Sohbet Dolar kuru sohbet

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
18 yaşındaki bir seçmen olarak şunu söylemek istiyorum, biraz para biriktirip işlerimi yoluna koyduktan sonra Bulgaristan'a yerleşme kararı aldım. Hiç değilse orda ki kurlar dansöz gibi değil.
Milliyetcilik bir yere kadar hemfikirim sizinle. Turkiyede polo yurtdisinda mustang ile kafa kafaya geliyor saka gibi.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
:D öyle kolay olmuyor her şeyi bırakıp gitmek bir de vizyon sahibi ol bari ya bulgaristan ne asyaya bak oralar daha uygun
Bende Brezilya'yı düşünüyorum. Zamanında babam bırakmadı futbolcu olamadım en azından oradan biriyle evlenirim hem benden hem Brezilya geninden alır büyük futbolcu olur belki

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Yurtdışına yerleşme kararınız varsa ülke çıtasını biraz daha yukarı çıkarın bence. Avustralya'yı bayağı araştırdım fakat bazı sebeplerden ötürü gidemedim fakat bakmanızı tavsiye ederim.
Esasında doğru söylüyorsunuz fakat benim için Türkiye'ye yakınlığı da önemli sonuçta ailem burada kalacak gurbet kolay değildir...
:D öyle kolay olmuyor her şeyi bırakıp gitmek bir de vizyon sahibi ol bari ya bulgaristan ne asyaya bak oralar daha uygun
Milliyetcilik bir yere kadar hemfikirim sizinle. Turkiyede polo yurtdisinda mustang ile kafa kafaya geliyor saka gibi.
Amerika'da 2000 km de 2013 mustang 6000$ bizde o paraya kullanılmış Renault megane 2/ Doblo-fiorino alıyoruz :)

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Bende Brezilya'yı düşünüyorum. Zamanında babam bırakmadı futbolcu olamadım en azından oradan biriyle evlenirim hem benden hem Brezilya geninden alır büyük futbolcu olur belki
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Dizim sakat olmasa yakın zamanda bir maç ayarlardım Forum üyeleri olarak, iyi top oynayan insanlarla oynamak güzel şey :)
Esasında doğru söylüyorsunuz fakat benim için Türkiye'ye yakınlığı da önemli sonuçta ailem burada kalacak gurbet kolay değildir...

Amerika'da 2000 km de 2013 mustang 6000$ bizde o paraya kullanılmış Renault megane 2/ Doblo-fiorino alıyoruz :)
Tabiki yakınlık önemli ama madem böyle bir şey yapıyorsunuz yaptığınıza değsin :)

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Dizim sakat olmasa yakın zamanda bir maç ayarlardım Forum üyeleri olarak, iyi top oynayan insanlarla oynamak güzel şey :)

Tabiki yakınlık önemli ama madem böyle bir şey yapıyorsunuz yaptığınıza değsin :)
Futbolu futbol gibi oynayan herkesle futbol oynamak zevklidir :)
Dolar kuru adı altındaki konuşmamız futbola döndü. O zaman tekrar futbolu dolara bağlayayım.
Dolar kuru sayesinde futbol malzemeleri de pahalı oldu artık

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11

Hocam daha çok gencim önüm upuzun bir yol var yavaş yavaş şekillenir merak etmeyin, bu arada hala L-OS kullanıyor musunuz? :D

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hocam daha çok gencim önüm upuzun bir yol var yavaş yavaş şekillenir merak etmeyin, bu arada hala L-OS kullanıyor musunuz? :D
Sizin yaşınızda olmayı isterdim :) Los konusuna gelecek olursak; büyük konuşmak gibi olmasın ama Google pixel 2Xl veya türevlerini almadığım müddetçe artık saf android sistemine girmem :)

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11

Dolar kuru sayesinde 125cc motosiklete adam akıllı benzin alamıyorum en son 1 ay önce benzin aldım hala 3-4 km götürecek kadar var :D

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Futbolu futbol gibi oynayan herkesle futbol oynamak zevklidir :)
Dolar kuru adı altındaki konuşmamız futbola döndü. O zaman tekrar futbolu dolara bağlayayım.
Dolar kuru sayesinde futbol malzemeleri de pahalı oldu artık

Evet bir tane halısaha ayakkabı sırf yeni sezon ismini taşıyor diye 300-350 Tl aralığında. Bu dediğim fiyat 1-1.5 ay öncesi :) Umarım daha saçma bir hal almaz.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Sizin yaşınızda olmayı isterdim :) Los konusuna gelecek olursak; büyük konuşmak gibi olmasın ama Google pixel 2Xl veya türevlerini almadığım müddetçe artık saf android sistemine girmem :)
Bende çok kararsız kaldım bir L-OS bir MIUI dolaşıp duruyorum L-OS un bataryası kesinlikle daha iyi 15 saat ekran süresi alıyorum fakat miui da en fazla 12, 3 saat için değer mi derseniz tasarım olayından değişiklik için değiştiriyorum.

Üst Alt