Mod Dolby Atmos V5 (01.01.2020)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Note 6 Pro global rom da ve şuan için de eu rom stabil sürümde çalıştı elinize sağlık

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Muzikte kullaniyorum 2 sinide
Kişisel modlar ile özelleştirmeyi deneyin isterseniz. Ayrıca Sizin gibi Mi 9 kullanan Çveneburi Hocam, Mi 9 konusunda oldukça deneyimli. Destek olabilir belki. Siz kullanıyor musunuz bilmiyorum ama, Mi 9 için ısrarla önerdiği modülü ile de deneyimlerini paylaşabilir.

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
Kişisel modlar ile özelleştirmeyi deneyin isterseniz. Ayrıca Sizin gibi Mi 9 kullanan Çveneburi Hocam, Mi 9 konusunda oldukça deneyimli. Destek olabilir belki. Siz kullanıyor musunuz bilmiyorum ama, Mi 9 için ısrarla önerdiği modülü ile de deneyimlerini paylaşabilir.
Dsam v11 nedir? Konusu varmi inceleyim hemen

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Dsam v11 nedir? Konusu varmi inceleyim hemen
Hocam, benim kullandığım, Mi9se için stabil çalışan modülü yok. Bu sebepten genel bilgi dışında yorum yapamayacağım.Ahize hoparlörünü de medya sesleri için kullanıyor mantık olarak. Çveneburi Hocam etkin olarak kullanıyor.

Barcabahce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android 6
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
0
Hocam kurulumu yaptım açılıyor arka planda da çalışıyor gibi görünüyor fakat arada gidiyor sonra geliyor. Masik x 11 romdayim. Sorun ne olabilir. Yani stabil calismiyor

sonergul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
11
MarcoPasha hocam,

sonergul nickli arkadaş saçma bir yöntemle de olsa Mi6 için soruna çözüm bulduğunu söyleyerek bizleri heyecanlandırmıştı. Fakat henüz bir ses seda çıkmadı.
Bulduğu yöntem hakikaten çok saçma olduğu için mi yoksa bir işe yaramadığından mı bizimle paylaşmadı?
Bilsek te boş yere ümitlenmesek...
Sanırım, çözüm uzun vadeli, stabil olmadı Hocam. Aksi taktirde mutlaka bizlerle paylaşırdı, diye düşünüyorum.
Kesin bir çözüm olup olmadığı konusunda bir açıklama yapması, hepimizin beklentisi.

Koçara MarcoPasha dostlar kusura bakmayın. Gerek işten daha çokta telefonda rom yükleyip magisk module kurulum senaryoları yapmaktan foruma girmeye vakit bulamadım. Ama bu sırada da çok şey öğrendim.

Emin olduğum tespit ve sonuçları yazıyorum.

1) MIUI 10 Pie Xiaomi.EU Stabil versiyonuyla aldığım full sistem yedeği geri yükleyip üstüne de MIUI 11 Pie 2 stabil güncellemeyi sırasıyla yükledim. Koçara hocamın verdiği Google Camera 6.2 sürümü ve Google Camera 7.3 stabil Parrot versiyonu yükledim. Buraya kadar herşey tamam. 6.2 sürümü Dolby Digital Plus 6.5, Dolby Atmos ve Viper4AndroidFX beraber sorunsuz çalışıyor. Kesin sonuç.

(Dolby Digital Plus mod değiştirdiğinizde veya örneğin Volume Leveller'i açtığınızda uygulama kendiliğinden kapanıyor. Ama arka planda çalışmaya devam ediyor. Yeniden programı açarak isterseniz tekrar değişiklik yapabilirsiniz.)

2) Google Camera 7.3 versiyonunun kamerası başta sorunsuz çalıştı. Sonra iş video çekmeye gelince kapatıp hata vermeye başladı. Bu esnada 6.2 sürümünü denedim. Onda hala hiçbir sorun yok.

