İpucu Dolby Atmos - Miui Oreo Romlar için

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Hocam Epic den yine mi başka roma gectiniz :)
Yok geçmedim, ama kanım çekiyor Los yada Rr ye geçesim var, birkaç şeyi de halleder sem sıkıntı duyduğum, uzun süreli kullanabilirim belki onlardan birini, büyük ihtimalle Rr zaten Los beni kesmez xd

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Yok geçmedim, ama kanım çekiyor Los yada Rr ye geçesim var, birkaç şeyi de halleder sem sıkıntı duyduğum, uzun süreli kullanabilirim belki onlardan birini, büyük ihtimalle Rr zaten Los beni kesmez xd

Anladım hocam. Bence Miui dan vazgeçmeyin ama tabi siz bilirsiniz yine :)
[doublepost=1525854285,1525854242][/doublepost]
Ben kurdum kırmasına ama hergün oynadığım ve 3 saniyede açılan oyun siyah ekranda kaldı 10-15 saniye ve aynı romu tekrar kurup sildim dolby yi :)
Hangi romda bu sorunu yaşadınız hocam? Ben oyun oynamadığım için bilmiyorum durumu, fakat uygulamalar da bu tarz bir sorunu yaşamadım.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Anladım hocam. Bence Miui dan vazgeçmeyin ama tabi siz bilirsiniz yine :)
[doublepost=1525854285,1525854242][/doublepost]
Hangi romda bu sorunu yaşadınız hocam? Ben oyun oynamadığım için bilmiyorum durumu, fakat uygulamalar da bu tarz bir sorunu yaşamadım.
Bende slither.io diye bi oyun var.google play de mevcut,zaten bi onu oynuyorum, tavsiye de ederim :)dolby atmos yükledikten sonra oyunu açamadım.eu beta 8.4.4 kullanıyorum. 8.4.26 yükledim ama magisk yükleyince botta kaldı ki zaten mi6 ya ayda bi güncelleme veriyor o da problemli oluyor :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bende slither.io diye bi oyun var.google play de mevcut,zaten bi onu oynuyorum, tavsiye de ederim :)dolby atmos yükledikten sonra oyunu açamadım.eu beta 8.4.4 kullanıyorum. 8.4.26 yükledim ama magisk yükleyince botta kaldı ki zaten mi6 ya ayda bi güncelleme veriyor o da problemli oluyor :)

Epic roma geçin hocam. Notification Shade kullanin en azından :) Dolby i birde Global Tabanli romda denemis olursunuz hocam. Nasılsa Geçiş için Pc ye ihtiyaç da yok :)

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam yeni 9.5.8.0da çalışmıyor sanirim. açarken durduruldu diyor

Sent from my MI 6 using Tapatalk

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34

hatta rom kafayi yedi :D sistemi yenilicem birazdan :D nasi oldu anlamadim bende. kulaklik baglanmadi miui kendi ses efektleri çalışmadı. xiaomi.eu stabile darbe yapti bu

Pixel XL cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam Miui 10 China Alpha sürümünde çalışıyordu diye hatırlıyorum; yanlış hatırlamıyor isem. (O ara Epic Rom 8.4.24 ile Miui 10 China Alpha sürümü arasında çok gidip geldim). Farklı bir Dolby Atmos vardı, o Miui 10'da Açılırken hata vermesine rağmen çalışıyordu. Bunu; En düşük ses seviyesinde bile sesin çok yüksek gelmesinden anlamıştım.

Acaba sizin denediğinizde de, hata vermesine rağmen çalışıyor olabilir mi?

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Hocam Miui 10 China Alpha sürümünde çalışıyordu diye hatırlıyorum; yanlış hatırlamıyor isem. (O ara Epic Rom 8.4.24 ile Miui 10 China Alpha sürümü arasında çok gidip geldim). Farklı bir Dolby Atmos vardı, o Miui 10'da Açılırken hata vermesine rağmen çalışıyordu. Bunu; En düşük ses seviyesinde bile sesin çok yüksek gelmesinden anlamıştım.

Acaba sizin denediğinizde de, hata vermesine rağmen çalışıyor olabilir mi?
su benim attigim konudaki programi acinca program atiyor ama arkaplanda çalışıyor. zar zor ayar frlan yapabilmistim. ama bunda olmadi maalesef.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
hatta rom kafayi yedi :D sistemi yenilicem birazdan :D nasi oldu anlamadim bende. kulaklik baglanmadi miui kendi ses efektleri çalışmadı. xiaomi.eu stabile darbe yapti bu

Hocam Cihaza yeniden Kurmadan; Google Play'den ArCore kurulmasını dener misiniz? Telefon kendisini BuilProp kodunda Pixel Xl sanıyor sanırım :)

Arcore:

Mezura uygulaması belki Arcore kurulursa çalışır da :)
[doublepost=1529962321,1529962241][/doublepost]
su benim attigim konudaki programi acinca program atiyor ama arkaplanda çalışıyor. zar zor ayar frlan yapabilmistim. ama bunda olmadi maalesef.

Bende sizin attığınız konudaki için demiştim hocam, Miui 10 China Alpha'da normal olarak çalışıyor diye hatırlıyorum dediğimde :) Başka bir Dolby Atmos ise, Programa girerken Hata veriyordu ama aktif oluyordu.

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Hocam Cihaza yeniden Kurmadan; Google Play'den ArCore kurulmasını dener misiniz? Telefon kendisini BuilProp kodunda Pixel Xl sanıyor sanırım :)

Arcore:

Mezura uygulaması belki Arcore kurulursa çalışır da :)
hocam yaptım onu çalışıyor. tek sorun var gcam deki gibi kamera odaklamiyor. zorlarsan ölçüyor. be tesadüftür siz bu yorumu atmadan 5-10dk once hallettim.
tapatalk da pixel 2 olarak görüyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt