- Adım
- Mustafa oğuz
- Cihazım
- Note 6 pro 4 64
- Meslek
- Satış danışmanı
- Konular
- 68
Note 6 Pro global rom da ve şuan için de eu rom stabil sürümde çalıştı elinize sağlık
Sizlerin de eline sağlık Hocam. Güle güle, keyifle kullanın.Note 6 Pro global rom da ve şuan için de eu rom stabil sürümde çalıştı elinize sağlık
Muzikte kullaniyorum 2 sinideDolby ayarlarını, Hazır modlarda mı (müzik, film gibi) kullanıyorsunuz, kişiselleştirerek mi Hocam?
Kişisel modlar ile özelleştirmeyi deneyin isterseniz. Ayrıca Sizin gibi Mi 9 kullanan Çveneburi Hocam, Mi 9 konusunda oldukça deneyimli. Destek olabilir belki. Siz kullanıyor musunuz bilmiyorum ama, Mi 9 için ısrarla önerdiğiMuzikte kullaniyorum 2 sinide
Dsam v11 nedir? Konusu varmi inceleyim hemenKişisel modlar ile özelleştirmeyi deneyin isterseniz. Ayrıca Sizin gibi Mi 9 kullanan Çveneburi Hocam, Mi 9 konusunda oldukça deneyimli. Destek olabilir belki. Siz kullanıyor musunuz bilmiyorum ama, Mi 9 için ısrarla önerdiğiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmodülü ile de deneyimlerini paylaşabilir.
MarcoPasha hocam,
sonergul nickli arkadaş saçma bir yöntemle de olsa Mi6 için soruna çözüm bulduğunu söyleyerek bizleri heyecanlandırmıştı. Fakat henüz bir ses seda çıkmadı.
Bulduğu yöntem hakikaten çok saçma olduğu için mi yoksa bir işe yaramadığından mı bizimle paylaşmadı?
Bilsek te boş yere ümitlenmesek...
Sanırım, çözüm uzun vadeli, stabil olmadı Hocam. Aksi taktirde mutlaka bizlerle paylaşırdı, diye düşünüyorum.
Kesin bir çözüm olup olmadığı konusunda bir açıklama yapması, hepimizin beklentisi.
Mi 8 lite miroom 11.0.4 stabil çalışıyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dolby Atmos (çevresel ses); Film, müzik ve insan sesi gibi çeşitli ses türleri için en iyi duruma getirilmiş, etrafınızı çevreleyen ses modudur. Dolby Atmos 3D ses deneyimi yaşatır. Sesleri kanal bazlı değil, obje bazlı olarak işler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Kurulum Yapılan cihaz : Xiaomi Mi 9SE
Kurulu olan rom : MiRoom 20.3.26
Magisk sürümü : Magisk 20.4
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirAdımlar
İndirdiğiniz dosyaları telefonuzun hafızasına kopyalayın.
Dolby Atmos kurulumunuz tamamlanmıştır. Keyifle kullanın.
Magisk Manager'a girip, Modüller seçeneğinden (+) işaretine tıklarak, indirdiğiniz "Audio Modification Libraryv3.3" seçip kurulumunu yapın. Cihazı resetlemeyin. Tekrar Modüller seçeneğinden, (+) işaretine tıklarak, indirdiğiniz, Dolby Atmos v5 dosyasını seçerek kurulumu tamamladıktan sonra, yeniden başlata tıklayarak resetleyin.Test edilen Cihazlar:Dolby Atmos Arka planda çalışmaması durumunda, durum çekmecesine ekleyerek aktif hale getirilebiliyor.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mi 9t pro / EU Beta 20.3.26 / Magisk 19.4 Sorunsuz kurulum ve çalışma. Test eden Sayın mevcetin Hocam'a teşekkürler.
Redmi Note 7 / EU 20.1.21 Beta / Magisk 19.4 Sorunsuz kurulum ve çalışma. Test eden Sayın agit77 Hocam'a teşekkürler.
Not: Dolby Atmos durduluyor hatası alıyorsanız SELinuxModeChanger'e root izni verip "permissie" seçeneğini seçtikten sonra modülleri yüklerseniz sorun çözülecektir.
Çözümü paylaşan Sayın CraweL Hocama teşekkürler.
SELinux magisk modülü:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmodülü paylaşan mevcetin Hocama teşekkürler.
*Dolby Atmos v5 ile sorun yaşayanlar, Dolby Atmos Axon9'u deneyebilirler. Çözümü paylaşan Çveneburi Hocama teşekkürler.
Not: Dolby Atmos, Dolby Digital Plus ile uyumlu olarak bir arada çalışmaktadır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uyarı: Bilgi amaçlı bir paylaşımdır. Kurulumda veya sonrasında cihazınızda oluşan/oluşabilecek hasar ve sorunlardan, şahsım ya da miuiturkiye.net yöneticileri asla sorumluk kabul etmez, sorumluluk tamamen Size aittir.Denemek/denememek Sizin insiyatifinizdedir.
Hocam konu mesajına da eklediğim videodaki çözümü denediniz mi?Hocam kurulumu yaptım açılıyor arka planda da çalışıyor gibi görünüyor fakat arada gidiyor sonra geliyor. Masik x 11 romdayim. Sorun ne olabilir. Yani stabil calismiyor