Soru Doga mobil sorunsali

Medjerda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
??_?!_??
Cihazım
casper via 8
Konular
11
Resmi distribütörü olarak dunyanin haberi yapıldı. Yalniz internet sitesi bile yok. Nerede satilacak bu telefon? On siparis mi vereyim anlamadim

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Resmi distribütör olmadığı yönünde açıklamalar var. Biraz araştırın isterseniz, ön saflara geçip kötü deneyimler yaşarsanız üzülürsünüz, biraz sabır.

Bence bu konu Xiaomi tarafından açıklığa kavuşturulmadı. Kim sorar, nasıl sorara, kime sorar, cevap alır mı orası muamma tabi.

Oyla:

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
Sanırım Kvk garantili satış yapacaklar. Bu bile iyi. Şuan beklemeli telefon alacaklara önerim.

Oyla:

atillaahmetalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atila
Cihazım
LG G2
Konular
0
Şimdi bir şekilde ülkeye telefonu getirecekler o belli.
KVK gibi hizmeti sıfır olan ama markalaşmış bir servislede anlaşmışlar.
Hatta Teknosa ilede anlaştıkları önden bir deneme için bir model sattıkları bile söyleniyor.
Rekabet olsun rekabetten her zaman kalite ortaya çıkar.
Umarım kim nereden alırsa alsın sorunsuzca telefonlarını kullanırlar.

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Şimdi bir şekilde ülkeye telefonu getirecekler o belli.
KVK gibi hizmeti sıfır olan ama markalaşmış bir servislede anlaşmışlar.
Hatta Teknosa ilede anlaştıkları önden bir deneme için bir model sattıkları bile söyleniyor.
Rekabet olsun rekabetten her zaman kalite ortaya çıkar.
Umarım kim nereden alırsa alsın sorunsuzca telefonlarını kullanırlar.

Teknosa da xiaomi satmaya başladı:

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
kvk ya dusersek olacak olan belli. en ufak kusurda kullanici hatasi diyip kitlicekler bize. genpa ile anlassalardi keske...
sahsen cepportun genpa ile isterim

Oyla:

atillaahmetalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atila
Cihazım
LG G2
Konular
0
ben kendi adıma KVK-Teleservice-Genpa üçündede çok sorunlar yaşadım.
kendi fikrim ülkemizde telefon satılana kadar her şey toz pembe sonrasında hiç bir şekilde bir denetim yok ve sorunlar hakem masasına gidiyor aylarca bekleniyor.
Yani nereden alırsak alalım ilgili serviste sorun olmaz kimse diyemez hele de İstanbul da yaşayanlar bunu çok iyi bilirler.
Cepport Delta garantili ürünlerini sunuyor ve ayrıca 1 yıl boyuncada oluşan tüm yazılımsal sorunlarda kendileri sorumluluğu üstleniyorlar.
Tüm servislerde olduğu gibi delta içinde çok iyi ve çok kötü yorumlar var ve elbette herkes gibi bende sorun yaşamak istemesem de tüm bu olasılıkları riske alıp bir telefon alınca bu servislerden birinin garantisi ile alacağım.
İthalatçı garantili telefonlarda en önemlisi bence Telefonun Türkiye de kullanıma uyumlu olması-Güncellemeleri alması ve GSM bantlarında sorun olmaması geri kalan aksaklıklar her elektronik üründe yaşanabilecek sorunlar olur ve garanti ile çözülür ama Diğer sorunların çözüm süreçleri bir hayli can sıkıcı olur :(

Oyla:

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
Şimdi de Kvk yi kötülemeye başladılar. Yazık.
Mevcut seçeneklerde en iyisi Kvk olur.

Oyla:

atillaahmetalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atila
Cihazım
LG G2
Konular
0
Şimdi de Kvk yi kötülemeye başladılar. Yazık.
Mevcut seçeneklerde en iyisi Kvk olur.
Kvk zamaninda 8310 telefonumu yaptik gelin alin dediginde nana 6230 vermeye calisan yerdir.
Benim telfon 8310 diyince arayip bulamayan kasa olaral yeni bir 8310 veren icine cakma pil koyan itiraz ve binbir kavga ile onu degistiren yerdir.
Kotulemiyorum bizzat yasadim.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şimdiye kadar hiç bir cihazımı garantiye gönderme gereği olmadı... Sadece bu yılın başlarında kendi hatam sonucu Mi4'te oluşan problem için elden Delta'ya götürdüm ve 15 dakika içinde sıkıntıyı giderip teslim ettiler. Dolayısıyla şu firma iyi veya bu firma kötü demem kişisel tecrübelerimle mümkün değil ama yıllardan beri forumları takip ederim ve KVK hep en iyi servis olarak geçer. Mağduriyetler maalesef ki her serviste yaşanıyor ancak kişisel düşüncem Tüketici Hakem Heyetleri müşteri odaklı kararlar veriyor ve yaşanan mağduriyetler bir şekilde THH'ler vasıtasıyla gideriliyor. KVK olması bence avantaj yani eğer fiyat farkı olmayacaksa veya az olacaksa KVK tercih edilmeli ama diğer konuda yazıldığı şekilde arada 400 lira fark olması gereksiz abartı... Serviste sorun yaşansa bile THH bir şekilde sıkıntıyı gideriyor.

Distribütorlük için ise Xiaomi'den gelen her hangi bir teyit yok. Doğa mobil sadece linkedn sayfasında böyle bir şey yazmış ve başka bir açıklaması yok. Her hangi bir belge yayınlanmış değil. Sadece alınan duyumlar üzerine forumda açılmış bir konu ve bu konu baz alınarak web sitelerinin yapmış oldukları haberler var. Xiaomi'nin daha önce distribütörle girmiş olduğu ülkelerdeki eylemleri ile kıyaslayınca sadece bu kadar emare ile birileri resmi distribütör oldu demek son derece gereksiz...

Oyla:
Üst Alt