3)Maalesef Dolby Atmos'un ses kalitesinin hastası olsam da modülü kaldırmak zorunda kaldım. Çünkü tercihimi güncel Google Camera 7.3'ten yana kullandım.

4) Telefonda donma takılma yaşayan dostlar; Sıfırdan temiz kurulum yapmama rağmen (Mi6 - EU Pie Stabil son sürüm) donma ve takılmalar yaşadım. Önceden hiç yaşamamıştım. (Eski MIUI 10 Pie full sistem yedeğini kurup üstüne de 2 stabil romu sırasıyla kurarak sorundan kurtuldum. 3 defa denedim. Kesin sonuç.

5) Google Camera 7.3 ile çakışan modül Dolby Atmos'tan ziyade Audio Configuration Database Magisk modülü. Daha doğrusu Mi6 All in MIUI 11 Pie modülü ile Audio Configuration Database Magisk modülü (ACDB) çakışıyor.

Suleyman_329

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dolby Atmos (çevresel ses); Film, müzik ve insan sesi gibi çeşitli ses türleri için en iyi duruma getirilmiş, etrafınızı çevreleyen ses modudur. Dolby Atmos 3D ses deneyimi yaşatır. Sesleri kanal bazlı değil, obje bazlı olarak işler.
Kurulum Yapılan cihaz : Xiaomi Mi 9SE
Kurulu olan rom : MiRoom 20.3.26
Magisk sürümü : Magisk 20.4

Adımlar
İndirdiğiniz dosyaları telefonuzun hafızasına kopyalayın.
  1. Magisk Manager'a girip, Modüller seçeneğinden (+) işaretine tıklarak, indirdiğiniz "Audio Modification Libraryv3.3" seçip kurulumunu yapın. Cihazı resetlemeyin.​
  2. Tekrar Modüller seçeneğinden, (+) işaretine tıklarak, indirdiğiniz, Dolby Atmos v5 dosyasını seçerek kurulumu tamamladıktan sonra, yeniden başlata tıklayarak resetleyin.​
Dolby Atmos kurulumunuz tamamlanmıştır. Keyifle kullanın.
Dolby Atmos Arka planda çalışmaması durumunda, durum çekmecesine ekleyerek aktif hale getirilebiliyor.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Test edilen Cihazlar:
Mi 9t pro / EU Beta 20.3.26 / Magisk 19.4 Sorunsuz kurulum ve çalışma. Test eden Sayın mevcetin Hocam'a teşekkürler.
Redmi Note 7 / EU 20.1.21 Beta / Magisk 19.4 Sorunsuz kurulum ve çalışma. Test eden Sayın agit77 Hocam'a teşekkürler.

Not: Dolby Atmos durduluyor hatası alıyorsanız SELinuxModeChanger'e root izni verip "permissie" seçeneğini seçtikten sonra modülleri yüklerseniz sorun çözülecektir.
Çözümü paylaşan Sayın CraweL Hocama teşekkürler.

SELinux magisk modülü:
modülü paylaşan mevcetin Hocama teşekkürler.

*Dolby Atmos v5
ile sorun yaşayanlar, Dolby Atmos Axon9'u deneyebilirler. Çözümü paylaşan Çveneburi Hocama teşekkürler.

Not:
Dolby Atmos, Dolby Digital Plus ile uyumlu olarak bir arada çalışmaktadır.

Uyarı: Bilgi amaçlı bir paylaşımdır. Kurulumda veya sonrasında cihazınızda oluşan/oluşabilecek hasar ve sorunlardan, şahsım ya da miuiturkiye.net yöneticileri asla sorumluk kabul etmez, sorumluluk tamamen Size aittir.Denemek/denememek Sizin insiyatifinizdedir.
Mi 8 lite miroom 11.0.4 stabil çalışıyor

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam kurulumu yaptım açılıyor arka planda da çalışıyor gibi görünüyor fakat arada gidiyor sonra geliyor. Masik x 11 romdayim. Sorun ne olabilir. Yani stabil calismiyor
Hocam konu mesajına da eklediğim videodaki çözümü denediniz mi?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt