Hocam bazı arkadaşlar da sorunsuz oldu bazı arkadaşlar yapamadi, daha sağlıklı bı yöntem çıkarsa duzenleyecegim.Bende MI ekranında kalıyor maalesef. Mi room kullanıyorum
Ben hiç bir Android 10 rom'unda kuramadım.hocam miroom da kuramadik daha saglikli kisa net anlasilir bir kurulum anlatsaniz daha iyi olur bende mi9t var global romda sorunsuz kuruyorum arkadas cok kisa ve net anlasilir anlatmis globali mi11 pie de sikintisiz kuruluyor mirom 10 tabanli oldundan kuramadim
Selinuxapk changer apk kur root yetkisi ver permissive sec/emin ol permissive olduğundan. Dolby red atın ana başlıktaki/audio mod modülü bul magiskten kur/audio compability modülü kur no yes no yes no no de apkya depolama yetkisi ver bu kadar. Changeri ana mesaja ekliyorum.hocam miroom da kuramadik daha saglikli kisa net anlasilir bir kurulum anlatsaniz daha iyi olur bende mi9t var global romda sorunsuz kuruyorum arkadas cok kisa ve net anlasilir anlatmis globali mi11 pie de sikintisiz kuruluyor mirom 10 tabanli oldundan kuramadim
Dolby atmos yüzünden olabilir. Ben de çok tedirgin oluyorum bu dolby atmos kurulumlarinda. Doğru düzgün bir modül bulamadım kendim için.maalesef mi logosunda kaldı ben çalıştıramadım