyle deneViper + jms çalışıyor dolby yine çalışmadı tekrar mi kaldırıp yüklesem acaba
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet şuan miroom mıuı 11 beta sürümündeyim 3 uygulamayı yükledim gayet stabil çalışıyorTelefon Mi 8SE
Android Pie ve miui 11'de çalışıyor mu?
Evet bende aynı hatadan müzdarip durumdayım.. Ve tek çözüm stabil sürümün çıkmasını beklemek olacaktırArkadaşlar hepsi çalışıyor ama bu seferde Google Camera ile çakışıyor. Hatta çoğu zaman kendi kamera uygulaması bile çakılıyor.
Telefon: Mi 6 | Xiaomi.EU Stabil Android 9 | MIUI 11
Dün redmi note 7-de yaptım, Dolby çalıştı, diğerlerini kullanmayı pek bilmediğim için kurcalamadım çok. Teşekkürler, hocam)))Android cihaz kullandığım günden itibaren sadece Dolby Atmos kullandım. Viper4 de çok güzel fakat içerisinde çok fazla seçenek barındırdığı için pek tercih etmedim. Dolby Android 8(Oreo)'e kadar mükemmel çalışıyordu. Ama Pie cihazlarda artık tatmin etmiyor. O yüzden farklı arayışlara girdim ve Viper4AndroidFX kullanmaya karar verdim. En verimli kullanma yollarını ararken XDA forumunda paylaşılan aşağıdaki yöntemi buldum ve şuan da müzik dinlerken eskisi gibi keyif almaya başladım.
Dikkat bu işlem Root gerektirir
Magisk 19.3 ile kullanıyorum
JamesDSP varsayılan ayarlarda kullanabilirsiniz.
- Viper4AndroidFX v2.7.1.0 indirin ve yükleyin. Telefonu yeniden başlatmayın
- Ekteki Dolby_Digital_Plus_v.6.1-_UNiTY__Light__by_repey6-20190315.zip dosyasını indirin ve magisk modüllerden kurun. Cihazı yeniden başlatın
- Magisk indir menüsüne gelip jamesDSP indirin ve kurun. Yeniden başlatmayın
- Tekrar Magisk indir menüsünden Audio Modification Library indirip kurun ve yeniden başlatın
- Viper4 açın, kök izinleri verin ve sürücüleri yükleyin. Cihaz yeniden başlatılacak
Viper4 açıkken şarkı geçişlerinde 1 saniyelik bir takılma oluyor. Çözebilirsem konuya ekleyeceğim. Sizlerden de çözüm gelirse sevinirim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yardımcı konular
Rehber - Viper4AndroidFX Kullanımı ve Özel İpuçları
Mod - Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma (2. Yöntem eklendi)