Sohbet Diyarbakır'da İkinci Dalga Tehlikesi (Corona)

İkinci dalga sizce gelir mi?

• Evet

Oy: 28 75,7%
  • Hayır

Oy: 9 24,3%

• Kullanılan toplam oy
    37

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Diyarbakır'da koronavirüs tanısı konulan hasta sayısı 300'ü geçmiş. İkinci dalga'nın kapıda olduğu öne sürülüyor. Valilik ise maske zorunluluğu getirmiş.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Utku U.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Maalesef Akdeniz toplumları, üstlerinde kısıtlayıcı bir güç olmadan kendi başlarına gerekliliklere uyamıyorlar. Üzerimize düşeni yapmıyoruz, ikinci dalga hiç şaşırtmaz :/

ArchAmedli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ArchAmedli
Cihazım
Mi Note 10
Konular
4
Maske zorunluluğu ve maskesiz çıkana para cezası kesilmeye başlanmış . Çok yerinde bir hareket olmuş . Yaşlısı, genci , çocuğu daha öncesinde maske kullanmadan dolmuşlarda , bankalarda dolanıyormuş . Bir Diyarbakırlı olarak büyük cahillik olarak değerlendiriyorum . 3 aydır evinden çıkmayan insanlar olarak bu tarz olayları görünce kanımız donuyor . Üniversite okumuş insanların bile maskesiz dolaştığı bir şehre zorunluluk ve para cezası gelmesi çok iyi olmuş . umarım sayı daha da artmaz ve başka şehirlere sıçramaz.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Diyarbakır'da koronavirüs tanısı konulan hasta sayısı 300'ü geçmiş. İkinci dalga'nın kapıda olduğu öne sürülüyor. Valilik ise maske zorunluluğu getirmiş.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Konunuzun uygun bölüme alındı. Ayrıca aşağıdaki kurala göre tekrar düzenlenmiştir hocam.
Dikkat edelim lütfen.

Forum Kurallarımızın;
3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Maalesef insanlarımızda bir duyarsızlık var. "Bana bir şey olmaz" anlayışını üzerimizden atıp toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmek zorundayız. Günlük hayatta herkes bir şekilde etkileşim içindedir. Allah beterinden korusun.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala geçmiş değil, tedbiri elden bırakmamak gerek. Haklısınız vallahi.

Konunuzun uygun bölüme alındı. Ayrıca aşağıdaki kurala göre tekrar düzenlenmiştir hocam.
Dikkat edelim lütfen.

Forum Kurallarımızın;
3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
Tamamdır hocam kusura bakmayın :)

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
İnsanlarımız olayın bilincini kavrayana dek daha çok dalga gelir, bizde bu dalgadan nasibimizi alırız. Normalleşme sürecini insanlarımız çok yanlış anladı. Gelde bizim millete anlat zaten külhanbeyi havalarındayız.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanlarımız olayın bilincini kavrayana dek daha çok dalga gelir, bizde bu dalgadan nasibimizi alırız. Normalleşme sürecini insanlarımız çok yanlış anladı. Gelde bizim millete anlat zaten külhanbeyi havalarındayız.
Valla hocam biraz baştakilerde de sıkıntı var gibi onları yargılamak bana düşmez ama yanlış tedbirler alınıyor. Hafta sonu hiç değilse yasak olması bir nevi insanları uzak tutuyordu hafta sonu işim vardı Kadıköy tarafında mesela, gerçekten Kadıköylü biri yoktu hepsi Avrupa'dan Anadolu'ya geçen insanlardı gezmeye çıkmışlar. Bende matbaa işiyle uğraşıyorum anlaşmalı olduğumuz bir firmanın evraklarını bırakmak için geçtim sırf oraya :D Allah'tan Marmaray kalabalık değildi ya insanlar biraz korkak yaklaşıyor Marmaray a yoksa tıklım tıklım olurdu binmek istemiyorum öyle olunca açıkçası taşıyıcı kategorisine giriyorum annem babamla yaşıyorum kardeşimde var ufak belli mi olur etkilenir bana geçer ailemi o riske atmak istemiyorum mecbur kalmadıkça da dışarı çıkmıyorum :) Doğrusu budur yani

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Her yeri açıyorlar normale döndürüyorlar sonra neden vakalar artıyor.Maskesiz dolaşma yasağı Ne işe yarayacak her yer açıkken?

Üst Alt