İpucu Dolby Atmos - Miui Oreo Romlar için

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
Root varmı hocam? Magisk Root kurup deneyin birde isterseniz; eğer ki yoksa. Miui Pro China Beta üzerine inşa edildiği için sorun çıkartabilir, bende Global Beta romda denedim çünkü.
Hocam donanımhaberde root, magisk, gcam siz halletmiştinizya ben o üyeyim :D

Tekrar denemede açıldı kulaklıkta denemedim ama normal hoparlörde de fark ediyor .
sallamasyon bir program değil bariz fark yaratıyor normal hoparlörde, ama son seste biraz cızırtı oluşuyor bunu engellemek içinde biraz kurcalayıp ayar yapmak gerek, belki o zaman son seste de sorunsuz olabilir.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam donanımhaberde root, magisk, gcam siz halletmiştinizya ben o üyeyim :D

Tekrar denemede açıldı kulaklıkta denemedim ama normal hoparlörde de fark ediyor .
sallamasyon bir program değil bariz fark yaratıyor normal hoparlörde, ama son seste biraz cızırtı oluşuyor bunu engellemek içinde biraz kurcalayıp ayar yapmak gerek, belki o zaman son seste de sorunsuz olabilir.

Yok Biliyorum hocam burada görünce cevap veriyim dedim :) Ayar yaparsaniz beni de bilgilendirirseniz sevinirim hocam, daha adam akıllı kullanma sansim olmadı benimde :)
[doublepost=1525448252,1525448207][/doublepost]
Evrensel bi çözüm eyvallah :)

Uninstaller dosyasını da görürsem eklerim hocamda, sizin Xda konusunu paylastiginiz konuda buldum bende. Siz oraya bakın isterseniz.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Yok Biliyorum hocam burada görünce cevap veriyim dedim :) Ayar yaparsaniz beni de bilgilendirirseniz sevinirim hocam, daha adam akıllı kullanma sansim olmadı benimde :)

Uninstaller dosyasını da görürsem eklerim hocamda, sizin Xda konusunu paylastiginiz konuda buldum bende. Siz oraya bakın isterseniz.
Bakarım hocam sağol :)

TahaKaradeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
MI5
Konular
3
Root varmı hocam? Magisk Root kurup deneyin birde isterseniz; eğer ki yoksa. Miui Pro China Beta üzerine inşa edildiği için sorun çıkartabilir, bende Global Beta romda denedim çünkü.
Root ve magisk var Hocam. Uyumlu değil MiuiPro beta mi5 için sanırım

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4

Hocam Kulaklıkta denedim, seste %5 gibi ses yükselişi var . Ses genişletme ve eko ayarları güzel. Muhakkak kurulması gereken bir program değil ama çok müzik dinleyen için iş görür. Orjinale oranla daha tatmin edici diyebilirim. Çok fazlada müdahale edecek bir ayar yok ama yukarıdada dediğim gibi sallama bir program değil azda olsa etki ediyr yaptığınız her ayar ve bunu hissediyorsunuz . Bazı programlar vardır bir yeri yaparken diğer yeri bozar bu öyle değil . Ama yinede hybrid pro ve iphone 6s plusta müzik dinlemenin keyfi bir başka . Kulaklıkta hakkını veriyor . Çok müzik dinleyen birisi olsam kesinlikle 2.telefon olarak bir iphone alabilirdim .
[doublepost=1525461678][/doublepost]varsa kaldırma yöntemi uygularız yani :D

Son düzenleme:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
ne zaman dolby kursam cok kisik seslerde orn: bir oyundaki adim sesi ufaktan bi gurultu yapıyor. dusuk seste her zaman bunu yapmistir. dolbyi sevmiyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bakarım hocam sağol :)

Hocam Şimdi Xda forumuna da baktım da orada da göremedim. Siz bulursanız bir yerde eklersiniz hocam artık :)
[doublepost=1525472065,1525472040][/doublepost]
Root ve magisk var Hocam. Uyumlu değil MiuiPro beta mi5 için sanırım

Anladım hocam olabilir. Dediğim gibi Belki China Beta uyumsuzluğudur yani.
[doublepost=1525472186][/doublepost]
ne zaman dolby kursam cok kisik seslerde orn: bir oyundaki adim sesi ufaktan bi gurultu yapıyor. dusuk seste her zaman bunu yapmistir. dolbyi sevmiyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Neyseki içinde Aç - Kapa kısmı var. İhtiyaç olunca açarsınız. Ben Nougat'da Epic romda o şekilde görüyordum işimi :)
[doublepost=1525474934][/doublepost]
Hocam Kulaklıkta denedim, seste %5 gibi ses yükselişi var . Ses genişletme ve eko ayarları güzel. Muhakkak kurulması gereken bir program değil ama çok müzik dinleyen için iş görür. Orjinale oranla daha tatmin edici diyebilirim. Çok fazlada müdahale edecek bir ayar yok ama yukarıdada dediğim gibi sallama bir program değil azda olsa etki ediyr yaptığınız her ayar ve bunu hissediyorsunuz . Bazı programlar vardır bir yeri yaparken diğer yeri bozar bu öyle değil . Ama yinede hybrid pro ve iphone 6s plusta müzik dinlemenin keyfi bir başka . Kulaklıkta hakkını veriyor . Çok müzik dinleyen birisi olsam kesinlikle 2.telefon olarak bir iphone alabilirdim .
[doublepost=1525461678][/doublepost]varsa kaldırma yöntemi uygularız yani :D

Çok teşekkürler hocam değerlendirmeniz için. Ses Yükseltme için China Beta tabanlı ses dosyalarını bulsak Oreo'da denenebilir de aslında. Miui Pro Romlarını indirdim, Sıkıştırılmış halde duruyor Sistem. Açık olsaydı direk Romdan çekecektim ses dosyalarını denemek için ama. Nougat'da ayrı idi, Oreo'da sıkıştırılıp tek Sistem dosyası yapılmış benim gördüğüm kadarı ile.

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Aosp rom larda çalışıyor mu, deneyen varmı

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ben kurdum kırmasına ama hergün oynadığım ve 3 saniyede açılan oyun siyah ekranda kaldı 10-15 saniye ve aynı romu tekrar kurup sildim dolby yi :)

Üst Alt